ROOM WHEY DID STINK WAS MURDER PLOTTING ROOM

kartel-Optimized

Room with odour is the same where men were plotting murder, cop says

Wednesday, February 05, 2014 | 12:12 PM
Print this page Email A Friend!

KINGSTON, Jamaica — Deputy Superintendent of Police Vern Thompson was Wednesday morning shown the video tendered into evidence in the Vybz Kartel murder trial where unidentified men were heard discussing a murder plot.

DSP Thompson told Prosecutor Jeremy Taylor that it appeared to be the same room at Kartel’s house that he had detected the scent of the popular disinfectant Fabuloso.

He said he also detected a foul odour similar to that of a dead animal in the same room.

DSP Thompson said the odour was present when he visited Kartel’s Havendale property on August 29, 2011.

DSP Thompson has testified he detected the odour almost two weeks after the date prosecutors are alleging Clive Lizard Williams was murdered.

The Police investigator is at this hour facing cross examination from Kartel’s attorney, Christian Tavares Finson.

DSP Thompson has so far told Tavares Finson that if during the course of any investigation he came into custody of information that could clear up false testimony he’d consider it his duty to clear the air in a Court of law.

0 thoughts on “ROOM WHEY DID STINK WAS MURDER PLOTTING ROOM

1. Ina y mi get a feelings say ur Ace dressed in drag u don’t look good as a woman u favor Shorty bride of chucky no wonda u a rep fi Kartel so ur just his type alright yaaaaaaa u brite bad bout Simplicity smell Ace/Ina inna di room smell like when u pull u gstring outta u batty battyman brite kmft

1. dem fi go sue dem madda womb because anything whey bring people weak like dem is slanderous ….dis article ina di observer eno :hammer

1. A u dem hot fa rite now fi FARTEL see Ace/Ina him spend him bout use unnu broke no rass a collection n blackmail a pay unnu lawyer fee next time all a di yes man n woman haffi go keep sale out bout dem mout n pussC fi pay lawyer fee GO EAT SHIT N LOW DI RASSSS PAGE A DAT U FI DO BOUT SUE KMFT caaaaa even spell money ya now

2. yes a me dem hot fah like a me help do di killing a lizard a gwine gwaan bad if it come back agen eno

3. A don’t wrong u nasty up very muuma claaaat brite u no see last night mi haffi ansa him cause him deh ya very day a laff n chat n now ago come call ppl leach a dat u call backnbelly rat whey u set poison fa n swell him rass belly kill him kmdt

1. di people dem like see him wid di foolishness when him type but mi nah go ramp fi ansa him mi did nice before a have one line fi hand him dis evening if him come wid it

2. @Ina Gotovina the smell inna the house is just like unda yuh mumma and fi har mumma and mumma. Yuh mad causen sey yuh batty man world loss ship a sink and unuh cannot save him. Too bad a neva yuh him and him battyman followers dem chop yuh and dash whey.

1. but dem shudda scrub down di place….den it seem like dem really sidung and chop up di bwaay to pieces right there so him interior etc did spill out there..what a wicked set

2. dem neva know seh it woulda stink so afta dem chop him up……but it look like a wen him dead after a day ar so dem decide fi chop him up and di body start stink ………..

1. Real even if dem did chop him di same way…remember di bowels and inners alone a guh stink..di fluid inside di body a di stench mek dem mussy bun down di place

2. ye and di blood sour…..well mi sorry fi missa kartel because ppl a road a pree him fi killing weh him get offa ….so it look like any way it go …him time come

1. Perez is gay I am –>6 Yet have I set my QUEEN upon my holy hill of Zion.

7 I will declare the decree: the Lord hath said unto me, Thou art my DAUGHTER; this day have I begotten thee.

1. None of those weak ‘disclaimers’ for your useless blog can protect you from being accountable for slander you’re spreading daily. Is it really worth it, coplike?

1. You being in a useless place makes you useful right? Di only slander there is must have been the escape you made out of the rejected vagina you came out of. Sue that and then one that brought that one into being

1. Sue? Lol…u lose by default. …ur a lil barbie cop in ur pink world, I understand. Dont let that tutu spin for ya tho. Ur authorities r very limited.

1. A nuh me u fi try frighten a di movie maker whey bring u ina di world as scary movie but u cyah scare me a who bring u a dem u fi try scare bright

2. Useless but it beat unnu bloodclaaaat senseless :hammer :hammer :hammer :hammer right now Kartel battyole open up well wide go dive off in deh face fuss n gwheyyyyyyy bout sue go sue u muuumaaaaa FOH

1. Kartel sen everybody a Law school …….all who neva done high school…..mi nuh know y dem seh a slander wen di man voice note a seh di same ting………..how mi see it anybody can go inna court and seh kartel tell dem seh him responsible

1. Real dem want mi get outa character and tell dem bout all whey di eye cannot see insid a dem because mi nuh know a wha do dem bout slander

2. dem nuh get di memo………..a slaughter wi a deal wid not slander…di wicked bwoy kill di boy all Stevie Wonder si weh a gwaan….a

2. Kartel chat too much…and all now di man pon di other hand a police informant because all now di man no. nor identity not even requested in a court

3. Dah f**ka yah, dah bleach out f**ka yah!!!!!!!. Memba god Nuh wear pyjamas. Fi how yuh can cuss God, mi sure yuh ah look frien from him now.

1. He was tricked into thinking other powers stronger dan God..so begging fren yah now is jus one set a insult and satan a get a laugh because another one fall fi him trick

1. Bitch, u dip jamaican flag in pink sauce!? U have no right to speak. Its sad nuff ur ignorant of basic law n statues, ur self destructive too . I can see why, but I wont tell u. Continue ,pls.

1. if yuh a twang..twang, if yuh a duh patwah…duh patwah, if yah guh use punctuation’s…duh use dem properly an den cum agen wi nuh frighten fi nobaddie roun ere :nerd

1. But Obs u notice say a bare mad rass ppl tawk fi FARTEL a whey di assss is thissss(in my Trini voice)
            Ina here take this piece of napkin wipe u mouth corner cause a pure shit u a tawk n we nah give whey no tin a milo fi mad ppl ova here no sahhhhhhh

2. chuetty not evn shani mi naw look pon she a dun dem dung a battam deh bare gunshot she a fiyah all simply drop ded :ngakak :ngakak :ngakak

3. No man dem come back ina double bout mi can block like mi have time fi dis rumbling batteyhole bitch..We know cake soap a fi mek badhole ***kable …we nuh know NUH CURE FI big batteyhole..a whey dem feel like doe

4. no di admin have mi inna stitches smaddy see if any bed space up a kings county book it deh fi me cuz mi a tell unno admin a buss shot weh nuh nawmal inna de nite yah….helppppppppppppppppppppppppppp :ngakak

2. since u know dem sue mi complicated law personnel . This disclaimer however simple you may see it was written by MY LAWYER so since you know more dan him why u nuh go open u own court perplex junjohole

3. Is like u get up wid u hole pan fire and a yasso yuh waa come seek water fi out it..Nuh water nuh deh yah… u suck up di last a it when u did a come outa di reject birth canal whey drop u pan good good people

1. ________________________________________________

2. Simply dem seh when ooman hole have problem dem mek problem fi people but mi sure a dem batteyhole have problem eno and dem nah mek no problem fi me.

1. i have learnt that de gaza goons or on suicide watch suh mi nuh waan boost up dem death wish faster den dem plan being a bit nice may slow it down r mek it fade away..wid dat sed if him cum back wid de f**kery set up de ban unda mi name tonx :kiss

4. GOTivnia nuh GOT nuh inernet …di time up inn a di cafe …….so shi cah answer……….dem a gwaan like Kartel a some top man …..him couldnt even get good representation …him him self a write letter to ppl a beg fi help..and a bear RETURN TO SENDER …..mdi nuh know a weh dem deppon ….court nah spen so much money and nuh lock him up……EVERYBODY KNOW SEH HIM DONE WID ….

1. den u nuh si weh a gwaan …………WEH MI show u from wah dday …………..u nuh siseh di informant inna di camp …..mi seh from i was born ……..mi neva know seh ppl can so wikid

5. Brain wash is a hell of a ting eehh!!! It is very clear sey dem Battyman World Loss and him batty followers dem chop up the man. Mi waan know wha Battyman World Loss ever did for dem to make dem lives better.
    @Simplicity mi like how yuh neat up yuh ansa but mi hope it come back suh yuh done it
    @Ms Met mi seyyy your fingers and mouth very light suh mi nuh know why dem always a come at yuh. On a serious note, if it wasnt for JMG many people would not see this side of what is going on, because some of dem dumb ass bias reporters report the story as if is set dem set up Battyman World Loss.

6. Met, all in due time if nu today, tomorrow a dat dem figet. “time is the master of ALL things” *wink*

1. Yu know when de “M” or sey “fem” warning fling out a DEATH :norose !

Him/Her/IT may smell that decay ahead a time :think: