UNO DONT KNOW WHO SEND IN THINGS HERE SO STOP ASSUMING

So this is di girl name Shanique weh the senda did a talk bout inna the story weh dem send in bout Dejah. Now only God alone can tell mi seh a nuh Shanique she send in the girl, all of a sudden mi see dem a par and a gwan like dem a big fren dwl weh Dejah could a know Shanique from? Shanique weh walk wid har p**y pon har forehead she and har whore out fren dem!!! Mi seh this girl stop go Excelsior and start whore full time dis likkle country gyal weh jus cum a town she f**k every hype man jus fi buy likkle clothes fi go party wid har fren dem har life sad like funeral. Dejah if u know wah good fi u leave her company.

6 thoughts on “UNO DONT KNOW WHO SEND IN THINGS HERE SO STOP ASSUMING

1. Yo . Why my name all up in mix up? Shanique nuh know shittttttt bout me tf. Damnnnn a first me a experience all a them mix up mix up thing ya . I cya bother every morning me wake is a new post somebody send me . Please who so ever a send these things please stop

2. Exactly! I don’t know shit bout her. Y’all mad funny Me f**k every hype man Um, who? Tf my pussy has been under my legs. If I was f**king that much hype man., mi woulda rich. Also,, if u know me personally u would know that I am nice person so things like these I wouldn’t even do. This is not even my character.

3. Another attractive Jamaican girl with a rotten personality… Same song, same dance, different whore… But yet when I say Jamaica is mass producing trashy women, people get offended lol… I’m sure each district on the island has a girl like Shanique.. Attractive, phucks for hype, clothes and free arm bands and has a higher body count than her age smh… Jamaica land of the whores, becareful out there…

4. Dejah as in the unprofessional hairdresser .went there to do my hair and she has nothing about her…worst experience ever.no fricking customer service