PREGNANT MATE WARNED BY WIFE

Shelly can’t believe you make this battyman get you pregnant the wife dash out his clothes you put him up see all his baby mother them don’t have nothing positive to say about him

FB_IMG_1426341957012

FB_IMG_1426342023537

Screenshot_2015-03-14-09-52-28-1

Screenshot_2015-03-14-09-53-37-1

0 thoughts on “PREGNANT MATE WARNED BY WIFE

1. SHELLY THEEF ALL A HER FURNITURE DEM FROM (RAC)RENT A CENTER..SHE N SISTA DEM A THEEF..DEM GET DI EMPTY APT DEM, GET RAC FI DELIVER DI FURNITURE, N DEN DEM MOVE WID DI PPL DEM THINGS N NUH PAY FOR..A SO DEM LIVE FROM NY DAYS

2. SHELLY A NUH U ALONE PREGNANT DI AFRICAN PREGNANT TOO HUNNY SO STOP FEEL PROUD LIKE HIM NEED U HIM DONT..U DUM BITCH

3. Bowy Del Del it look sticky pon yuh. Mi hear say all a di baby madda a join hands fi carry yuh guh court and wifey a di Ring Leada. Bad Bowy Bad Bowy What yuh gonna do! What yuh gonna do wen they come for you.
    Mi caw stan di man dem weh caw tek care a dem pickney, jus be a man about it.
    Yuh should be ashamed of yourself

4. Da bwoy ya have a total of 12 kids including the two on the way. Mi hear sey him nu mine none not even de one wey him have wid him wife. Him jus a walk n a f**k dung de place n na use protection. Child support ago dun him dem sey wey him do a walk n find woman wey him tink have sum ting f**k dem fe money n mek dem tink him waan dem

5. Da bwoy ya have a total of 12 kids broke n nu have nutting all when dem look like him, him denied dem all him walk n do a pick up different woman f**k who him fe f**k fe money if him tink dem have it. A one dutty nasty bwoy dis n wutliss. De one dem wey him know him no mine. Mi hear sey not even de one wey him have wid him wife him not even mine de son wey him use to live wid. Child support ago dun him

6. A lot of people didn’t know anything about Shelly being pregnant so I don’t believe that the baby mom is angry because shi ah breed ,cause her son is ten and she has three kids by her baby father she’s with so don’t think that the girl just put him on blast because she’s pregnant and keep in my she always putting him on blast but is just now somebody that don’t have nothing better to do send this in