SENDER MI NUH KNOW HOW……FI HELP YOU

6 thoughts on “SENDER MI NUH KNOW HOW……FI HELP YOU

1. ah wah dis man??? Circus and ah h ah di clown sirrrr… di lady a lion and di girl ah Heephant tpc :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

2. ah wah dis man??? Circus- and ah u ah di clown sirrrr… di lady a lion and di girl ah Helephant tpc :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

3. you miss her money. she look out for you and you wanted your cake and eat it too. I am glad she leff you joncrow. lady run as far as you can. someone else will appreciate you

4. You said you speak to her all the time so why you need to come here with this. Just tell her again how you feel. If she say no then let it go. You bring it on yourself anyway.

5. sender it sound like the woman deh a foreign and she find out. a miss yuh miss har or a because yuh stop get mining? talk chewt. A bayeee she nuh fi look back pon yuh. Stay wid yuh young gal whe cant do nothing fi yuh. A use yuh did a use the other woman. Mi glad she find out yuh si…