AH WHA DIS?? AND TO HOW DI BOOTS FIT DI FOOT MI CAN IMAGINE MONEY TRAIN/STRAIN TRY IT ON AND WALK UP AND DOWN LOOK PAN HIM FOOT INA DI MIRROR AND BAY TINGS
13 thoughts on “MONEY STRAIN ????”
Right now di whole a him fi circle wid di marka. A nuff error is a real fish dem vision blurry
Am I the only one who finds it extremely tacky to come to a persons party and promote a next party while you’re there? Between the sound man, Instagram/Facebook and your flyers that you can put down in a bathrooms or at the bar, inside the club, do people really need to walk around with t-shirts and take one million photos at a party with their flyer in hand in order to promote their dance? Turn out is important but damn bro, enjoy the party.
I will give this to him he wears some nice shoes I will lie all the pictures I have seen with him in it he always looking well fitted, meowwww LOL LLSSSSSSSSSSSSSSSSS
I will give this to him he wears some nice shoes I will not lie all the pictures I have seen with him in it he’s always looking well fitted, meowwww LOL LLSSSSSSSSSSSSSSSSS
somebody just call we from bronx and say a him woman she ,just like the one weh him wear a old gal tina jetset party one time wid the glass bottam ,him ulgy like a so weh nite him inna the dance a brooklyn a look me fren ,she say when him laugh the axe the just say hey gal me we bite out u clit enuh ,she say she run the number still just in case she she can manage the eatings
Right now di whole a him fi circle wid di marka. A nuff error is a real fish dem vision blurry
Biggest battyman a bronx him just need a coming out party now
Am I the only one who finds it extremely tacky to come to a persons party and promote a next party while you’re there? Between the sound man, Instagram/Facebook and your flyers that you can put down in a bathrooms or at the bar, inside the club, do people really need to walk around with t-shirts and take one million photos at a party with their flyer in hand in order to promote their dance? Turn out is important but damn bro, enjoy the party.
Boy, i bet yuh him tink him a shot!!!
puss in boots
I will give this to him he wears some nice shoes I will lie all the pictures I have seen with him in it he always looking well fitted, meowwww LOL LLSSSSSSSSSSSSSSSSS
I will give this to him he wears some nice shoes I will not lie all the pictures I have seen with him in it he’s always looking well fitted, meowwww LOL LLSSSSSSSSSSSSSSSSS
KA-MI-KA-MI-HAHHH
READY, FIGHT!!
I SWEAR THOSE BOOTS ARE TAKING ME BACK TO THE DAYS OF MORTAL KOMBAT ON PS II
somebody just call we from bronx and say a him woman she ,just like the one weh him wear a old gal tina jetset party one time wid the glass bottam ,him ulgy like a so weh nite him inna the dance a brooklyn a look me fren ,she say when him laugh the axe the just say hey gal me we bite out u clit enuh ,she say she run the number still just in case she she can manage the eatings
him teeth dem can tear off dem shoe deh, bout gala it nuh fit him too ruff need clean man like blacks a brooklyn ,neat man fi keep dat
They look organic for 2016Olympic Men ballet team. Exquisite I might say.
Puss in boots dwl
Homo Thugs.
Those are VIvienne Westwood boots, this is not working for him…sorry