LOL SUH SUSHANNA COME OUT AND BALDHEAD GONE BACK?

bald

Met Shushanna is out a prison once more😒I saw she and bald head inna car, but what puzzled me is Bald head a look mi link and the way how him go in on his Babymom even though things he said was facts mi nuh think him should be chatting her with a next woman just to get some p**y that’s a mamaman/b**h move. Met I mean he was like “Dat b**h a waste Gyal mi love mi daughter but mi vex mi breed da Gyal deh, worse madda ever all she think bout a materialistic things her daughter keep on a grow up without her all a tell mi link when she come out him nuh even wah f**k she the way him hate her, say the amount a money him spend inna lawyer fee and bail like shi come fi mash him up inna america. All go as far as a tell mi link which one a her friend dem wear her clothes. He’s a real b**h Met. Anyways Shushanna welcome back out spend quality time bonding with her daughter and hope it’s lesson learn!

29 thoughts on “LOL SUH SUSHANNA COME OUT AND BALDHEAD GONE BACK?

1. Met,

Ballhead nah talk nuttin him never talk before. Anyone that know him know seh both him and Shush chat dem one another to a different level, when them done, dem go kiss and make up. Just suh dem dysfunctional relationship go. Any woman weh come between the two of them is just wasting their time…. They have been at it for years… “functioning” in their toxic relationship. I won’t doubt that love is there but it’s a different kind of relationship to say the least…..

2. not a link him nuh tell, a you him tell cuz u did a rooks him while big burtha di dildo down shushana inna prison. you think the way him dun har him would lef and stay wid yuh don’t, hush mumz. dese dudes aint loyal, yah.

3. Well I hope this lady comes out and don’t go back in, she has young children that needs she, and she needs to stay away from the jail life, if anything leave that sh*t to the damn man dem, dem do it the best some of them anyways… Your a mother with children think about dem first before you think bout doing something that will land you back into jail and you never know if there is a next time could be even a longer stay in jail… I never thought that Baldman was going to leave the mother of his child, especially the way I see how dem act towards one another, he is weak when she is around so he decided to get his needs keep by your link and whomsoever else he was dealing with while his baby mama/woman was in jail and all the complaining he was doing to get into people pants then it must of work, some woman love to hear a man chat sh*t bout dem woman, they think they winning because the man is doing so, think again these men know how fi play these man games with woman when dem ready… Well I wish her all the best, I do not know her personally but girl, stay out of jail it doesn’t look good at all, think of your children before you go back into crime like mentality…

4. yea a tru she a talk him a f**k a gal a jersey ,an him dun har to wid my fren too ,him say she wortless a the fren from jersey a keep the son and then general took him ,she love tief too much ,and how milo man freak har out and him still tek har back, just because him kids, a dat him say ,him nuh want har ,milo man can get har if him want again cause him,worse she need nothing from him , baldhead bruk bruk bruk him don’t have shit, him hang wid the man dem tru the drinking him and himfren brukkkkkkkkkkk bad , him owe people

5. Bald a big mamaman fi true him tell all a him friend dem woman things and try belittle a next man just fi try get pussy or mash up other ppl life a same Suh him walk and seh the only thing him love bout Tiffany barbee is the fact him can give her $50 and $100 and can f**k her and Mek she suck him cocky anytime him wah. See how him look retarded all him deserve fi a gal piss inna him mouth

6. A true true him mixup bad all uncle who a him friend him bring news to one a the man woman don’t know why him a say him inna money team and him bruk like dawg. Bald head yuh wah a bloody pad fi stuff inna ur mouth

7. That’s what uncle gets. He have his woman side woman and everybody woman him want. He gets mad when him see one a him goal wis any man. He’s also a stalker

8. Paul Range wife did throw piss pan Shush and that was epic. Can’t wait for her to slap whoring Nyoka with a dutty pad. These DH whores just live to recycle their pussy. No ambition having trash dem

9. Come on people wtf u expected him and big belly, shape bad, big back, thieving Dora who always a stalk roger is bbf 2 mixup undocumented no used to this planet worthless f**r them. Both a them always a try mess up people relationship especially Dora who NO MAN EVER CLAIM

10. all Baldhead walk and do,is suck the gal dem pussy and spit up inna dem hole and lick it out back with him mouth,bald head a dat yu need fi tell yu linky dem

11. Suck pussy bald head and stay bad Dora the two a unnu nuh make one a bloodclooth,MET is not lie the link a tell bald head always a chat sushanna with him gal dem and him friends dem fi yrs wi use to him by now…

12. Dora got an enemy I see.. I don’t think Dora a hater she always a cover fi stinkin Nyoka so I know she’s a good friend . Dora watch the friends wey you a keep. No trust no ho wey f**k ppl man under the quiet

13. Anon 11:34 you a citizen I n a pure undocumented niggas a freak you out n diss you on a regular. Go figure! F***g ugly germs

14. This is not bald head. This is nasty freaky lick out batty , suck p…y Ian. This is deportie Ian Jue icon best friend. Him just re entered the america .Ian yuh soon gone right back to jamaica where u belong old thiefing scammer boy.Ian nuh stop fu..k off KerryAnn and her nasty friends. Sushana as u come from prison yuh start fu..k Ian uno so low and nasty. Old jail bird sushana,and Ian uno both match 2 prison birds.

15. Somebody need to send in pictures of Milo Man , Uncle , and Rohan (tennisha image ) ex so we can really see how they look because it seems all these man is sleeping with everybody a Bronx

16. DWL!!!!!!!!

ALL THESE YOUNG DANCEHALL FEMALE BEFORE THEY TRY AND GET THERE LIFE RIGHT AND STOP RUNNING AROUND WITH ALL THESE DIFFERENT KINK OF MAN 90% OF THESE MAN CAN’T DO NOT ONE THING FOR THEM, AND BALD HEAD PLS PUT YOUR BABY MOTHER INTO A PROGRAM BECAUSE SHE NEEDS HELP BOTH YOU GUYS HAVE A BEAUTIFUL DAUGHTER AND SHE IS GOING TO NEED BOTH PARENTS. IN THE NAME OF GOD ITS TIME FOR YOU ALL TO CHANGE.

17. Who in their right mind could want any of the men mentioned in this post? They’re all dirty, broke and treat females the way they saw men treat their mommas! Let that settle and pre it for a minute..

18. the one dutty baldhead chat uncle say him deh wid maria ,yes maria weh babysit fi him ,how she busy wid uncle and nah watch the baby ,yes him do it and the person well wah see uncle fi tell him, uncle f**k a gal weh baldhead a look and him have up uncle and cant talk bout it ,instead him chjat the man and maria and nobody never know a him and dutty dora , all she leave the restaurant man alone duty dora

19. Ball head a crosses a long time him a chat woman like a bitch and carry news back and forth like him idiot mixup baby mother shushanna dem did say him have the big A to cause him baby mother did deh with the boss a John shop Dwayne Whay did deh with bad and ready Karen pass round nasty donkey the whole a dem and then milo man the mount a man Shushann tek pan Baldhead but him do the same to all them do is f**k pan them one another nothing new but Baldhead for a man need to stop mixup people with him idiot mixup dunce bat babymother all them do is walk chat mixup tell lie pan people and dem life sad like wha is she still in KERRYANN floor

Leave a Reply to Ocean Breeze Cancel reply