ONE VIDEO SHOOT = BELLY + BABY/MAN SHARING

AMANDA LEF HAR 5 MONTH OLD BABY GO PAN KARTEL VIDEO SHOOT INA 2009 AND DID NOT GUH HOME FI A WEEK… WHEN SHE REACH BACK HOME SHE GET A GAZA BELLY…HAR PEOPLE DEM DID SUH SHAME DEM SHIP HAR GUH CANADA SAME TIME NUH HITCH NUH PAUSE AND NO DELAY BUT TODAY NOW……MI WAA KNOW WHAT PART A KARTEL AMANDA HAVE BECAUSE SHE SE SHE SHARING…AND IS HAR MAN AND BAY TINGS..ALL A GWAAN BAD BOUT BABYLON…AMANDA , YUH DOE FIT INA KARTEL BOOK YUH BETTA GO LOOK A REAL LIFE AND STOP LIVE CHOO SHAWTIE KITCHEN WINDOW…NONE A DI NEWSPAPER DEM NEVA EVEN MEMBA YUH MUCHLESS KARTEL FI BE YUH MAN…AMANDA GUH LOOK A REAL LIFE PLEASE YOUNG GIRL WHEY HAFFI A PLAY MADDAH AND FATHER ROLE……….ITS NOT TOO LATE TO SETTLE DOWN AND FIND A MAN..DIS IS REALLY TUH MUCH NOW

DI SENDER SEH DIS

Dear Met

So apparently Ms. Amanda Ennevor still feel say Kartel innocent…bwoy she happy fi share her babyfather sah…check out these hilarious pics. She better make sure she have up her money fi mine Amani Palmer lol because when Kartel free, Amani will be a grown ass 38 year old woman, maybe older!!!…baby cute still

Screenshot_2014-04-20-23-23-59

Screenshot_2014-04-20-23-24-09

Screenshot_2014-04-20-23-24-23

Screenshot_2014-04-20-23-24-58

correction1

Screenshot_2014-04-20-23-25-38

Screenshot_2014-04-20-23-51-29

Screenshot_2014-04-20-23-51-51

correction2

0 thoughts on “ONE VIDEO SHOOT = BELLY + BABY/MAN SHARING

1. Den Amanda really draw for the 1 picture she have wid kartel fi prove say dwl. An nuh this likkle situation did a mad shawty chu dem have Pitney close in age? Single mother Mandy you have color and looks and dat u say mad ppl so how u nuh find no new man yet. Gwan go join Leah Tavares down a di prison yaad a worry bout unno criminal baby fathers.

2. Meva even did know say a Kartel baby mommy till yessiday. A who she tho. Cause it look like she get di link fi do di video an instead she stop a music video she head str8 ina Kartel f**k shop. Den a so him careless wid him koki. Bareback right up ina snowflake pooooseyyy. Smh. The Lord is my shepherd.

1. me say this gal not even have a respectable picture with she and the man, so the child no have a picture with her dad that she coulda put up make it look more decent. so a two different baby father she have? it look like when the first baby was one year old she ketch belly with the second one.. no aim no ambition and then she on big big social media a cuss people no education! me say kartel is very very nasty! in a me D’angel voice when she say beanie man is very very nasty… this girl have young baby and go back go sleep with kartel and ketch a next belly and not even a respectable picture of her and her babyfadda she cannot find to put up.. shameless thing! so gaza slim no have a baby for kartel too?

3. Met, how much pickney him have a road? Mi no follow the gaza still, but me use to say “him mus a use condom pon dem heaps a gal yah, cause him no have aids or outside pickney. …..I want to know how much pickney him have a road.

4. What video was she in? Pretty girl still….but very wukliss fi lay wid mongrel dog…mi like the person who said he killed someone…for every Kartel zombie I hope there ate ppl like Jason ready fi remind fools that he is a murderer….

1. Mi haffi go look fi it but di way she shameless when mi run di story she come ansa say a neva one week a only 3 day :hammer

1. met Amanda really nah live nuh life enuh so u haffi see wid ar ………..a him second daughter dis him have a daughter a runaway bay

1. him have wah baby mada weh him did threaten fi kill …mi hear seh di girl and ar family eventually run him weh and a bear tings him did a a gwaan wid di gyal all di post info inna di star seh shi want him outta ar life…nutten shi nuh wah fi do wid him

5. Met her kids dem cute & she pretty but she unregonise nuh bady nuh kno har is like it was jussa one night f**k she get mi never kno kartel ave daughter feel sorry fi her poor soul her so call baby fadda nah own her up and on insta makin a fool outta her self. Dont how she suh fool fi ah pretty gal bout she sharing sometimes sad case.

6. Met she seems like she has changed……she’s all about her kids.she went back to school and got her diploma and she lives and works in Canada now…….she also drives a really nice car that she worked hard for…….she’s all about her kids*besides her silly kartel posts at times*shes doin quite well for her self……….let’s not tear her down let’s lift her up………the past is the past

1. lift her up to what? and who is tearing her down? Of course her life should be all about her kids she has two she nah do nothing whey no mother shouldnt do… How she as a responsible and changed adult intend to live a normal life being a defended of her baby father who has so many women she dont even know what number she is. One person go tell har him kill someone n she act like she rabid so change from what to what? The only thing that was said about her is that she left her child to go sleep with kartel…that is not a lie, he family sent her away to get her from this same man so that is why she keep throwing words.She should feel sad yes but in thinking of her daughter she should now try to focus more on her because it will not be easy

1. she a tear down her self when she post those silly thing on social media and a cuss people because them post the truth under her baby father pictures, how we fi tear her down? we never tell her say fi go on big social media go tear down herself.. we never tell her say she should post no pic by 8:00 or else one a her friends dem a go get dash way! she taken it up on herself to tear down her own self, we just a review what she is typing and broadcasting on the net

2. Met for the sake of her kids,if I were her and Kartel didn’t own up mi or mi puckney I wouldn’t even let anyone know that it was Kartel’s child. To be labelled the daughter of a murder isn’t anything nice to that Lil girl.The teenage years ago hard pon her when other girls start trace her bout her famous psychopath daddy….Amanda Tek mi advice, stop tell ppl set a Kartel pickney.

2. @babygg did you say diploma? ok then we are proud of her, that’s a big accomplishment on behalf of met and the JMG bloggers we congratulate her on her big achievements oh yes We are velly velly proud of her

1. a so she doe have no shame man bout she n assassin did ina tings..im wondering if a when assassin married or before because she young

1. …………………ahm …………………………………..we would not be the ass wipe in this case ……………………………………………

7. goo dmorning met,metters,peepers nd others….

nuh jus wah day mi a sey how de lady inna the saved nd transfer remind mi a Amanda…bwoy mi tink she bin’ le guh har obsession wid har baby daddy,kartel wanted a child from every race nd Amanda she neva stop til she became jus dat baby mada..she is really sup’m else doah smh

8. Looking at the pics…Fat like bees bite him Kartel tuh the latest slim dung colour reverse Kartel…all in the space of 6 months..Was it confidence versus mi ahit outta luck now that resulted in the change?.Did whoevever did a Tek care ah him in the pillsbury dough boy days stop…Shorty stop den him food and rubbings…ah wha really happened to dis man?

9. Kartel looks as fruity as Little Richard in that one photo this silly woman has of him. Feem yeyebrow nuh pluck, but dem arch like any Queen from Atlanta.
    As for this female (anno ooman dat), she needs to ask herself if Kartel’s Jezebel spirit hasn’t overtaken her.
    Considering that he only gave her a smash and grab sex and shi breed and got sent to Cold Canada , why is shi acting like a dog whose owner has died.
    Soul Ties are REAL. Worse if you are not aware of this phenomenon and you make the mistake of sleeping with a JEZEBEL (like Kartel). Be careful who you sleep with, especially if education and knowledge isn’t your remit. ….’cos when you are going crazy over a bad person, you’ll never know why and claim that it’s “love”.

10. Careless Amanda u need fi move on…ur “man” is a whore so r u…lucky u never catch something. A accident why yuh breed, memba dat…lucky shorty or candy or di rest neva find yuh fi mash u up lol…memba u f**k Pepe, Bibi, di whole football team, Assasin, Kartel producer weh breed yuh first…and di list goes on

1. Haha…at least Winnie dud have status and more than one picha wud Mandela as for Amanda. .no body nuh memba her and a suh shi fertile fi breed pon those 3 days shi f…fruitel …..

11. the lot of you are just disgusting. before unu wish the man daughter well in her future unu deh ya a bash the mother . live and let live. im sure not one a unu on ya perfect and have skeletons in u closet. everybody deserves a chance in life! leave the mother and her daughter alone!

Leave a Reply to Rev876 Cancel reply