ONLY HEF YUH NYAMMY NYAMMY

0 thoughts on “ONLY HEF YUH NYAMMY NYAMMY

1. it more look like a piece a ravioli in it, then a black eyes peas them use why this stew peas black so.

1. lolol..imagine when de white wine hit dat up inna de stomach…lol
      brenty, only thing trending is de plate and the accessories. Yawdy sey fi run go catch de stew…lol

1. :ngakak Wen di wine buk up dat…ah soso rumblin an turmoil…hope dem hab wet wipes an A&D ointment cah it nah go pretty on di way out…:ngakak

2. Yawdy, please to not mek tease of Dollar General store ( that’s my 2nd home away from home :malu2 )…that look like stew peas n’ rice, but where is the salt beef and pig tail?..Brent, is who scratch up the dinna table?

1. Mi nah knock Dollar General Yeppie, cah more time mi up in deh. But mi neva know seh dem trang enough fi manage de put together uppa top..:ngakak

1. Ah true Dollar General plate and fork dem fragile bad bad!!! Dem have some nice tingz in den but yuh haffe tek time use dem :hammer …but I wa know who scratch up Brent dinna table and why….

1. And where is the knife fe help shovel dat deh trailer load ah food pan di poor fork? What ah piece ah burden pan di plate ah fork ah who suh eva tumuck affe nyaam, swallow ah try digest dat :cd …Brent, who jook up di dinna table and why?

2. Ah wah.kinda UFO- Unidentified Food Object ppl have a brag bout pon Facebook, first Vanessa bling now dis. Mi stomach not even recover from fi har one….tooo soon met…tooo soon.

3. It look like he just shit in that plate and what’s more nasty is to see all those ppl begging kmft

4. IS THAT SAME FOOD RUN GWI SHOTTA BELLY .PUT SOME BRAKES ON YOUR BATTY BRENT AT LEAST GQ DEWIGHT THAT YOU TALK ABOUT EVERYDAY CAN COOK

1. Hmmmm , no dweet nothing no wrong with paper plate enuh mi a paper plate soldier inna di week mi no have time fi the whole heap a plate washing

5. No man I weak brenty say is his man finger nail scratched up the table woi I weak bad, met please to start put up some cook book. No man stick to your roti

6. Lol lol lol SHOTTa I here brenty wash your clothes say it ain’t so. Licky licky worthless boy. Go get a job the batty man soon start ram you if him no start yet