Good morning everyone, uno tell me now what coulda cause this ?
Mulla a get too hype now, and before y’all even say I’m a hater, there’s nothing about him for ppl to hate on. Real men don’t do things like this.
You have a problem with your friend, you talk to him about it. Look how him do the man, after nick put him up.

33 thoughts on “MAN TUH

1. Mulla was never a fren to nick mulla walk an carry news to nick wife an others mulla chat him fren dem tommylee diddy grwgmax everybody now him hold a likk money him a hype pan the man them an disrespect them only a pussy ass nigga would do this mulla this’s a big pussy gal move mulla is wrong for this an i hope nick an tommylee them learn there lesson smh

2. This man sound like a real claffy. So if the promotion was started by three people how can one unilaterally take a decision to ban anyone? yuh a real macaroni

3. MULLA DI WUL A UNUH A SOME SUCK PUSSI UNEDUCATED UNDER COVER BATTYMAN – GROWN ASS MAN WHAT TEAM MEMEBER YOU TALKING ABOUT – THESE NIGGA NEED TO GO BACK TO JAMAICA MEK POLICE KIL DEM – YOU WIFE AND KIDS SHOULD BE YA TEAM MEMEBER.. PUSSI ASS NIGGAS – I BET MILIION DOLLAR NON THESE NIGGAS HAVE A COLLEGE DEGREEEEE????? CHEAP ASS ALIEXPRESS CLOTHES AND DEM A HIDE AN F**K GQ AND DOUGIE FI CLOTHES AND F**K WITH TRANNY — MULA I DONT KNOW U BUT YUH SOUND LIKE GQ DWIGHT

4. Mulla make all decision so him dismiss nick and no second taught about that he was the one brought him in the team and him come inform on the man all thief the man food petty ass nigga. So people on the outside dont know dem just talking get the story first and nick did not put up Mulla kmt a dat him tell u. Let me hear more.nicka a big informer who love chat man with gal fi true. Idiot sender

5. Mulla you ano nobody fi kick out nobody battyman your nothing but an attention seeker an you need to stop all this social media bullshit an go f**k yourself your a bully thinking ypu can bully the youth your just a wannabe who live for hype an social media but every dawg have there day you uneducated piece of shit

6. Mulla can’t class nick as no thief you know how much man foot mulla bruk an they even went serena shop for mulla why uno wha gawn like nick isn’t a hard working youth who always a try a full time uno stop tear down bloodclatt ppl mulla chat every gal him f**k especially Serena yow this hole social media thing a get to mulla head now why couldn’t you take it to your fren why social media get the f**k outa here you pussy bloodclatt maxfield wanna be bad man.

7. Mulla shame on you this’s some real low life move that shows you where never no fren to nick this’s a big disgrace. Nick just gawn be the humble youth that you’re remember the strongest soldier get the hardest fight.

8. Mulla guh suck out your madda your on a hype lol hard life a beat you getto rat bat mada an your suck pussy sister an hungry belly brada them you ano nobody how you gonna go on social media an style someone you class as your fren you dawg shit

9. Met mi tired of this old done out gal serena weh every man lef her either dem dead or go prison now mulla lef di old cant breed bitch and goh breed a nice young gal she siddun pon phone everyday with mulla big pussy cissy fren dem a try tear down di man character bout batty so tell mi something bitch u did a skin out u big stinking raatten batty fi mulla push him hood inna u nasty dog fi come a atreet and a talk dem tings deh bitch a hurt it hurt u di man move on to young green gal and leave u old ass good fi nothing bitch and mulla pussy fren dem weh a some hypocritie gal weh him useto feed especially Nick weh useto run backa mulla now him a style si man a wah sis now. Dwm boy deh neva real to mulla and mi noh wrong him fi kick out nick the old woman weh nick useto f**k talk up at the jerk yard yesterday that a dat did fi happen to mulla bec she did Warne him smh.nick u hot fi mulla all a call him batty man but remember seh a batty man house u did live inna in a Jamaica which man live in man house? Serena leave di man alone meck him live wish ur man could c u not over this youth

1. Talk the things dem Mula! Dis nasty herpes stinking pussy gal need fi get a life! Mula you should a know Serena a wicked. Not even a month after shi set up sperm and call the Feds on him shi start f**k you! And because yu Love likes yu leave yu nice decent wife fi this evil wicked SLUT! Mula be careful of this gal shi will set yu up an tell lie pon yu! Mula the gal breed fi Tina jet set brother Rohan and Naym it. Dash weh belly browning yu a wicked and liar,come a Bronx a tell people bout yu born a England,never si a gal lie suh. Dutty bitch leave the youth!

10. MULLA ur one ungrateful mother f**ka remember a Serena use to feed an clothes u,U live in this woman house an never pay a bill but on social media hyping ur nasty self remember when u get shot an couldn’t work who was there for u Serena an Nick so continue on the same ungrateful road.

11. Mulla u a fi watch Nick remember him a longtime Police hit man use to kill man fi Bully Dem from Cockburn Pen an Run weh come a Foreign because Waldy dem did afta him.

12. Serena leave Mula alone now man! Omg gal why yu wicked duh?? Mi did hear sperm talk bout how yu wicked and evil now I see with my own two eyes,sey yu a wicked!!

13. Mulla fi guh suck out him mada an stop gawn like him wha bully nick a only pan social media him can hype up an gawn but a good fi nick because mulla wasn’t no fren to him mulla act like him a boss fi tommylee nick the whole a dem a time hno come off serena name because all uno a chat uno stinking mouth if a never fi she mulla wouldn’t agawn suh. How you fi agawn like you bettet than the man but mulla remember everybody have them own 5 o’clock an remember in the streets nobody nuh rate you. Nigga you’re nothing but a dam clown come off the youth an serena name now you was never a real fren nor a real man to her

14. Mulla wey u a sey dont make no sense stop gawn like nick never come America straight with his paper how u fi bring him a mount vernon when thats where his wife live stop tear down the youth if y’all have a disagreement why you take it to social media an stop tell lie an comment pan the youth bout him a police hitman an run wey come foreign. mulla you’re a fren killer an i hope all the other man them used this as a wake up call this just shows exactly who you’re an for the ppl them on here who a comment an a try tear down nick guh suck uno mada an find out the real story come off nick an serena name mulla a wicked an ungrateful ppl like him you leave to karma.

15. Nigga remember a serena leave you an all who talking about mulla leave serena thats a f**king lie y’all forget mulla did a big apology talking about him sorry an dont want the relationship but he only did that so him an her could f**k back which serena took his sorry back an they was f**king back so to all who’s talking need to know the facts serena leave mulla an even up until today him still a beg her back an call down her phone dont mek mulla fool uno mulla is a clown an because him think sey the likk money him get him on this big hype time you stop with the bullshit

16. People people people im tired of this same old comment suck pussy f**k batty lick out batty listen all these makes no sense ok the ting is Mulla lef serena fi a young nice girl weh kick weh her foot, serena mad bec she taught she had mulla like dat and him cant goh no weh now she plotting with Mulla friends to overthrow di man and talking shit bout mulla everyday she on the phone with tommy lee and nick a style di man. But bitch u get lef so wul dat and go suck ur madda u think u this big bad bitch old done out gal. And mulla really have some pussy fren weh useto run backa mulla now dem think dem is something petty ass niggaz. If people know mulla dem would know mulla is not all dat bad a just di wicked gal weh him go f**k. But a just the little dirty circle weh mulla get mix in and goh put him trust in fren and woman

17. MULLA WHY R YOU CALLING UP SERENA NAME LIKE ITS SOME1 ELSE YOU ALWAYS WRITING SHIT RIGHT SO SHE DON’T EVEN REMEMBER YOU AND FOR THE GIRL WHO ALWAYS COME UP WITH SPERMS NAME LIFELESS BITCH YOU KNOW NOTHING OF SERENA I MEAN NOTHING SAD TO SAY THESE 2 USE TO BE TOGETHER FOR 6YEARS MULLA YOUR SO LOW EVEN A DOOR MAT SITS OUR YOU SAD TO SAY HOW YOU TO LOOK BEFORE SERENA FOUND YOU EVERY 1 KNOWS WHAT YOU USE TO BE LIKE AND LOOK TOO CALM DOWN BRUHA SERENA IS A BEAUTIFUL GIRL AND SELF EMPLOYE VERY INDEPENDENT WITH FRIENDS THAT LOVE HER SO MUCH I LOVE HER AND WILL ALWAYS DO YOU ARE MAD SHE GAS MOVED ON WITH LIFE MULLA RUN ALONG NOW YES SHE’S GONE WITH WIN.

18. Serena n har frenz a pussy a dem a put up this jc,marsha,laurie unuh go suckout Unuh madda wah kind a fren a unu chat serena buzz indi first place tek out mulla name outta unuh f**king mouth

19. Mulla a pussy to him fren dem mulla stop comment an guh suck u mada enough a you now I really don’t see why your making it out to look like your the good person when a you disrespect all of your frenz an serena how you lay fown to a woman an shi look after you for years an look how you deal with her lol to the ppl dem who a talk bout young gal butch your not the only one mulla a f**k you dam fool

20. Serena stop walk and talk like a u lef di man remember is a young 26 years old slap u weh bitch remember u still a stalk di man in di streetz remember u get diss a florida when u a try fren him gal a florida and she and her fren dem run u weh. A bet u dont tell u friends this to how u shame so stop act like a u lef di man

21. This post has nothing to do with Serena..
    The post is about Mula and nick, obviously they have something in common why they were together this long. Some a uno too nuff, just chat what uno nuh know.
    A Serena bus mula, nobody never know him, all of a sudden him get hype, and call al this attention to himself. Stop talk what uno nuh know, cause most of this info is hear say.
    I’m not a fan of neither of them, they both are the same. Chat them one another , but as a man I expected better from Mula. Ppl can’t have shit to say, unless u give them things to say. As far as me see it, both Mula and nick chat each other, but Mula chat EVERYBODY.
    STOP BEHAVING LIKE GIRLS… A can’t maxfield him come from.
    Act too damn frighten… Don’t have time to proof read.. ignore the typos

22. Idiot mulla a she lef you move you bloodclatt your 26 year old good luck to she lol because remember ano she alone you a f**k you’re such an dumm ass pussy ass nigga who need a life this toe to toe pinkwall thing just played out now ok hawn with your 26 yr old same way you walk an look an f**k pan serena a same thing u ago do the bartender gal so the joje on she an you

23. Dem a talk bout mulla lef serena who was there for him. Serena and mulla neva married anno serena give him papers anno serena give him a job serena meet him with all these tings so the two pants and shirt weh she buy and a hype bout ratten areddy what about Nick weh run lef a one month old on him wife and stress out him wife she in the hospital everyday and a she took him america what about him who abandon his wife and son for some low life cheap england gal kmt bye.

24. Serena move u Bloodclaat u gwaan like u give mulla papers and a job how did u buss mulla with 2 shoes and pants thats all u good for mine man and buy man and talk bout u buss man u cant even buss u self in the little rent appartment and di trust benz how u fi buss man and u noh buss what u have to buss man low minded gal and ur hypocrite fren weh a laugh at u.u just get pieca a paper to fly the other day how u buss a man without papers and living nowhere remember a mulla meck u can have a benz now and live somewhere decent bitch fake bitch mulla more fi buss u bec atleast him do something sensible for u.

25. Big pussy lickout ass nastiness mulla you is a batty man how yuh talking about serena like that shawn a you a talk bout serena so lord have mercy you mulla shawn mi cah believe dis no brain bwoy a talk suh kiss mi rass no man this want crowd mulla fine yuh merry way to killing your self no mon you is a wicked your going to feel it real talk

26. Serena aka Delilah stop tear down people boy pickney!! How you fi buss man wha have papers? Nasty low life gal yu think shoes and clothes buss man,kmft idiot gal remember when Mula just meet yu,yu done have shit yu not even did live any where a mula rent place in him name suh yu can live somewhere! Mula trust your old out dated Benz suh mind him Mek them come pick it up! Delilah yu live with Mula and have bout four more man out a road a f**k yu. As Mula turn him back yu have man in him bed! Yu chat JC,Marsha and yu rest of friends yu chat all yu mumma like dog!

27. MULLA YOU AND BIG BITCH ATTITUDE GET DI F**K OUTTA HERE AND LEAVE DI BLOODCLATTT GAL BIG BITCH THAT DOESN’T REMEMBER YOU MOVE ALONG I SAW SERENA AND SHE LOOK AND ACT HAPPY WHAT THE PROBLEM WITH YOU LOL LEAVE MY FRIEND ALONE YOU GIRL

28. Mulla if my fren serena f**k she is to to do what ever she like because the amount a pussy and ass I heard you ate omg how did you do her like that say the f**k what you want to say about her friends we still love her