MAVADO LIKE HOW YUH LOVE ANSA JMG…………WE WANT TO KNOW BOUT THE SHOWS..WHY DEM A CANCEL?

mavado
Met you dont find out what is going on with Mavado yet? My pardna in Dominica tell me he now cancel show over there this weekend too. Him really cant leave America? what really going on Met?

0 thoughts on “MAVADO LIKE HOW YUH LOVE ANSA JMG…………WE WANT TO KNOW BOUT THE SHOWS..WHY DEM A CANCEL?

1. Modiva hello de ppl dem waan knw wah gwaan fi de traveling cuz a u seh money suh mi nuh see how yah cancel back tuh back suh dawg…mek weh knw wah gwaan pon de pink strip yute man….Moe a wah gwaan fi yuh hussy de two year neva get renew or wah cum chit chat wid wi likkle man wi nuh like suh

2. Wha nah cancel a flop hard. Mi did go Amazura weekend gone Mavado show and security bredren tell me not even 100 people in de.big Mavado flop in Amazura mi can’t believe mi eye. Mi just go back ai yard

3. Im nevah cancel a dem fire him and replace him wid Cecile..I think. him cancel sooo much di people dem fuss him and du di cancelling, “afore”, as mi nanna wouldah seh, him cancelpan di same day im fi guh or tunn up 10hrs late..eidah way, him ah messup himself.

4. What they fail to understand is god don’t like ugly!! When immigration give a temporary green card and a work permit. After the two years up,they sometimes give a date to come back in,my aunt just went through the process,her 2 years was up for a long time b4 they give her a date to come back! some times when you go back they don’t must renew it,just like they did to my cousin! suh Modiva i hope they give it back to you! But knowing how you have dirty ways and love OBEHA you and MOE,guh si how moe granny a beat the iron hard! Modiva mi know yu day did a come cah yu nuh remember where yu come from and yu like to bite the hands that feed yu! But god have a bigger beaten fi yu!

5. The reason why Mavado is not traveling is only one reason. He has not be given his interview date for his permanent residency. His 2 year has now expired. This is not something that doesnt happen often.e

Leave a Reply to Pluggy Cancel reply