PPL DEDDDDDDD…SMADDY MAN GET KETCH!

0 thoughts on “PPL DEDDDDDDD…SMADDY MAN GET KETCH!

1. Look pon di coat of yeast pon him tongue, need steel wool fi scour it off n some anti-yeast medication

2. dutty Donna your life miserable look how the man pick you up and brush you off and you send in his pic to jmg,you sick and need help!!!youre the most disturb insecure person I every seen in my life.god have a piece a beaten fi give you I swear !!! You go around and do this to everybody but guess what Donna ugly insecure no life worthless devil piece of shit your day must come…remember me know the id weh you travel inna ok!!!!!!!!!!!!!!its on bitch fire fi fire

3. O Noooo it don’t look good Kenisha. Senda IT DONT LOOK GOOD FOR YOU EITHER.
    1st of all SENDA yuh know seh d man don’t like yuh are rate yuh….how me know dat? BECAUSE U DONT KNOW D MAN NAME. SQUIDLY is NOT HIS nickname or real name. Him not even want yuh fi know him name.
    2nd Kenisha ask yuh man how gyal pic of him wid him tongue out.
    3rd U STILL MAD BOO dwl