PARIS MI GLAD U FIND A HOBBY

0 thoughts on “PARIS MI GLAD U FIND A HOBBY

1. loooooool, how she sound so?? she sound a bit funny

anyhow she talketh truth. mi tink if a girl want do har bottom, she should, just go to a reputable surgeon who can make it luk as realistic as possible.

2. Me love my flat battam bad ,all be me do is mek sure me wash it out good!to each is own,every teen come in them fallaw !

1. Oh yes ,you can’t beat me off ah wet wipes , buy them like toilet paper mama! Dah flat battam yah a shot,flat and smell good for hygiene purpose,nothing else!

3. But nuh she same one weh seh wa day seh she neva yet suck ah cocckkyyyy, suh how comes now all ov ah sudden pusseeyyyy ah mout haffe good fe keep man? And bytch ( as in hey girl) before you runeen, I know you don’t mean mout as in the gift of gab cause most men want to see them ooman and not hear her suh ah suck hood yuh mean…

4. All the females who love implants, hate themselves whether it be booty or boobs.
    As Beyonce said you need a surgeon for the inside, cuz outside look good but inside is messed up. This is not debatable. This generation, your boobs have to be done you butt your belly your nose your face, your man has to be a drug dealer you and him must drive the best cars, strip clubs, miami, vegas, the whole works but no one ever wants a career or to try and do something uplifting for themselves, they the first to talk about dem love GOD and dem GOD BLESS kmt yall dont know who God is cuz i fhim come tomorrow him nuh recognize unnu all this lesbian lifestyle homosexual lifestyle.. unu aguh burn in hell dem seh nobody nuh fi condemn anyone but by th elook of things this world will end badly! So much demons roaming the streets to turn out our little girls and boys and it doesnt end here… as Paris say dem feel dem ah d shit when they do their butts and its true but they look ridiculous (not debatable) the sumn just look stupid even the breast dem , people will wipe out dem 10 gran and 7 gran out dem savings dont drive a vehicle own a home or businesss but tek d money run go buy breast weh look nastyyyyy n wagga waggapon dem chest one up one down two left titty or the titty up inna dem neck .. these people got kidsssss and unu nuh rich … sick mi

5. Dah wig deh have me a way doh POW POW wid Melissa LAvish Gun fi dah one deh, also paris mi tell yuh alredy TEK OFF DAH HEAVY TING PON YUH CHEST!!! IT AH SLOW DOWN YUH BREATHING and thus ur talking; Auntie yuh nuh tink she can be the first Broadcaster pon JMG news live?? she jus know how fi read di skrip oo :travel
    Mawnin Auntie How does you do? :peluk :peluk

6. Damn that’s sad that her cousin died for butt injections. Such a beautiful girl. Gina spectacular, terry needle eye, shavon,Tricia take notes and stop

7. Paris, you come talk the truth fi real, but the last time yuh mek a video mi cuss all day str888888 till late night, and i want to have peaceful day today, suh just cut yuh eye pass di ppl and them spoil up battom ya mi luv :hoax2

8. only watch one of her vids before but this one mi like. warn dem fi real, even though shi say it wid disgust lol.

never expect that voice though still. before she talk she look decent den shi mek it known shi is a big bhuutu

anyways a true, OONUU FI STOP lol

9. Nuh ah dem nuh look good! lmaooooooo fake fake fakeishas unu need self love. stop trying to fix what God create in his likeness unu luuuuuuuu fi dat. Paris talk whether dem waan hear or not. The ones who nuh like it a dem it go fah or dem close fren & family!!

10. YESSSSS ZERVAH, ADDY CHOOT!!!! LIKE UGLYGRUNGLIPS, WID HAR TWO BL@$DCLAAT FR DRUM PU@$ YCLAAT STICK FOOT DEM (LAKA FIMI), AND DIS E-V-E-R-L-A-S-T-I-N-G ROCK BOTTOM. DEM LOOK HANDICAPPED MORE DAN ANYTING ELSE!!!! AND DEN BRUK NUH BL@$ DCLAAT, CAWS NOT EVEN DI CHEAP ASS *PUN INTENDED*, ILLEGAL BATHROOM SEALANT SHOT, SOME AH DEM CAN DO GOOD (IF DAT OXYMORONIC STATEMENT IS EVEN ALLOWED), CAAHZEN SOME AH DEM AH WALK ROUND WID DIS ILL-FITTING DISPROPORTIONATE ASS AND NOOOO F@$KING HIPSSSS!!!! LIKE DEM MUMMA HAVE SUHMUCH AH DEM, SHE CUDDEN GI ALL AH DEM DI LIVITY SHAPE INNA DI COMPLETE PACKAGE, SUH SHE SAY BIGGY HOL’ DIS PIECE AH BATTY CAWS MI GI LIKKLE DI HIP….MI NUH “ANDERSTANTS!”

11. true paris, even if u sound funnny saying it, THE EEDIAT DEM ALL HAVE YANKEE MICHELLE, A JUNK DEM BOTTOM, U BELIEVE DEM……SMH…AND SHE HAVE THE NERVES FI A CHARGE 800/1000….WTF…….

12. maybe its all about how much u have and how much u can spend because i don’t hear the movie stars or porn stars having a problem with their surgeons,so i guess its just trying to look good and some people can’t afford it properly..thats just my honest opinion.

1. Sunsurf !!Yuh don’t hear nothing cause them not doing it ,and them have money idiot,you fi tell them fi stop and be great full wid what they were born with ,its played out and they all have the same look ,me can spot Jamaicans from a mile,

13. STFU sun surf you sound like a stupid bitch I guess your ass is fake to you low self esteem bitch go kill your self. Unnu fi fix unnu face instead ah buy batty

14. Anonymus u sound like a dunce tranny.
    I simple asked a question i wasn’t saying it was ok but let me break it down for u..
    Dance hall people love follow a hype and live like the rich and famous and most of them can’t afford.
    Niki Minaj had implants i never heard her complain,Paris Hylton also never complained,Jennifer Lopez also and i can go on and on.Again i am not supporting it but all I’m saying if u are going to do it do it the right way.
    We as women all use different stuff to enhance our beauty,false hair,false eyelash,false finger nails,false eye contacts and much more so if some one want a false bottom is their business,all uno do spend good pon uno false bottom like how uno spen good pon uno false hair,cheap false hair wi drop off inna public and shame yuh,cheap new bottom wi buss pon yuh.

Leave a Reply to Met Cancel reply