RAGGA RUGGY FREN SPEAKS

6 thoughts on “RAGGA RUGGY FREN SPEAKS

1. boy no matter wah u do it still no enough fi some people!!! boy I have been there and gone through the same shit….

2. I am going to go out on a limb…a very longggg mawga limb and say I don’t believe the mother story is 100 percent true. I am saying this because I remember the video before where the guy was showing receipts of monies he sent to the sister and when he came home he came to an empty account. Now there very well might be a disconnect somewhere and that is the miggle man (in this case miggle ooman big p*$$y Evette). The guy may be sending money but it nah trickle down to mamma so she feel say him nah do cause nothing nah reach har. Like I said I am going out on a limb here.

3. A wah kina washing machine dis? cause…an a di same amount a time di money send… Suh nuh odda time nuh dehdeh him neva send har nuh different times than dat? Yuh know seh mi naaa go badda doe.

4. RAGGA RUGGY HAVE EVERYTHING FI BE A BIG STARR HIM FULL A VIBES DRESS WELL PUT ON A GOOD SHOW SEEM LIKE A GREAT PERSON BUT HIM WORTLESS WHEN HIM COM TO HIM MUSIC CAREER. HIM STILL NO EVOLVE SINCE HIM A KID HIM A DO ODDA PEOPLE TUNE OR COPY IT. HOW HARD FI U MEK A CHORUS THEN 2 VERS.
    EVERY TIME HIM DEM PON DISS A DI DO YUH REMEMBA REMIX WID ONE PUNCH LINE AND HYPE. DI TIME YUH TEK PON RAWPA CRAWPA CHANNEL A CHAT MEK DEM HELP YUH WRITE A VERS YUH NEED OWN TUNE
    CREATE U OWN B START TINK FI YUHSELF