RAMBO’S CREW

27 thoughts on “RAMBO’S CREW

1. Sound like him crawny baby madda vex!!!!

Di whole ah dem a germs… from rambo gone straight down.. Mi nuh know how woman even deh wid him and di man don’t have dry shit…

2. Ask him nasty stay bad baby mother that, bcus him no have shit but look how far she reach, gal even create fake profile on fb, its clear money is not all. Shauna and nasty stay bad Cavelle from Mandeville, the man new woman a kill unno softly….f**king idiot. A laugh the ppl dem inna bronx a laugh afta unno….wat happen to u ugly big head African man Shauna him have shit right but look whose life u a watch out, u no need him no more…and how duty nasty mouth Cavelle say u happier now, but u find time a post the man pon pink wall….unno life sad

3. Its clear money is not all, bcus him baby mother find a nice clean big head african man and still a be a pess inna we life (big up mi nice clean step daughter), back to u sadamite Shauna and nasty stay bad Cavelle from Mandeville, unno life sad poor unno, u no want the man but a find time fi do this poor unno mek mi tell unno this u no want him but me and the other girls like up him nice clean body.Duty foot Shanua u fi thank God fi him bcus a him give u nice clean baby try no breed fi u big head ugly African man, a that me a tell u, bcus u nah go be so lucky. A the man browning a kill u and nasty mouth Cavelle poor unno.

4. What away RAMBO TUN STAR . Rambo have the gal them a mad over him tpc ! Shauna and har stinking gal nuh stop tun Rambo the general inna star BBC sadamite shauna weh not even have clothes tpc a Rambo use to clothe yuh and now yuh deh wid a big old black African man weh look like you and him have aids All you cavelle from Manchester ghetto Annu ntn fi yuh face get slap in big stay bad sadamite gyal yuh crawny BD stay bad nuh BBC a Cyah bother tpc look how Rambo new wife clean and pretty a that a bun the whole a unu * THE MAN BROWNING CLEAN && PRETTY * BLACKNESS A SPREAD PAN SHAUNA BODY LIKE SMADDY WEH A DEAD WATCH YAH NUH ‼️ UNU NUH MEK MI BBC START HAVE A PLEASANT THURSDAY ‼️

5. What away RAMBO TUN STAR . Rambo have the gal them a mad over him tpc ! Shauna and har stinking gal nuh stop tun Rambo the general inna star BBC sadamite shauna weh not even have clothes tpc a Rambo use to clothe yuh and now yuh deh wid a big old black African man weh look like you and him have aids All you cavelle from Manchester ghetto Annu ntn fi yuh face get slap in big stay bad sadamite gyal yuh crawny BD stay bad nuh BBC a Cyah bother tpc look how Rambo new wife clean and pretty a that a bun the whole a unu * THE MAN BROWNING CLEAN && PRETTY * BLACKNESS A SPREAD PAN SHAUNA BODY LIKE SMADDY WEH A DEAD WATCH YAH NUH ‼️ UNU NUH MEK MI BBC START HAVE A PLEASANT THURSDAY ‼️

6. Rambo why you don’t stop mad the gal them yaah me friend still some gyal fi go suck out them Mada especially yuh crawny baby mada weh dress like man GUHH THROUGH YAAAH ME FRIEND

7. Rambo nah mad no body rambo stink like a post all a this fi fame brother a nuh so it go u and ur sister need fi come off a the girl them. Rambo from Shauna take weh u daughter from u , u loss weight and look stress out . U can’t even buy champion no more like u money weh bag white give u done . Leave Shauna and her friends cause Shauna and her friends don’t see u them not even care for u so all a this act weh u a do is for what unruly neika a walk and a laugh up with u a dance and see u turn round post her on pink wall. It’s sad round here but me nuh think after this u ago see u daughter cause if Shauna did change her mind she change it back . Rambo u need fi go sit dont and try make it up with u stay bad wife and get ur papers so trump nuh bother u .

8. Its just sad this girl move on say she happier than before but a put up har nice clean baby fada pic every whe, Sadamite Shana and Suck Pussy Cavelle from Mandeville yes a she mi a talk the way how she chat bad and then block everybody afta u no see a joke thing thing…….go thru mi mad, bcus a mi ago f**k u next….even when u dont even have shit, mi still want f**k u….a bayyyyyyyy

9. Its just sad this girl move on say she happier than before but a put up har nice clean baby fada pic every whe, Sadamite Shana and Suck Pussy Cavelle from Mandeville yes a she mi a talk the way how she chat bad and then block everybody afta u no see a joke thing thing…….go thru mi mad, bcus a mi ago f**k u next….even when u dont even have shit, mi still want f**k u….a bayyyyyyyy

10. Me really can’t bother RAMBO THE GENERAL YAAH REAL STAR BOY MEMBA ME BBC TELL YUH THAT . All gal weh nuh live a foreign a try style yuh me g , gal weh might not even have nothing fi eat a morning tpc I Cyah manage if I laugh I dead him crawsis shauna nuh want the man see him pickney that a fi har BBC business! As demarco say ” WHO TF CARES ” Big pussy sadamite gyal suck out yuh Mada bout yaaaah try look a one hype yuh stay real bad ! Yuh gal them weh yaaah f**k need fi update yuh pan some new outfits I swear I gunna get tf off people business but this one naaaah I gadda stay here A YAH SO NOIICCEEE

11. Hahaha afta neika a no fool even the blind know say a shauna and big pussy cavelle do this, a unno alone have time fi this, if shauna no want rambo see him daughter find a fi har business that, wat away unno love call up ppl name, u think me r mi sista have time fi a follow back a shanua r nasty mouth Cavelle, fi a post ppl pon this. The whole world now a You Shanua and Duty Nasty Cavelle put it up, God know it bun all the one Sadamite Shauna fi see Rambo a tek pic Neika talk truth no. See how mi nah say nothing and unno a draw mi out, mi no too inna this social media thing so mek mi dun it here…….Mi love mi niece but him sadamite baby mother and suck pussy cavelle can keep har mi no want see har, wat away nasty shauna a tek boost from suck pussy cavelle, look who ago get left….mi nah look pon unno, rambo move on with him browning a vex!!!!!!! Talk turth no….good bye…

12. How me just a see all a this ? Me and my sister nave the time a patience fi write them sumn yah and shauna me say me never ago come between you and Rambo but yuh draw me out . You and yuh stinking gal weh live a country a Jamaica go SUCK OUT UNU MADA ‼️ yuh all a call up me Mada name bout how she need fii update har chicken back business BBC wah unu know won’t hurt unu big stinking gal Lowe me Mada and me sister outa unu low life business Unu hungry belly like . If a attention unu wah see it deh ‼️ Tek ehh ‼️ All I’m saying is that you guys are so illiterate and low life and so psychologically mendacious I beg you pardon if you don’t understand those words because of your lack of illiteracy I can understand where y’all coming from so ghetto and love chat then after unu chat off unu mouth unu block people loooool why yuh block we if yuh bad ? one thing TANTIA NUH FRAID A NUHBODY SO KEEP ON TALK BOUT ME AND ME SISTA DO NTH AND ME MEK YUH FACE GET MASH OUT STINKING GYAL ‼️ Finally shauna if yuh doh wah Rambo see Alaina that’s not a problem keep har ‼️

1. All me cousin do a breed him browning an make a prettier baby cuz the browning nice an Shauna not don’t know what Rambo was thinking but a so it go when u want some careless pussy anyways me nah play with them cuz after them bad up them self them com block me them play to rough back to reality when the baby grow an ask where is ma dad hope u tell her the truth say u couldn’t keep her dad cuz u ain’t good enough so u take her away from him…… GIRL BYE

13. Wooeii mi nice clean cous n him new wife who vex…… Any gyol weh no like that drop a sleep n no wake up straight c unuh a mad….. Dutty Shauna n cavelle na bathe sleep a roadside gyol unuh fava idiot…. That dutty one deh weh a chat bout mi cousin stress him suppose to cause him love him daughter so him afii stress over her…… C mi couz n him new wife a beat unuh bad abaayyyyyy

14. Wooeeii mi couz n him new wife clean eeh a who vex….who noh like it drop sleep n no wake up dutty Shauna n Cavelle c unuh life sad na bathe sleep a road side gyol unuh fava idiot…..two a unuh go siddung pon some maka, a which chicken head that bout mi cousin stress tru gyol tekk her daughter, him suppose to, cause mi cous love him daughter….. So all u can go boomflick pon u daddy……. Cousin Rambo ya ★ no stop mad thm

15. Boy Rambo tantia and Venice uno sound mad ….. uno can post and comment and do whateva uno want . Instead of chattingz uno know weh fi find me all uno haffi do a step . And uno see who bad from who nuh bad . Uno need fi leave me alone cause I don’t see uno … big pussy tantia weh a walk a suck down the hold a protmore weh man have u inna video a f**k u out . U need fi go sit down little girl. Deh a California a f**k out all the man them all short man call me a tell me how u pussy stink and hold big .Venice u a talk bout me a nuh good mother but member me never walk and left Alaina with u r no one else cause uno careless u nuh see u left u fool fool handicap son a jamaica bitch just true u want come Live with Nya and true Nya tell u him nuh want no handicap pickney u run weh come a foreign left him a Jamaica a suffer bitch u know who u a stop with .. Venice sorry me never bring Alaina go Jamaica go give her to her grand parents and come hoe out me self and Rambo u just mad because me nuh want u back after 4 years .. and please stop talk how u give me pretty baby ? You think she look like u fool ? Why u think u not even see her when she born ? U can’t make baby u can’t even breed a dog . Nasty Rambo and anybody else weh have something fi say make me know and nuh bother write it pon pink walk call me r text me simply a pure internet badness uno have . And want turn people against me nasty rambo a me name Shauna ! member that and u can’t style me cause u never give me ntn yet …. u and ur sisters tantia and Venice and ur self need to go finish uno marriage agreement and pay the people them the next 5000 so uno can get uno paper before immagation find uno … stink like come a foreign a worst time and then want come bring me down with uno nastiness . Uno have time a come pon social media a look sympathy uno need fi go ask trump fi sympathy me tired a uno and if me haffi answer uno one more time a step me a step to uno a uno work place r uno yard cause me know everything bout uno . And Venice rambo and tantia go suck uno half dead mother and after that come suck out me pussy . Don’t f**k with me Maragh family I will f**k uno up wicked

16. Lol due to how yuh bad and boujee send me cousin them message then block them big pussy shauna unblock them so them can answer yuh, yuh fool like duck . Yuh cyah step to a soul yaah bate crawny gyal unblock them suh them can answer yuh nuh ediat

1. Idiot gal like ur mother weh breed and have a fool like u bitch it hurt u thou .. nuh need fi unblock cause words don’t hurt need to step to me and u see uno a ccward ….

17. Gyal wid the pussy pan har forehead as u quint it drop a waah other man foot. Duty cavelle weh live a mandeville memba seh mi know a round a bus a the last go go shop u stop sell pussy before u start sell pussy inna market. Goody mi know all a the man dem weh u shoot a mandeville wid u unsanitize pussy. Cavelle yaah nuh nobody ur pussy deh pan expiration date. Memba seh u deh pan video enuh suh nuh mek mi release it a pussyclatt…..way do all u Shauna c a mad ya mad out tru Rambo n him new wife a beat unuh bad…… Ya cum talk bout we fi step to u we will mekk u mada bawl o lord wen u fukn head a boom pon the floor board so mind how ya chat dutty gyol u fava idiot

18. lol shauna sound fool eeehh man we nuh stop laugh offa har inna the Bronx my girl why yuh must mek up story bout the people them? Why yuh must do it? You look stupid

19. Miss Shauna suck hood Martin yuh not even can spell my girl every single word have a spelt error plus every sentence have a grammatical error god see and know say we feel so sorry fi yuh dwl Shauna yuh member say the reason why Rambo start f**k yuh wid condom a cause him find out seh yuh fulla infection? Yuh figet that ? Yuh nasty miss suck addict yuh mouth crawny yuh body crawny yuh skin crawny yack my girl yuh cyah argue wid stay good people cuz yuh stay real bad ewwwwwwwwwwww no sah we nuh stop tek yuh fi mockery Rambo new browning a mad yuh it’s such a shame say yuh tek it to heart mine yuh dead me not even ago answer bout venice and Tantia part because it sad say yuh affi mek up story bout the gal them fi try get a Likkle one hype && yuh deven get it cuz a laugh the whole a them a laugh affa yuh yuh fava man Shauna yuh wah some batty some Looks some clothes yuh want a place fi live yuh want everything It sad ehhh me feel sorry fi yuh

1. Suck hood Shauna the gal them nuh know weh yuh live yuh stink like dog a chat off yuh month but yuh run weh gone live wid yuh muma all yuh chat bout a trump lol that nuh frighten dem a bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy and we suppose to bleach out yuh sound hurt *bleach out a the man them a Penny we* ediat suck hood gyal go look some weh fi live and leave Rambo alone

20. It’s obvious that Shauna needs attention unu stop answer har please she lack attention that’s why she a seek it here guys just figet say she exist poor soul