met look at this tuff turbit a hype and mek trouble with people everday on Facebook look how she big and favor some breed out cow bout she a boss lady and dont even own a bed before she go look a work fi mind har daughter weh she a struggl with cause the selector boy weh she give dont mind the pikeney from it born cause at the time she did still a f** wayne so the boy nuh sure a fi him everday this big wukless gyal get up a promote party before she go look a wuk met she a boast bout a she a keep patty lie the dutty gyal a tell Iis a boy come ere from farin the other day and f** har out and true the boy know shevis a little all rounder gyal weh deh all bout him just use har name fi keep the dance and she a talk bout people badmind har weh she have fi people badmind har tho met this boy weh she a boast bout she tec weh name devol the boy is a little ediot him cah read plus os a little old bord shop weh are granny lock down have in a f** when night come tash just a reminder before I …
Mi not even read it ya…mi deh ah look fi one period or some kind of punctuation mark ….not one it sight, at the end….bout she a “…” :alay
Despit her weight she’s a pretty black girl .
If me laugh a dead what a way my life a bother .. People that know nothing about you always try to tear you down … Uno afi come better this no shake mi a inch … Bad enough to come pink wall y never put it on fb n give me a tag.. Bad mind nah go have a end… Mi 1 likkle dance weh me a keep make mi ave so much enenimes …uno life sad..
I doan care if u are not a spelling bee champion I still WOULd,i soooo would! Big lie senda telling bout turbit hun cuz u look soft to the touch.Gwaan thru n big up urself beautiful,sexy Amazon Queen!!
I smell bad mind envious n jealousy …
Before you go throwing flaws at people learn to spell dunce asf… Mi dance ago mad uno n mi nice clean daughter
Pot calling the kettle black.
Can’t call people idiot and you can’t even express yourself properly, smh
#Sad
Senda come kiss Mi full stop…and Chuck off through Mi comma…and bruck u neck pon Mi question signs.
.,?
A could a weh uno a bad mind the girl fah , Mamie u up u look good , u people need fi low people business n mine u own … The girl happy life make fi uno sad n a no fi r fault. Uno low the girl innocent pickney alone …one dance she a keep an it a mad uno nasty rass .. Pretty black girl she is … Bad mind never get pick
Lol