SUSS IS MAD BUT PEOPLE SAY DI BOSS IS GLAD BECAUSE DERE IS MADD —-
IF A BLEACH DI BOSS HAFFI SHARE IT WID MAD—-
DI COCKY DI GIRLS SHARE WID MAD—
FATNESS DASH WHEY INA CELL BECAUSE DERE IS MAD—
RUMORS ARE THAT THE BOSS IS NOT SO MAD—-
SO DONT BE SORRY…DERE IS MAD..AND MAD BACK PAWT —
IF BOSS A RIDE A DI BIKE MAD — ITCH PAN DI BACK A DI ——–
SUSS NUH MAD DEM SEH SUSS GLAAD NOT DI WRAP………DI GLAAD
IF A NEW PHONE BUY………..SUSS WHEY NUH MAD GET IT BEFORE DI LADY WHO A VACATION GET IT….. HENCE SUSS WHEY NUH MAD IS ALLEGEDLY ON VIDEO…………… DOING THE STUFF HE IS DOING NOW DAT DI BOSS IS HAPPY ABOUT…………
DEM SEH DI SHORT ONE A WIFE BUT SUSS IS LIFE
GOOD DAY :travel

***doe as mi no question not one*** :angel

0 thoughts on “READ BETWEEN DI LINES

1. suh shawty she still deh pon vacation oba hati thinking de guzaam phuck’n she guh fe drop pon de monkey while she a naam de susumber wuda free,while him very much bizie pon new gaza strip a get him batty wash from ..is it gaza slime or candy :nerd

2. mi deh a work and a tief a look

hello metty and metters but mi confused been a while how everyone doing

1. ok just fi show u how mi hardly have time fi miself mek i go read through the comment dem and play ketch up

3. stick a bloodclaat pin deh cuz mi guh back guh read it nd de cell pawt draw mi full attention nung dis is a very c-rus question tuh mad ___ but puss rhymes with puss
    suh ammmmm stick a pin i say stick a pin rite ere suh admin

wats gwaan’n wats really gwaan’n mi sure bout shawty put sass

4. Sas Crise, so him happier wid Suss who’s Puss nuh mad, a wha him do di tings betta? Well no badda sarry fi di Whirl (Twirl) Bawse, him nuh short a Shawty tings

Met u bad nuh blert naat

5. Met mi like di pic u have p fi di story, how it look like di 2 plane dem pon top a one anodda, like how d fish dem climb up pon dem one annoda back

Metty, u buss out him secret, so all di fish dem a GP a go run een now fi dem share

6. imagine de people dem a guh through a withdrawal nd yuh cum wid dis fi get dem extra MAD at de not MAD …..kartel a beg yuh tek time drink de MAD PUSS piss sir no sah de man strong up inna him wrong up gwaan chue dearly beloved

7. No man Met yuh know how long mi ah tell ppl bout Kartel and him freakiness…..yuh nuh si how Suss slim and pretty brownin, juss how Kartel like dem…..woooiiie mi ah dead…….

8. an den behine dis yah suss yah shani put on angelic wings____________________________________________________________ :hammer

good evelin shani and the metters

1. yuh noe yuh bad doah :hammer mi alwayz ere dem seh wen a man nuh too certain bout dem sexuality dem tek a bag a gyal tinkin dat wi sway ppl mine

9. Kartel a f**k man batty from long time just ask Joe from WPR. Di. Batty bwoy Karetel all kill man fi hide she sexaul secret life.

1. Hi one a me friends them tell me bout his she say the battymandid a go talk and kartl send man fi kill him

10. look from when this a gwan. when DJ a slap girl morning noon and night …him get bored and DJ a freak mi nuh surprise. MAN AND MAN IN A HOUSE A SLAP LOOSE GAL IN FRONT A EVERYBODY EVERY OTHER DAY …MAN AND MAN A RUB UP PON MAN WHILE DEM A F**K THE SAME GAL…Dj get bored and no end to him freakiness………………………MI nuh suprise………..jamaica lick out pon fish but have the most fish…..

11. Met help mi get this ..

I’m assuming you’re saying kartel & mad suss a grine
    Can we see a picture of mad suss?
    Mi haffi see the video miself .. :hoax2 :hoax2

Kartel ah mi awtiss doe. I have no words bout the death the case not di trial

12. Met help mi get this ..

I’m assuming you’re saying kartel & mad suss a grine
    Can we see a picture of mad suss?
    Mi haffi see the video miself .. :hoax2 :hoax2

Kartel ah mi awtiss doe. I have no words bout the death the case nor di trial

13. Met it look like busta rhythme sign spice.. lol what a gal licky licky everythin . She drop pan.. you wan see him and her over twitter

14. Mettttttyy….yuh full a talent is a shame. Luv di riggle, not to mention di jockey ride plane deh uppa top. Ah weak inna di Friday evening yah…..:ngakak

1. Met them say lizard sister on the radio a talk… see if you can get the interview. For us no.. confrim if its true thanks much

15. Meeeeeeet! da picture deh a beat dem baaaaad….whop whop whoppins! Beg yuh put up a pic of Kahira Jones deh fi mi dwl

1. The new Bob Marley???

Sir Bob Marley is famous. Kartel is infamous.

Bob is righteous. Kartel is evilous.

Bob promote love and overstanding. Kartel promote bleach and killing.

1. All dat true but me nah say fi put dem sided by side .Me a talk bout impact on the people and place in history ..U hear usain bolt talk bout bob Marley ?no .A Gaza him say

1. Usain good till de next runner come tek him record…BOB IMMORTALIZED fi as long as songs are sung.

When the Berlin wall did a tear dung a Bob Marley song did a play…when black power movements a stir inna de Caribbean Bob did a create music and chant lyrics fi move de people.

Nu BOWI like kartel can bounce dem level de. Save dem status de fi all Shaggy whey run charity fi children all de woman whey feed the homeless dem right in front a de court whey lock whey maddog kartel. Not even Portia can hold a candle to Bob…kmt

2. Legend nuh sell 400 copy a dem record….Kartel is a village sensation …and it is very disrespectful to even compare him to capelton, shaggy, sean paul or even ninja man…so mi nuh know a which bus u tek go a Bob Marley name I cah even compare Kartel to di dog dem weh did ova Bob yaad

16. wan germs pon de cvm new jus seh ppl a gwaan like seh a top class man kartel kill wen a jus smaddy weh him did a run up nd down wid from him a pickney ..no to muma bloodclaat unno tel mi nung if dese phuck’n ppl are for real

1. A dem mentality dat, me sure dem a look somebody else wid money fi fill de vacancy wheygodfada fish lef behind.

Truth be told, these big, wokless adults in a these communities create Kartels. Dem wokless from loooong time and love siddung and blame goverment, police and everybody else fi dem burden.

Has soon as a person have something inna de community dem caste God and Goddess status pon dem and de a gate a play bodyguard and begga… Kartel didn’t get whey him dey by himself. Look pon de big man inna de observa post a praise kartel and a gi tour….bum bastard.

17. Genius@….Kartel nuh deh nuh weh remotely close to bob marley…..yuh eva hear bob name mixup inna batty ting? Read di thread agen, yuh nuh si seh a bay battyman ppl a call him! Him is a legendary fish lol

18. Morning met but a wah realy a guawn a wah do dem crosses people ya gleaner say lizard sister in protective custody an she mus limit interview look how de demons dem disrupt de people dem life .an de dutty tavares wid him crackhead junkie self bout a compare grace jones sean paul an few more artist him represent wid kartel like de people dem ever mince up nobody an sen de remains go cremate

19. Met from Busta all up inna him grill u know mi start think if him fishy cause new york, especially brooklyn know say Busta have all him good good apartment crown heights side where him carry di man dem. I leggo a breath of fresh air when mi see say is buy busta did tink him sign contract but i did also notice how “close friend” (cant member if is those exact words) were in quotations as if u fi say it and roll your eyes or use you finga dem to make the quote.

Met, now that u say this… i wonder if you ever heard/saw the youtube clip that was up for about half an hour, mussi back in 2008 or dem time deh, where it look like missa boss did waa show off his sons singing one of his songs (tink it was clarks but i cannot memba) but the video did tape over and one likkle batty sex clip did splice inna it? i saw it with my own two eyes!! I can describe it met if you need smaddy to corroborate. It never stay up for not even an hour, by time mi bc it to mi linky dem it was no more BUT I SAW IT!. theres no telling who was doing di batty sex, could all be a porn but it was on the same footage as Kartels sons singing one of his song

20. and Kartel tan so bad fi lick out gainst battyman when him a lil bro weh did live a florida one time and was a cheerleader, did deh wid him white cheerleading boyfriend.

this i know from myspace days cause me n the lil bro whose name was “Young Kartel”was friends on myspace. Dem look very very alike. Him did have a next page where him did gwaan wid the gayness i suppose not to mek him brother secret bus. the “Young Kartel”page was badman ting, liquor, posing wid him bro (it did have some of the cheerleading pics too though) etc etc while the gay one was glitter and rainbows and his white boyfriend

21. my last post confusing, i mean the lil bro had 2 pages i knew of that he was using on myspace.

met big up uself and bloggers. no maytter where im at in the world i log on nearly every day. Full time peeper but da saga yaah a draw mi out

22. All I can say is mi really shock HIM REALLY IS A FISH? Lord of mercy mi scared never cross mi mind dat him coulda inna dem bottom tings deh. SMH

23. You know this all coming back to me now. My cousin is gay as how water is transparent and he went to Jamaica for vacation and came back and told me he meet kartel and he’s a cool dude and how articulate he is and all. And how he and him and another friend where in his studio. Now this is my cousin who bad man use to mine and take him to this big houses in Jamaica to chill. I’m gonna drink some liquid courage and ask him if kartel f**k him??? We always thought something was crazy about him hanging out with these people.

24. Then if him a spar with Tesha Miller, correction did a spar wid Tesha, who is a known fish den why unno surprise? Show me your company and I tell you who you is.

Leave a Reply to PhantomPhoenix Cancel reply