MET, THE PROBLEM SOLVER

9 thoughts on “MET, THE PROBLEM SOLVER

1. Whoring mizzt weh f*k off the whole a New York you soon get weh u a look fah walking std memba a road yuh live and nobody likes you watch yuh back cause we know yuh up here a hide behind yuh key board punk ass bitch yuh only bad pon yuh finger

2. Mizzt a never Georgia send u in, I think is u send in uself fi publicity. U see how quick u run bout bad publicity is good publicity. U ugly gal

3. Stinking pussy mizz t stop call the dancehall man dem weh yuh f**k yuh brother and have yuh married man a bum off fist wid dem u and him fava 2 mascot .. you is a germs carrier any man f**k yuh stomach well strong caz a pure baby germs inna yuh body lick out batty gal.. you a 1 a dem weh walk an look man pon fb and ig whoring mizz t yuh daughter dem must shame fi have you as a mother.

4. No man neva claim mizz t yet all them do a f**k and keep it moving no man wants to be seen with her as dem woman she’s a Thot as she always a promote har self. Every man inna dancehall know yuh file a jus the married man alone no know yet and everybody a laugh after him dwl real clown

5. Mizzt di brown boy weh u did deh wid, the one weh mek u get you first apartment, the one weh use to have you a clinic once a month cause him no stop give u std and when you talk him beat you. Then eventually you affi put ur things in storage and move back a Brooklyn then u find the next married man weh him and him wife was separated and u go look apt again. So if I no have man fi bring in a apt u no keep the apt them.

6. All Johnny bwoy f**k out yuh crawny hole inna car back whoring gal everyday yuh get up bout boss when you can’t even pay your rent by yourself no man will ever move you in a dem place you will always and forever work like a donkey until the day yuh dead because you drink too much haterade yuh want to be like other people too much go and get your own life bitch no man weh mek sense wants your whoring ass yuh throw your old front every bloodclaat weh too much.. the people dem know yuh life sad and miserable cause the married man no have dry shyt fi offer yuh jokes on you Facebook man mascot

7. You Newlots bitches are all the same though. Wayne lots and the rest of them dusty nights f**ked most of y’all and call y’all sis. Y’all all breed for the same set of niggas who smoke all day and party all night. None y’all hoes better than the next. Pink Houses chickenheads lol