MI NOT EVEN A PUT DEM PICTURE BECAUSE WE HEAR DIS DAILY NOW

BLINS ITEM

This a man clown carla from America and Chris we di live a England and mi no know Carla but him did she tell him fi leave England and go back to Jamaica in December 2015 she leave America and go marry him
Them him woman Kerry-ann from England go down a Jamaica January 2016 after the ediot gone back a America
How it buss out now Kerry-ann post a pic with she and di man pan Facebook a say a her husband and Carla get hold a it so she start with Kerry-ann
Now the wicked family them a class Carla say Chris dnt want Carla cause she a old woman and a she Kerry-ann him want Chris and the other hand a tell kerryann that a him green card him want a no love marry a just fi him get paper Fi guh a America
Right now Carla deah a Jamaica,And she carry all a America fi the wicked people them Carla stop walk and buy family cause the man dnt want you a papers him have and 11 children all over save you money Carla fi you 5 kids & grandkids the man and him family dnt want you. a u things them want them a wicked Carla him woman a England have papers proper paper why she never marry him because she no have if like you man bank Carla leave Chris and him family alone mi na talk to you no more.

2 thoughts on “MI NOT EVEN A PUT DEM PICTURE BECAUSE WE HEAR DIS DAILY NOW

1. Mi nah expect no talent weh worthy of Writers Guild Award from some senda..but no sah dis yah writings yah malice ebry punctuation and gramma pon so many levels.

Leave a Reply to Yawdy4life Cancel reply