Hi Pinky, HMID
First, Big up yu dam self
I have been in along distant relationship with this lady for years I cheated several times and she never find out. Mi start see this girl and we been texting back and forth, me and mi lady start having problems from mi start sleeping with the girl. Is live the lady a physic. She always a video call when di gyal deh a mi yard and mi have fi go door go talk. Anyway mi lady find out bout the girl. Mi tell both of them wey dem want here the girl tek it and believe mi, but the lady nuh believe nothing mi sey. She still talk to me and every thing she sey she know I am a liar and just want friendship. Now mi with the girl but sad inside cause me and the lady talk every minute and we did so much for each other. Mi friend dem sey mi a fool. Jah know star mi miss har and want har back but mi know sey she dun wid mi. Even wen mi deh round mi new girl she always on mi mind. She was my ride and die. Mi know they both on yu page … Please post fi mi …. Lady yu know yu self call mi nuh mi miss yu bad.
Love har enuh
Lady.. Stay away from dis bum! Decent man out de weh want a monogamous relationship… Run lady! Run far!
ah wah dis man??? Circus and ah h ah di clown sirrrr… di lady a lion and di girl ah Heephant tpc :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
ah wah dis man??? Circus- and ah u ah di clown sirrrr… di lady a lion and di girl ah Helephant tpc :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
you miss her money. she look out for you and you wanted your cake and eat it too. I am glad she leff you joncrow. lady run as far as you can. someone else will appreciate you
You said you speak to her all the time so why you need to come here with this. Just tell her again how you feel. If she say no then let it go. You bring it on yourself anyway.
sender it sound like the woman deh a foreign and she find out. a miss yuh miss har or a because yuh stop get mining? talk chewt. A bayeee she nuh fi look back pon yuh. Stay wid yuh young gal whe cant do nothing fi yuh. A use yuh did a use the other woman. Mi glad she find out yuh si…