MEET JUSTAWNA

10656375_705402069540718_1641510440_n-Optimized
YES MAN…DIS IS DI MAN WHEY VELLY FULLY PRODUCE DI BEST SONG ISHAWNA EVA DO AND GIVE FOOTA HYPE BAY HEADACHE AND STRESS TILL IT RUN OVA INA DANCEHALL EXCESS BECAUSE DI DIS SONG DEH PAN DI REPLAY AND EVEN IF IT DID FI WITHDRAW OFFA DI MAWKIT IT TOO LATE …IT DEH PAN DI SPINNING…MEET DI NEW JUSTAWNA TEAM

0 thoughts on “MEET JUSTAWNA

1. I’m sorry but her jaw line is too strong for this hairstyle blonde or black hair, it nuh mek it. She needs a hairstyle that properly frames her face/ jaw bone.

2. naaah maan
    wid a woman like dat your game haffi be on point!
    a mr rolly polly, tubby tubby type a man naah goh keep her fe long
    shoulda spen more time inna de gym
    problem is,
    you fall in love.. then you start get lazy,
    she starts to despise how you look an start build a file against you
    now mad love a grip yu, an yu cyaan sleep
    paranoia set in an you believe everyting she do is aimed at you
    so you start mek de wrong decisions
    and embarrassment upon embarrassment start fe pile up
    then her diss song against you drops..

3. @Anonymous – really!!!!??? her jaw line??? come on now man unu nit pick everybody pon ya so till unu sound stupid, not a fan but wha due to Caesar gi it man cho rass

4. Good morning met and metters somebaddie doe fit smaddy rite yaa so and its not justus.. but a doe wan call no nadie name.. justus soon her tires an figure it out.. talent v. No talent.. ishawna if u did smart just maybe u woulda get through

Leave a Reply to Tinan Cancel reply