MET, I GOT TRICKED

Met I need you to put up this pic of this duty boy weh live wid him wife & kids and out a door a f**k everything & anything him see. Dis boy and I was f**king him tell mi seh him no have no women r no pickney & cum to find out dis nasty duty boy live wid him family him live a queens & him name Patrick

34 thoughts on “MET, I GOT TRICKED

1. Sender a you pussy trick you anno the man. Same way you find here to tell the aftermat why you never find here to inquire about the man before you pred you wing?

2. Sender next time dont be so quick to open your legs, get to know the man and him background before you jump into bed.

1. Dat jacket came straight from di material weh di wife buy fi get di old pissy couch
      re-upholstered :ngakak :ngakak Patrick you is a wicked bitc$ fi trick di gurl. Yuh wife fi tear off di upholstery offa yuh and push yuh out.

3. As much as an asswipe this Patrick yute may be, sender u gotta take some responsibility for ur bad decisions to allow for the healing process to begin.

Clearly there were red flags issues bout patrick since u sey him a fk everything n anything. ..which means you classify urself as such. Him never did dutty n nasty before you find out bout him family. I doubt that level of duttyness n nastiness smell n feel can be so easily masked. U didn’t get trick. ..no u edged ur bet on him leavin his home for u n u got played.suck it up ,get ur shyt together n move on cuz a woman yuh name so u born lucky! !

4. If a man tell me he has no woman, inna dis yah banga season where woman a stone dog, all bout. Me would know seh a lie him a tell, kmt

1. @sweet – sometime we men aint lying. Two different things to have hoes u FK and being in a serious relationship. Its two different questions for us guys.

For me, I man choose to be single for the past 3 years, but had 2-3 different girls who would service the thing when needed. Dem was just bangaz who want di link.

Most of you women may feel we love that life (some of us do still), but when u are mature, you looking for the right woman, and not the gold-digger baggage carrying baby-fada drama crow-bait dem. Nuff a dem I man meet inna REAL LIFE!

5. If he lives with his woman sender I bet plenty times u try reaching him n can’t get him which is a first redflag

6. Look here, you haffi tek responsibility! If is one thing I know there’s always something that will throw you off when you not sure about a person!

And don’t just be running to jump inna bed wid dem and a play wife/husband. Unless is a f**k you a look, then start taking your time to get to know a person before.

7. UNO WAH A COMMENT IS SO DISGUSTING UNO A OLE HYPOCRITE MI KN WOMAN WAH LIVE!!!! YES LIVE WID MAN AN COUKDNT TELL SAH HIM MARRIED AND HAVE WIFE AND KIDS A FLORIDA SOH NUFF A UNO NOH FI CHAT CAUSE UNO GET TRICK TO

1. You mad don’t? Shake it off next time give you pussy wisely, not every dog bark at you, you must answer to. Him married but the hood still single continue take it til he find a next bed post to lay up in unless he already did which would explain ur anger……you pussy is the isue not the man, if you hole did good wife couldn’t stop him from give you the hood a bayyyyu

8. MI KNOW A WOMAN A JAMAICA WAH LIVE WID A MAN AN A WEN HIM DEAD INNA ER HOUSE LATER SHI FIND OUT SAH HIM A MARRIED MAN SOH UNO A BEHAVE LIKE UNO NOH KN HOW DEM MAN YAH MOVE MORE TIME DEM NOH SHOW NO SIGN AN ANY WEY DEM DAH AN U CALL DEM , dem respond

9. More time and wen d wife or gal find number inna d phone an call u only time u find out sah dem have someone it happen nuff a uno too perfect an behave like a d fuss uno a hear nuff a uno man get trick to d gal tell uno sah dem dont have man an man show up soh uno tap gwan like uno perfect

1. When the wife call mi tell har all weh she no want year dat did not stop me from having our man, she just held her corner and me mines. Shit at some point I was the wife because bitch not stop call off me phone for our husband the other day he message me on FB I blocked him because all these years he bunning har about him stop and since he won’t Im doing her the favor. Just learn dis ” never marry a man that’s easily controlled because if he bun you with a gyal like me might as well you divorced him” WARNIN!

10. If he doesn’t take you to where he lives, then he has a woman. Whatever excuse he gives, if you do not see where he lays his head or see clothes in wardrobe or toothbrush in bathroom, he is not being truthful. So either you take him for what he is, a cheater and if you tek a likkle tastemout then so be it or you tell him you’re waiting for someone who isn’t living a double life and keep it moving.

11. Ok I knw dis Yute! He is a very funny guy kool still but ah con mon! Patrick have a wife and 3 kids and 1 on the way from a girl who just cum up from Jamaica. Him tek her an sex her pon him bredin spot who he lied and tell girls him meet an seh is him family yard. If I didn’t know better I will think this is the same girl!
    If it’s is u better do wats best hun and move on he’s not going to take care that child if u decide to keep it cause he don’t take care the wife own. She just went on a rampage on What’s up dissing him an telling the world how much him give her STD’s and not taking care of his yutes. So I’m assuming she found out about the breeding girl. And now taking him to child support for the kids.
    Take my advice and run it’s not worth the drama

12. You trick yourself sender from the time you with a man and he don’t invite you to his house he is hiding something, that’s why I always ask to go to their house to see where there mind is,if a man live alone he will invite you there.

13. The one he’s been promoting all summer an itch up sleeping with by him fren dem yard
    Wife must know this going on cause weeks he be sleeping out and staying with this girl but him diss her now suh him trying to win back di wife fi avoid child support
    Him nuh stop beat her and threatened her cause di girl fr Jamaica seh she done wid him she only want him fi step up to the belly but him don’t want her to move on
    He’s a user and luv to pretend him bad fi scared ooman

1. di man no breed no gal from Jamaica and di man no Ave no gal who ever u a talk bout a whore dem deh & stop frame di Yute di man Ave wife & kids so any gal weh him cum in contact wid a jus sum 1 f**k him no wah dem loose gal dem. #speak up stop lie pon di yute

14. Yo unu go suck unu Muma & stop call up mi fren name. Mi fren wife ano loose gal a good women wid r kids and job so unu stop cum gwan like seh unu wah cum mash up di man life a weh di fuk do unu. Yo go suk unu Muma & low di yute

15. Yo a long time dah bow yah a fuk pon him wife ano just now but a she a di f**king fool fi si down & tek it cause if a me, mi nah tek dat. So di wife she a f**king fool a she said down & put up wid it mi wah see di day wen a boy cah try dat wid me. Duty bwoy Patrick a long time u a f**k pon yuh wife & yuh know dat to. Him f**king wife name Marlene mi see r a couple a time nice gal but she f**king fool fi put up wid weh him a do. Blood claat a yah so nice

16. Patrick u don’t bad cum suck mi dry bout suck mada a u alone luv walk and suck
    U don’t luv Marlene cause she’s a doormat him jus scared she tek him go courthouse
    Stop walk an suck/f**k di place and yuh name wouldn’t call up simple

1. My girl don’t blood claat call mi fren name in a yuh mouth mi fren & Patrick left from long time so since yuh know everything yuh should know that so when unu a talk just call Patrick only and don’t mention mi fren name because she no have nothing fi do wid who Patrick wah f**k r who him breed mi fren no give a f**k no more because he’s not a part of r life no more. So please unu leave fi mi fren out a dis. & since yuh seh him breed somebody yuh need fontalk a who because u seems fi everything bout di people dem life

17. Marlene youuuuuu are the one who send in the story. You and you stinking, nasty , dry head, crosses fren dem… Patrick suck your pussy my girl??!!!! In you dreamsss.. You mean Janelle and and Latty ah suck your pussy.. Good girl???!! Where??? The only good thing bout you was Patrick … Memba you neva live no where and the man save you and you big belly madda from street corna.. Go suck you madda!!! You just start bloodclot work bitch… and have the nerve feh a hype…… Gwaan yahhh …. A fren strength you have …

18. Dutty Marlene everybody know u trying to black mail patrick! What a way u worry over patrick cocky… everything u try it not working! U stay like u dutty family dem! Remember that is because of him shame neva tek u inna New York! Suck Pussy Marlene, if u neva careless u wouldn’t come yah & try create issue! U are dutty gyal in a clean clothes! Don’t hype suck pussy Marlene! Patrick don’t want u & it a kill yuh dutty bloodclaat! Remember the days when him pick up u & yuh ugly dutty obeah muma!!! Bitch u not as power as u think u are!!! u ano bad gyal cause u a hide a do bear thinhs…Go look a man & low the bloodclatt bwoy alone! U coulda have a million work, dutty Marlene u’r still a messy bitch that loves to look for attention!!! Marlene not even ur dun out pussy coulda Mek the bwoy stay dutty Marlene with the reject pussy

19. Fishy pussy Marlene with the man voice! Lolll remember inna a real life u a fight for a position inna the bwoy life! Marlene remember the days when nothing at all neva did a gwan fi yuh & who bloodclaat help u! That same Patrick U call gyal and bwal & talk bout Lowe ur bby fada & the bwoy still a refuse u!!! Come on now! Don’t be messy cause u see that ur time expire!!!! Not even ur friend with the false batty man nuh wan she lolll…. so a who uno fi a talk? Uno go buy a man or go tek set on uno mumma weh birth uno bad! Some pussy fail dem do uno have fi look other source to look attention. Dress up a messy gyal with a pussy with no grip, still couldn’t Mek u be a lady! The big dutty careless yard weh ur family dem live inna jamaica,a that u fi talk bout! But I understand put a John crow inna among doves, u still have to show ur John crow charteristist lollll

20. Marleneee you stink likeeee….. you soon get weh you a look fah nasty bitch… you favor shit.. you and you stink man looking fren dem