MICHELLE RAMSEY LOCKED UP AGAIN!

0 thoughts on “MICHELLE RAMSEY LOCKED UP AGAIN!

1. @ iamcameron, tell dat o the judge ah jury, prison inmates ah prison warden…cause ah dem tyad fe si ar face. BYTCH GIT THE F**CKKK OUTRA HERE WID DAT SELF RIGHTEOUS BULLSHYT!!! :gila:

2. dem a d bessssssss mi a tel yuh :hoax2 wen dem tiefin frenz gawn a prison dem quick bawl out bout “who without sin” fava dawg shit a hope she tan rite in deh

1. Renk! Bout tyad fe si face…she shoulda shame fe show ar face inna people teefin goods…damn scoundrel…ah bet everytime the judge ah prison warden si disya gal dem ah seh inna dem head'” WTF, dis bytch again, like what gives?” :hoax2

1. Them is too damn disgusting Exxie…teef ah can ah bully beef wid ah head ah cabbage fe feed yuhself, yes, but ah teef dare tingz ana come talk bow people ago tyad fe di dem face…girl, bye!! :travel

2. but mi shocked se she gone again because di last time dem se she was on her way to jamaica so mi tink she wudda mek a change

1. It very hard fi di leopard change him spots or stripes whichever him have, this is a family tradition that’s hard to break. Momma n auntie a did Kleptomaniac before dem Pinckney born.

3. Thieving in bloodline, mother, auntie sister, cousin, a dem say thief and thief say dem, them act like is ppl send guh thief, and even if ppl send u guh thief u nuh haffi guh, Michelle a little bird say you leave a wife and 3 gal pickney a prison that’s y yuh keep on going back deh. :kimpoi :babygirl :babyboy1 :babyboy

4. THEY JUST NEED TO LOCK HER ASS UP AND THROW AWAY THE KEY.
    IT CAN ONLY BE ONE OF NAKED FRIEND A TALK ABOUT GOD PEOPLE.
    WHY EVERY TIME THEY DO WRONG ,THEY LIKE TO USE GOD.
    GOD NEVER SEND HER GO THIEF
    SHE WILL NEVER STOP
    YOU ONLY MAD BECAUSE YOU WONT BE GETTING ANY PUP INA FOR CHRISTMAS AND NEW YEAR TO WEAR .
    WHY SHOULD PEOPLE SORRY FOR HER, WHEN SHE IS NOT SORRY FOR HERSELF..

5. bwoi, buzza michelle u gud like gold,

why o why u still a go inna di ppl dem place a tek tings, and know u very famous among di shop employees dem???

i tink u get too many chances in england. mi tiaad a u now cuz u naah mek no use a u chances.

i don’t want dem sen u go back a jamaica land we luv either, i hope dem send u inna di miggle a di sea. yes go tief di star fish dem and di oyster dem and di shark fin dem tek mek u embellished dresses now. kmt

1. dwl – i agree lundun she will go teif whey jamaica nuh have so she need fi go sea go teif fi har embellised frocksis. woiieee.

6. She maybe a repeat offender but I don’t wish prison in no one. Shoplifting is like an addictive disease so she needs mental help. England is very lenient on certain crimes and te sentences are far from severe so thats an encouragement to many offenders. Michelle living what she was taught but its full time now she change cuz she got her kids dem. I agree is betta to thief ti feed ur kids than to get namebrand clothes to impress ppl that don’t care about u. *sidenote* michelle yuh look damn good to have 5 kids

7. Michelle have five and only look pon two and dem live a sitter she is suck pussey gal whey nuh have ambition she lef a woman in jail

8. no sah all i can remember is chicken back friday lol the ankle bracelet come off and now a cuffs she love accessorize har ting doh

Leave a Reply to SuperStarGirlz Cancel reply