MR SIR , YOUR WOMAN A START TROUBLE WID YUH BABY MOTHER

Dear met

This is a warning to Theodore Whitmore and him no face unknown gyal fren. Dis likkle dutty sinting come and ah badda mi bout dis man weh mi not even deal wid again. I am his bbymother Charmaine and dis man nuh tek care ah him pickney none at tall, mi ah Tex him fi get mi chile support money Juss fi be nice, cah mi coulda be like some girl and go ah court, mek him ass lock up. But is alright. Dis gyal ah Tex mi bout mi fi leff him cahh him ah eat har pum pum ever night. Like mi nuh need fi know dat, den when mi cuss har now…ah Juss joke she did ah mek, like really now. Let it be known dat dis dutty gyal get warned. Thanks jmg.

photo

photo_1

photo_2

photo_3

8 thoughts on “MR SIR , YOUR WOMAN A START TROUBLE WID YUH BABY MOTHER

1. Sender, It looks like it is only child support you are interested in. Is that why you get pregnant in the first place for the football player? Yes, man must take care of their kids, but women like you shouldn’t breed to just to extract monthly payments.

2. Some women are too insecure…or maybe you know the type of man you are dealing with why you feel the need to serve as guard dog.

Madam baby-momma, take “Tappa” to court please. Don’t bother trying to be nice because niceness can’t feed your child for real. He is very much able to work and provide after all dem nnammings weh a gwaan so don’t pity him.

Good Morn-ting JMG regulars. I missed the wall, time to catch up.

3. But this a joke ting yuh text stop twelve midnight then 10 the next day and the girlfriend still have the phone.

4. A di dutty man a text har yu hear how dem calm as she mention courthouse, damn fool she an the recipient no mek one! A bagga “lol” like she really a look smaddy kmt

5. A neva. An mi say neva! see nothing like dis Eva b4. No sah! Mi :ngakak but a nuh joke ting. No sah!