MINERAL BOSS AND JIGGY HUNKS

9 thoughts on “MINERAL BOSS AND JIGGY HUNKS

1. Dem big woman ya need to wise up. You really think a guy like that would ever genuinely you an older out of shape lady? Stop go Jamaica and mek the man dem use uno. When the man dem reach a foreign and meet age appropriate women uno try control dem because dem a rebel and they don’t want you. Lady yuh waste your time, money and emotion on him something you can never get back. Learn from this mistake and move on and I hope this guy get dip, uno love use woman to much. Me glad seh my parents married because if them ever do something so ridiculous I would just disown dem.

2. She same one did kill off mineralboss . This big and stay bad woman. No man don’t want or need her. Go love your damn self

3. Jiggy nasty like wah spread out him batty pon woman tongue really… plus mineral boss lady she have serious body issues n low self esteem… cuz jiggy a dutty boiii n a look a buss, if unuh nuh happy with the ppl dem stop try use dem.. both toxic af!

4. Yes pinky them married already and do interview but them put in documents that showed the wife that’s filing for jiggy cannot afford the petition she a try file for him so they denied the married visa and his affi try find another way or wait for the next year or 2 to try again on the spouse visa

5. DIS BWOY A BUFFOON…FEAR FI U SAFETY..BUT TALKIN BOUT U COCK AN FCK GAL HARD…AN CAN FCK HARD.. U NEED FI GO BACK A U YARD…A NO U ALONE CAN FCK HARD IDIOT