MAYBE YUH MAN LOOK LONELY

good morning met twos company is here mi like how dem two matey here live good kayla tony ray ray nuh hear yet say him wife a give good head a road and tamika the next time u carry gal fi mi man it nah go nice you think mi would hear or know

TWO

12 thoughts on “MAYBE YUH MAN LOOK LONELY

1. Kayla aka neicy from church avenue a di same old man from over avenue H. Tony find out das y em a run yuh

2. Yes neicy u buss utek the man from him wife and still a talk to her everyday u is jus like muma old shit u . Tamika I see everyday but I don’t know u but u look like bad news u look like a man to me do u F**K girl too sucker lol this Hot

3. Sender YUH STORY NOT GOING NOWHERE!!!! MET ALREADY CRAMP YUH STYLE BY POINTING OUT THAT A YOU SAME ONE A COMMENT UNDER THE POST WITH DIFFERENT NAMES, UNNU GO LOOK A LIFE WITH YUH NO GOOD STORY!. GO LOOK SOME MORE PPL PHONE FI USE NOW SO MET NO KNOW A WHO A COMMENT LOL LMAO. SENDER YUH LONELY AND WANT SOME MORE FRIEND. GWAAN TAMKIA NOT TALKING BACK TO YUH, SHE NEED NO MORE FRIENDSHIP FROM YUH, THATS WHY A YOU ALONE DEH YA A COMMENT DWFL LMAO .

4. Peaches a u put up this one shit and comment three times on ur own post. U a de lonely one. Yuh nuh have shit to do but thief outta stores. Every year the man Tek a new woman unuh put up him wife and Tek set pan the girl. First it was Dawn and now u. U need fi get ur story right because Tony Ray Ray can’t put out Kayla be cuz it’s Kayla’s house. Yuh dunce yuh need fi go back and do over kindergarten level. Write and make sense so people can read. Stop talk bout Tameka becuz She don’t want Tony Ray Ray she don’t work with sanitation so why would she pick up that garbage. Peaches yuh need fi stop mek Janea Niles Tek the people dem credit card information from Macy’s Mac department. U, ur niece and yuh daughter who raffle Har son between Rev and Bingy and u pregnant again and another raffle again. Omg. Peaches if Tony Ray Ray did want your him would a stay wid yuh when him wife put him out. Yuh pussy wild like wild life. Get a life bitch.