MR ABSOLUTE A BAWL SEH SPANNER A GET DI AIRPLAY WHEY HIM INVEST INA….IT IS ERE

0 thoughts on “MR ABSOLUTE A BAWL SEH SPANNER A GET DI AIRPLAY WHEY HIM INVEST INA….IT IS ERE

1. Mr. Absolute, I absolutely think yuh need fi retire from this music business ting. Leave it to Suzie and Spanner and move on wid yuh life…mi no really want to say life goes on, but bwoy, as a big man it nuh too late to find success in another area of life smh. As fi Suzie and Spanner, God nah sleep.

2. Met that’s old yes it’s him but that’s when she moved out longtime ago & moved go town go lived with spanner . Come on look how long they both moved on .

3. shaggy mi & yu a fren,but yu a get pon mi blooodclaaaaat nerves! yu a act like a bitch,leave de wicked gal to GOD! AND TO YOU OLE WHORE SUZIE Q STOP PUT THE MAN BIZNIZ OUT DEH,CAH HIM WAS A GOOD MAN TO YU & YU KIDS DEM! ANYWAY BLOGGERS THIS IS A LONGTIME VOCIE MAIL FR 2011/2012 WHEN SHAGGY JUST FIND OUT SEY SUZIE Q A F**K ROTTEN TEETH SPANNER BANNER!

4. True i know it all enough . U know what’s going on now he cut all ties with her clean as black board . Kids & everybody get cut off she calling down the whole a Miami trying to get a number fe him he said let the bank tek the house a ochie him na help u pay no mortgage or lawyer fe sell it keep it B & get lost dutty lesbian sadamite Q .

1. last time i talk to HORACE AKA SHAGGY AKA MR ABSOLUTE witch was 3 weeks ago,him nuh remember nothing bout SUZIE Q I was telling him not to cut JAHMELA & MARCUS OUT OF HIS LIFE,THESE ARE THE TOO KIDS HE HAVE WITH HER! BUT TO HOW HIM NUH HAVE NOTHING TO DUH WITH SUZIE Q NOT EVEN THE KIDS DEM HIM NUH DEAL WITH,HORACE MARRIED & MOVING ON LONGTIME,SUZIE Q WANT MR ABSOLUTE TO PAY CHILD SUPPORT FOR HER TOO KIDS,NOT SAYING HE’S NOT TO MIND HIS KIDS,BUT SUZIE Q ALL WANT THE MAN FI HELP HER PAY MORTGAGE PON THE HOUSE A OCHI!! SUH TRUE DEM CAH FIND SHAGGY ARE GET A NUMBER ON HIM,THAT’S WHY SUZIE Q & ARE BATTY MAN SON A PUT OUT VOICE MAIL WID DE MAN,IS NOT LIKE A SOMETHING WHA JUST HAPPEN! SUZIE Q TEK DE LITTLE MONEY SHE & SHAGGY MAKE AND PROMOTE SPANNER SONG WHA NAME RASIE A PAY & NEVER GIVE UP! SO SHAGGY NEVER DID A TELL NO LIE!

Leave a Reply to i know it all! Cancel reply