lolol..imagine when de white wine hit dat up inna de stomach…lol
brenty, only thing trending is de plate and the accessories. Yawdy sey fi run go catch de stew…lol
Yawdy, please to not mek tease of Dollar General store ( that’s my 2nd home away from home :malu2 )…that look like stew peas n’ rice, but where is the salt beef and pig tail?..Brent, is who scratch up the dinna table?
Ah true Dollar General plate and fork dem fragile bad bad!!! Dem have some nice tingz in den but yuh haffe tek time use dem :hammer …but I wa know who scratch up Brent dinna table and why….
And where is the knife fe help shovel dat deh trailer load ah food pan di poor fork? What ah piece ah burden pan di plate ah fork ah who suh eva tumuck affe nyaam, swallow ah try digest dat :cd …Brent, who jook up di dinna table and why?
Ah di knife cratch up and jook up di table when it did a lef di scene before di crime tuk place…:ngakak
Ah wah.kinda UFO- Unidentified Food Object ppl have a brag bout pon Facebook, first Vanessa bling now dis. Mi stomach not even recover from fi har one….tooo soon met…tooo soon.
No man I weak brenty say is his man finger nail scratched up the table woi I weak bad, met please to start put up some cook book. No man stick to your roti
Lol lol lol SHOTTa I here brenty wash your clothes say it ain’t so. Licky licky worthless boy. Go get a job the batty man soon start ram you if him no start yet
A wha dat tho mi caaa identify nothing but the rice???
I think I see some spinners too
An attempt in trying to make stew peas
it more look like a piece a ravioli in it, then a black eyes peas them use why this stew peas black so.
Barf!!
D sinting pon d leff luk lioke a piece of cocky-head!!!!!
Yes Fawda, di Dollar General paper plate ah tek life!! Stew peas fava di stew ah run weh from di peas :ngakak
lolol..imagine when de white wine hit dat up inna de stomach…lol
brenty, only thing trending is de plate and the accessories. Yawdy sey fi run go catch de stew…lol
:ngakak Wen di wine buk up dat…ah soso rumblin an turmoil…hope dem hab wet wipes an A&D ointment cah it nah go pretty on di way out…:ngakak
Yawdy, please to not mek tease of Dollar General store ( that’s my 2nd home away from home :malu2 )…that look like stew peas n’ rice, but where is the salt beef and pig tail?..Brent, is who scratch up the dinna table?
Mi nah knock Dollar General Yeppie, cah more time mi up in deh. But mi neva know seh dem trang enough fi manage de put together uppa top..:ngakak
Ah true Dollar General plate and fork dem fragile bad bad!!! Dem have some nice tingz in den but yuh haffe tek time use dem :hammer …but I wa know who scratch up Brent dinna table and why….
And where is the knife fe help shovel dat deh trailer load ah food pan di poor fork? What ah piece ah burden pan di plate ah fork ah who suh eva tumuck affe nyaam, swallow ah try digest dat :cd …Brent, who jook up di dinna table and why?
Ah di knife cratch up and jook up di table when it did a lef di scene before di crime tuk place…:ngakak
:ngakak
unnu no rite at all….lol
:najis
Ah wah.kinda UFO- Unidentified Food Object ppl have a brag bout pon Facebook, first Vanessa bling now dis. Mi stomach not even recover from fi har one….tooo soon met…tooo soon.
dat look like shit n white rice inna plate set pon table……..lol
all the rice grain look tuff,and them really post this nd get likes,smh
It look like he just shit in that plate and what’s more nasty is to see all those ppl begging kmft
IS THAT SAME FOOD RUN GWI SHOTTA BELLY .PUT SOME BRAKES ON YOUR BATTY BRENT AT LEAST GQ DEWIGHT THAT YOU TALK ABOUT EVERYDAY CAN COOK
Dwl so all this hype with all these stolen goods and you using paper plate?
Hmmmm , no dweet nothing no wrong with paper plate enuh mi a paper plate soldier inna di week mi no have time fi the whole heap a plate washing
No man I weak brenty say is his man finger nail scratched up the table woi I weak bad, met please to start put up some cook book. No man stick to your roti
Shoe $900 Rent $12 dinner plate $1 cost of ER visit after the meal = priceless
Yu wicked…lol
This sick stomach The pot is not trendy at all . looks like vomit mix with doo doo
What a sinting placka placka and fava shit!
Lol lol lol SHOTTa I here brenty wash your clothes say it ain’t so. Licky licky worthless boy. Go get a job the batty man soon start ram you if him no start yet
If the food look suh then how it smell?
weh unno mean by rent 12 dwlll