SANYA RICHARDS ROSS’ BABY BOY TURNS ONE WEEK

6 thoughts on “SANYA RICHARDS ROSS’ BABY BOY TURNS ONE WEEK

1. Yes handsome baby but why the one week post? not even at one month? Soooooo Mrs RichiRoss we gonna get weekly updates for the rest of his life? Hellooo lawks man, no bodda wid di SM overload wid di poor baby, ppl will tired a onoo. mek him grow in peace wid as little limelight as possible

2. So gwan go keep birthday weekly fi him den, dahhh. Cant stand dis gal sanya, bput she had abortion before olympics n a talk bout other athlete did it too, damm bc bitch, conscience a mad har n she a look company. I can never and will never respect u for dat. Move u blood clath sanya a get lost u run leave ja go represent usa then u come back bout book launch, u full a dutty shit like. U husband is a failing football player, i hope u save up money because book wont save u. Damm bitch

3. Is not me, is how she talk bout other female athlete did abortion too and it was not just her. Wen she being negative she a try seek others to pull in with her, das a dirty nasty and low down behavior. Even if she felt that way some things as a public figure you dont say. Das y usain, shelly them did almost boycott the rjr sports awards when she was the guest speaker. Damm likkle bitch, mussi think because she running fi usa she reach, from the bitch made dat statement i dislike har. Worst the bitch come a jamaica bout book launch, gal nuh see say book nuh sell a jamaica, ole fart, sell out ja then come back a look support. Sanya richards ross is a modern day JUDAS.