MITZY DEM SEH IF YUH NAME GRETA?

DI SENDER A QUESTION DI EYEBROW BUT DUE TO HOW IT REMIND ME OF TOYA MI NAH GO SEH NOTHING TOO MUCH O…YUH HAND STRAIGHT DOE :nerd

6 thoughts on “MITZY DEM SEH IF YUH NAME GRETA?

1. Wicked gal mitzy,you still tie ugly fat greedy boy pluggy..YOU IS A WICKED EFFA,PPL RUN FROM THIS EFFA ALL SHE AN HER FAMILY THEM DO A OBEAH MAN FI GET THEM MONEY AN THAT A FACTZ!!

2. All she tie him he still don’t want her cause he not leaving his Bbm with the boys he don’t even own her kid she is a wicked f**k gyal

3. Mitzy sad nuh bloodclaat always a war over people man nuh man nuh want har ,suh she keep har dance Dem a so she mine cocky , mitzy you too sick to be f**king so much , yuh fren pinky nuh ramp fi Dunn yuh this hoe is so ugly and crany ,wid har big foot and out dated clothes ,soon 50 and still cya find Mr settle

4. All she do is work obeah but karma will get you bitch only time, no body likes her with your ugly ole self