PARDNA DRAW DRAW

LIAN-Optimized

Paper wife Kanisha happy she get Jevaughn Laing to her self now, after months and months of mining him and previous woman throw him out a di house after she found out about the fling between both. Desperate Kanisha tells her friends she will do anything to get him, and she naw stop try…..she send him money, took him shopping all offered to give him her old benz truck to drive around. In less dan 2 weeks after Laing got put out Kanisha got married to Laing to give him his papers. Met mi never know seh a suh gal a foreign desperate fi man. But Laing will learn da hard way just through him love LIKES!!!!! cause him think seh she a good gal, guess him never hear how she deal wid Bones. Kanisha a di worst gal fi tek up a foreign worst fi help yuh sort out yuh self…. she ago have him like a puppet pon a string. She tell everybody bout the marriage already, all of a sudden a bare me and my hubby going to bed, me and my hubby enjoying the Sunday, few months ago she couldnt even seh none a dat lmaooooo ………I tell yuh bout dem man yah wah a run off from Jamaica dem a nothing but OPPORTUNIST….after di gal tek him up from Jamaica good good inna har nice clean house and a show him LIFE him diss di girl fi di gezebelle Kanisha wah man dun pon and no man a NY nuh want. Kanisha I hope when di papers come thru him nuh cut leff yuh lmaooooooo, di same way him diss di girl it ago come right back to yuh!!!!!! KARMA IS A B**H

0 thoughts on “PARDNA DRAW DRAW

1. ………..after di gal tek him up from Jamaica good good inna har nice clean house and a show him LIFE him diss di girl fi di gezebelle Kanisha wah man dun pon and no man a NY nuh want. Kanisha I hope when di papers come thru him nuh cut leff yuh lmaooooooo, di same way him diss di girl it ago come right back to yuh!!!!!! KARMA IS A B**H ..

babes a.k.a sender ..a.k.a di girl weh get diss .. The world still spins my dear just move on hun *hugs* i know it is hard but u must :peluk

2. Smh. If mi a married mi a married wid no strings attached. If u doe have papers most time yuh have no job. If the man have papers and a struggle thats different but absolutely no way mi a married smady widout papers. Mi neva know woman still a married to man an gi dem papers. Nope not me.

1. She ago get weh the duck get…mi naw give none a dem paper dem too ungreatful. As soon as him get it him gone like the wind. Sender hush. If I left you because you couldn’t or wouldn’t help him then thats ur fault no one elses. If you no want help him knowing he’s helpless him no must look someweh else?? Lowe him you will gind what’s really for you. She buy him. You can’t buy love. As I said if a greencard him marry har fah time will tell. Leave her to time

3. Jevaugh laing a user long time and anybody him can find to use he will suck on pon them..lol poor ting these girls really dumb.

4. Well she is very happy and them live very comfortable. Even him likkle daughter web him have down a Jamaica a profit from the marriage so low dem Mek dem live

5. The fat gal didn’t take him from Jamaica a Brooklyn him was living and working when the gal tell him to cum live with her. Hey who don’t like
    Freeness. The gal big like bed suh she know she Haffi pay fi the wine

1. It look like a dat a gwan now, di man dem tek up a stay bad gal, and while she thinks a love, him dere fi likes. And him milk har till him find a more monied gal, wid a freeer hand.

6. Yes Laing a user from long time so this nuh surprise mi, him soon cut lef har. Laing since yuh deh a foreign yah now mi ago need yuh fi pay back mi bredda him money weh yuh borrow from when and pay back Nicolas dem to a yuh mek the people dem sports bar go down ole teef. The one Laing a whole heap a people yuh owe money yuh just a pose like yuh a somebody mi know yuh from long time yuh come from a good christian family yuh need fi stop it.

7. So apparently the sender what the girl in Jamaica to be the one one that gets used? She should be the only one to mind man? Because clearly she has no problems minding the man and being used by the man but she has a problem when another woman does the same thing?

If the man is an opportunist, why did she think the nice clean house would be enough to keep him happy? If he’s an opportunist, why should he not go to greener grass? Isn’t a green card superior to staying in a nice clean house just for the sake of staying in a nice clean house?

Here’s the problem: the woman in Jamaica love mind man and think that by minding this man she would have kept him…but like she says ‘him love likes’ suh him gone to greener pastures and shi vex.

Any man wey si dung and mek a woman mind dem and love likes is a battyman in the making. If he’s not practicing now, when the right man comes along and makes him an offer, he’s gone anyway. Suh if man hard fi find a foreign, clearly it just as hard a Jamaica cos him find 2 fool fi mind him at home and abroad.

8. Laing a user he will tek man because him love likes fi true.Him only talk to girls who have them place weh him can katch,him like girls that have money. He was trying after me but me smarter than him. When he was keeping ochi explosion he made several attempts to borrow money from me, telling me all kind of sad story. I carried him around until I stopped taking his calls.

9. Isn’t he with the baby mother Lisan out here. All she wutlis she have het daughter a country mek her mother a mine it and pick up laing and breed again and him give her bun north south east and she finally lef him. Or he lef whatever. Him Beggs Beggs like a gal

10. Kanisha love young boy doh. Junior boss bones now laing. Why she caan find a man fi want har inna har age group.Laing nuh want not even the grey hair dem pon har.A papers him want idiot gyal. Laing have him good woman. You notice all now him caan bring you go a jamaica.dwl..him no tiaad fi talk how you pussy dry and big..

11. big up yuh self jevaughn haters they gonna hate yuh thing large mi fren mr. laing yuh hottttt!!!!!!!!!!!!!!!!!! calm and humble unnu low d bwoy some a unnu mussi did want him fi f*k unnu but cos unnu nuh get d cocky unnu deh pon met site a write up all these things life ago dun pon unnu bombohole gweh!!!!!!!!!!!!!

12. Woieeee a yah suh nice no man Kanisha yuh a get from bad to worst. Aint you almost 40 wah yuh a do wid a man inna him 20’s no sah a suh yuh desperate fi man. Wife weh PAPERS WIFE, dat aint no real marriage. all da ediot gal up above a talk bout hate!! what does Jevaughn have for people to be hating?????? Him licky licky yuh f**k all man things him tek. A Kanisha haffi a gi him money fi turn…When him use to deh a Ja him nuh ramp fi call man and beg dem fi borrow money, and tell dem some sad story. Suh him hit di jackpot wid da gal yah Kanisha cause man dun pon har, she nuh ramp fi spend. If him did comfortable a brooklyn inna di tenament yard weh over 10people did live inna and di people dem couldnt pay dem rent him wouldnt go a di fat gal yard as unno seh…lmaoooo… boy di way dem man ya a move now a days all man wi f**k dem fi things. Its just so sad these women bruck di man dem bad. Lisan does not want Laing she have har man… a money she a look suh she can tour north coast and small island.

13. Jevaughn and Kanisha happily married n live together…you sound like jevaughn F***K U and duck you…dwrcl …jevaughn left him baby mother a Jamaica long before him meet Kanisha cause him say she walk n fk like dog …all him friend dem she f**k off ….Lisan need fi go take care of her pickney them whey she dash pon her muma a country …come off of my good good fren laing name and make him live in peace…

14. And kanisha need fi go mind r hungry belly pickney. And spend time n money pon him like how she spend pon lick out batty laing. Kanisha a 39 laing.a 27 a you son dat powder pussy kanisha.. You ole n mash up like. Laing start f**k u inna you batty yet. You move outta marie house..Yet Mi no wrong laing a bloodcloth use out the dutty gyal yes. Get you paper n cut n go back to you good young gyal. Mek kanisha go wash n clean shit n bring u the money…She no wear nothing good but flat bush clothes while she bring you go nordstrom n bloomingdale .Ediot man clown. Go look you age bitch. Cause the money weh u gi him. A mi clean young fresh friend a spend it.

15. Laing and Kanisha till death do them part .. .wife a wife congrats Kanisha …your hole ah MADD some gal …cause one year now n you n laing still going strong …congrats ..

16. U uppa top weh call yuh self “Laing” u must be Kanisha herself. Bout “one year now” which part? That bwoy not even inna di country one year good yet (facts) and when him land him never come here to you Kanisha. Who yah try fool? FOH unnuh nuh deh longer than six months u too rass lie. If I laugh todeh yah dwl. Gwaan enjoy and showoff yuhself while it last cah the world know that relationship was not built on a solid foundation so try again. Only a desperate bitch pick up man weh yuh nuh know nothing bout and married so quick. Not to mention he is no prize you already lose cah a sensible woman nah pick up her hard earned money mine nuh long seed man yuh mad! And he aint all dat a you alone frighten. We know your “hubby” more than you do y’all just met so I would advise you to take notes. No man a New York nuh want yuh suh yuh pick up a stray dog and mine him fi f**k and likes. No good decent lady would envy such shameful lifestyle. We were taught to love ourselves and nuh run dung man and try to buy dem affection. Of course he’s going to suck pon yuh like ticks for as long as he needs you boo boo like the damn man mascot you are

17. Bitch bye bout one year now no just weh deh you have up bones picture dem and a mad over the young boy cocky. All in love with BONES….NOW U HAPPILY MARRIED …gyal.move mi dutty ole self n go find god. Laing mek mi meet nobody fi him…him bring u go jamaica yet bitch…unno ever go pon vacation yet no where …all you do a suck him cocky and beg him please please no hurt me nor leave mi… him seh him tiaad a di ole..2003 benz..you pussy no good fi it did good. You wouldnt haffi a beg nor buy man. You look like the cancer patient dem.weh u clean dem shit.You thirsty…You ever wash off you face n mek jevy see you yet BOUT WIFE A WIFE….YOU STINK LIKE…ALL WEH A GWWAAN…JEVAY.JUST WANT HIM PAPER HURRY UP MAN…U CLAIM U RICH

18. Lawd met u get this? Dwfl u know how long mi see him wid 4 garbage bags a move out lol I should a snapshot a pic, I was rolling. . No man look like liVing off female is the new hustle and laing a get a raise mi weak lol I don’t care what unnu wah see mi nuh need man dat bad and mi lovemoney too much but dis funny baad lol

19. Total laing no man dem duh u up yo lol THANK GOD MI NE VER DEH WI D HIM SMFH HE SENT A MAN TO TELL ME HIM WANT ME AND THE SAME MAN ASK MI IF MI HAVE MONEY FI MINE HIM CAUSE HIM BROKE AND WUTHLESS mind u the guy realized he knows me cause my uncle use to do bizz lol mi run quickly cause mi a gyal used to thing’s lol on ly desperate can’t f**k gyal mine man I swear cause tun up pusst man affi dead over it woii lol

20. Why worry bout laing n kanisha just pray for them….time will tell…..if they are happily married …time will tell… Just like how him DISS the fat gal a Bronx for kanishA …what goes around shall come back around ..

21. No good senisble man inna dem right mind want big hole kanisha. Everyman she tek a battyman. Cause all dem do a f**k har inna har batty. Cause har mouth n pussy nuh go… pie..mark..junior..john..n laing..need i say more. Same way she use to run down bones and beg him fi f**k har..offer him money fi him cocky.. And all him have the old witch a do a suck off him. Everday u talk how u hole good n u bless and u caan find a Good pofessional man.. you claim people hate you. N how u have brains and look good. And a living job you a do fi mind man…Dem cuss you bout u hair stlye till laing tell you fi change it. You walk n tell people who ever party man want you n a mad over you.. And all them a do a look you money weh you claim you have.. NO MAN NO WAAN YOU..LAING JUST WANT HIM PAPERS….BITCH….CAUSE HIM HAVE A GOOD WOMAN.. YOU JUST AN OUTLET….N HIM AGO PRETEND FI WANT U…JUST LIKE JUNIOR N LOOK WEH HIM DEH WID HIM WIFE… YOU R JUST A CLOWN…WID A BIG HOLE…MOVE OUTTA U MADDA HOUSE N SPEND TIME WID U SON N MIND YOU SON… YOU UGLY NUH BLOODCLOTH…CAKE UP FACE…LEAVE YOUNG BOY…N STOP RUN DUNG MAN..MAN DEM WANT U…

22. First of all anonymous up a top laing live with kanisha in her house every bloodclaut night and that’s a fact if laing have him woman when do this woman see him? laing and kanisha married and live very comfortable together and that is a fact ..kanisha have a good good hospital job in america where she pay her tax very well at mercy hospital so please get your story straight n stop tell lie pon met site …you writing things you hear I’m writing facts …my friend is no fool laing can’t play with kanisha him sleep home every bloodclaut night cause I go there n see him…if a gAl seh laing sleep out on kanisha tell her say she a liar….so get ur story straight And come again..unno keep talking bout bones her past let’s stay in the present…kanisha is married n living in her own house with her husband …And that is fact ..go inquire then come back n tell me I’m lieing…unno need fi talk the facts n stop tell lie pon my good good fren..the hate is real unno too wicked man and lie

23. This story is stale now get over it they are married n living together.that’s why you MADD ….. .hush baby move on and mine you get a heartache over it

24. Ocean hole kanisha…you nuh shame normally no man move woman inna dem house or them get a place together…look how…2015 bright.n u still a throw cocky parner. We know a shit n bed pan u clean n change fi a living.yeah we know. But husband…So nah stop talk bout bones…until you stop act like you good.and like u well off better than people…not until you mind you son and stop run dung man.cause we now u no good…Cocky alone you good fi suck..You a ask bout which gyal…the same gyal who have u a beg laing nuh fi left…the same gyal who have a bawl…Ole fool no worry whale hole…You get the right man fi use you. The right young boy…memba you ano the first him try this wid….

25. Just because dem live together and married don’t mean shit. Him affi live wid har because he was basically homeless & is in no position to put a roof over his head and if it wasn’t for papers that boy would never marry Manisha and she would never be claimed as someone’s wife. Which is why she must humble har self so try again bout hate. We are only saying what EVERYBODY is saying behind her back friends and family included. So many people can’t be saying the same thing there is obviously some truth in what’s being said.Had it been anyone else I would’ve said the same thing but when u call people out on their bullshit people assume you’re against them and you’re hating when clearly there is nothing to hate especially when you have standards. She is not a RN so I don’t know what good job u are referring to. A man doesn’t have to sleep out at night to cheat there is 24 hours in a day and while she may try to watch the cocky day in and day out there is no telling what he’s doing when she’s at work or wherever. A man will leave the house and say he’s going to the store or his friend’s house and ends up in another woman’s bed, answers your calls and returns home like nothing ever happened. Fools like unnuh love swear fi man if your just a friend how can you be so sure. Bout when u visit the house he’s always there so are you one of them that’s helping her watch husband? Do u live there and follows him wherever he goes to know what’s really going on? A skilled con artist will cheat pon yuh under your nose and u won’t even know it. I won’t swear for mine much less anyone else’s so I know it must be you Kanisha writing those comments suh tings nuh look suh bad.That’s all I’m going to say bout dat believe what u will. Once he has his papers in hand good luck to you because you’re going to need all the help you can get when he up & leave and you’re heartbroken. I hope your so called friends will be there to help you pick up the pieces. If I have to financially support a man, clothes him, feed him, shelter him, give him an allowance, and offer him status in America to simply be called “wife”. I’ll pass on that so what exactly are people hating on because I’m still not convinced nor is anyone else convinced that their marriage is genuine. Laing is in an “arrangement” for the benefits and will do and say whatever it takes for as long as necessary and Manisha makes it that much easier because she’s gullible and her options are very few cah none of these men have taken her seriously dem get weh dem fi get den cut