Hey listen mi, from the other day every woman a pick up diss oral sex thing, dnt get me wrong as a man I love it but ladies unu cyah get up an a suck suck n dnt wah brush unu Rass teeth an unu tongue, it nuh look good or shld I say it nuh smell good
Like · · Share · 12 hours ago ·
Keisha LovingMe, Mikey Mention, Dionne Angel and 11 others like this.
Elitelady Claudia Lol, a nasty dem nasty
12 hours ago via mobile · Like
Keisha LovingMe
0 thoughts on “MNL….LANCE PEPE LE PEPPA”
jah noe star shani yuh lef out di juiciest pawt cho mek a cum guh dung a facebook guh see hef di war stawt :travel
How thoughtful, I guess you brush your teeth when you eat the fur burger. The health tip will be appreciated by all. Atleast you practice what you preach.That’s all!
That nigga is so disrespectful. I wonder if he has sisters, mother and daughter? My God go with him. yuh see how some woman mek man behave..this is embarrassing. .
Lance walk and suck pu**y like dog.thats y the white gyal a walk and tell ppl seh him eat her pu**y f**k her in her ass.so what the f**k him a talk bout.all him baby madda done him a road shi tell sam say she nah stop f**k him bcuz lance buddy likkle bit and the only thing him can do good suck out har pussy.
Lance is a batty man.him and him tall fren.him use to f**k a gyal from bk a she send fi him from jamaica and when himcome here the woman catch him a suck her sister pu**y and she left him and put him out and stop him papers.do lance fi stop talk about suck dick and eat pussy bcuz him a di king a dat.
Met! Lance and mikey mention from Canada a f**k that’s why the white gyal left him.him did a f**k her in her ass and call her mikey mention and she tell her friend and the friend buss it out.
jah noe star shani yuh lef out di juiciest pawt cho mek a cum guh dung a facebook guh see hef di war stawt :travel
How thoughtful, I guess you brush your teeth when you eat the fur burger. The health tip will be appreciated by all. Atleast you practice what you preach.That’s all!
explain a littleeeeeeeeeeee. u think him eat? :hammer
So a wha coulda be inna fi him hood fi makle de gyal mouth smell so bad?
@me too pretty is the shit offa him dick mek dem mouth stink. I hope him brush feem teeth dem afta dem cum inna him mouth.
That nigga is so disrespectful. I wonder if he has sisters, mother and daughter? My God go with him. yuh see how some woman mek man behave..this is embarrassing. .
Met; is this the ONE LINK LANCE?
Lance walk and suck pu**y like dog.thats y the white gyal a walk and tell ppl seh him eat her pu**y f**k her in her ass.so what the f**k him a talk bout.all him baby madda done him a road shi tell sam say she nah stop f**k him bcuz lance buddy likkle bit and the only thing him can do good suck out har pussy.
Lance is a batty man.him and him tall fren.him use to f**k a gyal from bk a she send fi him from jamaica and when himcome here the woman catch him a suck her sister pu**y and she left him and put him out and stop him papers.do lance fi stop talk about suck dick and eat pussy bcuz him a di king a dat.
Met! Lance and mikey mention from Canada a f**k that’s why the white gyal left him.him did a f**k her in her ass and call her mikey mention and she tell her friend and the friend buss it out.