MINGLES WAS NICE BUT CAN WE GET THE STORY PLEASE…

MIN
Mingles was too nice.. Long time somebody fi f**k are up… This b**ch too hype always a hype & have nothing but a big p**y fi f**k & stinking mouth fi suck…. This other girl rush are ask if b**ch nuh run go lock up Ina car lol shit was too funny mi sorry dem hold the girl cause she look like she would get a proper beating… Truebeauty u need to relax. U not pretty stop posting ugly pics everyday… Even after the fight u still a post & a hype & the gal mash u up… U sad bad

0 thoughts on “MINGLES WAS NICE BUT CAN WE GET THE STORY PLEASE…

1. Is this the girl that worked at Papa John’s??? Weh choo she did ah look a hype run go deh wid Show Chris, and come ah road come talk seh him flexxx like Mad Cobra inna har batty ole, and beat out har solatee!?!?!

2. She now claims she work at Webster Hall lol but the only Job I know she has there is to catch white men & sleep with them for money… She brings her friends for the sums too she will sleep with a dog after a drink

3. Yes this bitch is a f**king dog vomit this gyal nasty you f**k she f**k baldhead and now she a f**k nadie wey hype she nuh hype is nothing normal she and the one wey name beauty or what ever nasty little slut this man.. Thank god somebody call har out..

Leave a Reply to We nuh pet ppl Cancel reply