PLUGGY THE CLOTHES A GWAAN BUT DI KNEE DEM A BEAT DEM BADD

0 thoughts on “PLUGGY THE CLOTHES A GWAAN BUT DI KNEE DEM A BEAT DEM BADD

1. met a pluggy dis weh come from Dunkirk or 1 a dem place deh mi no memba a which ghetto guddy cme from,,,,pluggy eva inna war

2. yes,,,,,,,,,,,,,,wah aso pluggy a gwaan ,,,,,,,,anyway mi did c 1 video weh him seh a bare hot car drop him off a night time,,,,,,so him entitled to him pretty clothes,,,,,lol

3. OK MET LET ME GIVE SOME INFO ON THE OTHER ONE . HIS NAME IS DWAYNE LIVE IN ENGLAND BUT FOME T.G. THEM RUN HIM OUT. HE IS THE ONE KEEP THE BATTY MAN PARTY LAST UPTOWN . WHEN HIM COME J,A HIM STAY IN ST,THOMAS, HE BRING DOWN THING FI THE YOUNG BOYS THEM AND YOU KNOW THE REST. BUT THE PPL IN ST,THOMAS DONT KNOW ABOUT HIM YET . BUT THE FEW THAT KNOW A SET OUT FOR HIM . HIM BABAY MOTHER NO STOP BIG HIM UP. HIM HAVE A SON . DWAYNE AKA ANGLE R BING THERE AND DUN THAT/ ST.THOMAS A LOOK OUT FI HIM .

1. Thanks for the info DHPT…Now a days some a dem man yah fool the eye…him kinda fava one female featured here name bobbette.

4. go look him up on f.b angel crew . real name is dwayne. yes the boy is a father . he cant go back a west him just pass by . Him get bold him a keep batty man party. MORE INFO

5. FROM MI LOOK PAN HIM MI SEE SAY HIM AH FISH AH WOMEN REALLY MEK HIM COCK GUH INNA HAR HOLE??? AH WEH DI BBC AH GWAN INNA DI WORLD YAHHH

6. And dem a kill alternative lifestyle people where ????? to how pluggy stand up like a him a di man wife and him get married inna church NOSAH

7. yeap we human beings too smart fi wi own good. all a change up the system. is like 2 tranny in a lesbian relationship. COMPLEX. suh u gay but u attracted to a man weh dress up like a woman. a dead

8. met where is you england ppl them . them fi come talk you. oooooooooooo them buy the things them from him .more info zeke was the one that kill him father back in the 80th. buckie marchell brother.for give the spelling ok

9. yes one a him man die last yr from ……….. you fill in the blank. him was going to send for the son but the mother say no . him take care a the son … look in the f,b and u can see more things

1. Him son nice very handsome and him seh di son is him life. I want to know what him going to tell him son because him well put up di batteyman party picho fi true

10. i think is child mother name keisha reid . she no stop big up her baby father lololololol. met if you can play a song for me play boom by by

11. Suh met n dhpt me look on the fb the father a battyman n the son a battyman too. Wht went wrong along the way. No sah that’s a curse. N if u go on the ppl them way the father n son tag a bare likkle boy around 17 . The likkle youth dem gone back way .
    Jesus we need help

Leave a Reply to Real Cancel reply