SENDER YUH WRITE DIS INA HASTE!

So Dem seh dis a the baby mother an the so called fiance but she stay better than the mate lol but the mate a pay fi the f**k hard cuz a 3:00am she post a long time picture from the yute cookout an a hype pon the yute fiance by tagging all her mutual friends on fb like girl!!!! you sad the weh go pon the gal hand a kill on Mon an the video show the man a own him fiance an not one a oun… so Rudy tekksett tek a page out a the gal book an stop pay fi f**k an use your money tek out the wave dem out a yuh body

39 thoughts on “SENDER YUH WRITE DIS INA HASTE!

1. But if she tek a page outta the gal book she still gonna get cheated on?? What’s ur point sender?? Neva see so much community cocky defended inna my life only on pink wall. Stop cuss gal ova unuh dutty whoring man n go control them, unuh nuh tiad a disrespect?? Can bet him a sex har raw to, doesn’t matter how she look or if she paying, you guys teammates thanks to your finance and soon to be husband, so have some sportsmanship and hold yuh teammate hand, live loving and put some respect on her name

2. Sender please rewrite the story in the comment box. Cause I have a hard time understanding the mix up. And I really want to know who a get married to this woman user.

3. But the embarrassing part of the story is the mate picture real and is a pic mix dat wid di wifey lol dwl a ya suh hot…..Rudy a beat the wul a di wife and are brides maid dem bad and mi na ask dat a tell mi a tell unuh dat and to the dunce head gal weh wa write things bout ppl and come embarrass yuh self pan social media guh get a spell check sad bitch and stop study bout Rudy CAA a money she a study gwaan Gyal whether ya mate or wife a u in control a u a lead

4. Sigh annakaye what u doing on pinkwall eeeeeh? I know is u send in urself fi a hype because i know how u write n i know ur dunce but, tell d people dem say is a jacket u give d bwoy because d right babyfather dead and he was a dutty rapist and gunman.

Annakaye stop look a hype and go back to school a because u go merica d one time u want people see u n think u a smaddy kmt.

5. The wife look better than duty Rudy teksett I don’t no how man look pan she, she too bright every man she tek she put up dem picture like a fi r man. Rudy you need to lock you legs and find a man of you own. But to be honest the amount a man you change no man not going to want to own you up.

6. Rudy you dont need to talk bout give man jacket mi sure the man you give u pickney is not the fada how much man call pan you pickney gal go find the real fada.

7. Me deh on the wife page an me see the baby an a dead stamp a the boi oun fi gweh an Lowe the gal cuz the gal not even see none a oun!!! The man is a f**kboy Yes!!…but a she him give the ring nothing no wrong with that

8. A bright dem bright this girl don’t give trouble the tekkset gal a look problem leave the woman and r family and go look a life.

9. A the boy fi blame to him have him nice clean woman a yard and a go mek this bubble gum body gal tek picture wid him and a bright up too.

10. She get the ring but she naa carry the swing can bet everybody weh a comment pan Rudy a some ppl weh bad mind har…..girl keep Ur head high as always and continue mad dem these bithces are some under cover fansany man yuh want yuh take cause right now yuh have every single thing weh yuh could a need Inna life n yuh nuh reach 30, they hating but they broke tho

11. The gal tekkset file long she is a trouble mecka always a war she no Care bout no gal when she a tek dem man. She love fight dats all she good fa and she theif she use to work a one a di caymanas park gambling shop and dem run r because she no stop theif the people dem money fi buy cloth.

12. Rass, woman self esteem low these days yuh f**k…”the man is a f**kboy yes, but a she him give the ring nothing no wrong with that” tf??? You want to marry a f**k boy? Dwwllll look how him well comfortable a tek pic with the “whoring” mate though. All unuh a real man mascot fi tru. Wifey all I can say is open a bakery cuz yuh have whole heap a bun fi get, but atleast u get the ring, so you should sleep better at night. Sigh…that’s why me foreva single enuh, cuz me can’t tek them f**kery here, wife position nuh fit me at all cause me nah sit down and tek no disrespect from no f**k boy, plus argue n fight over him put pon top a it. Woulda leff him give that gal longtime. They need to start teaching self love from basic school. Our young woman really need it.

13. Looks are deceiving! Unnuh ever hear dat? Di look like d babymama side a family ok a bay brown pretty hair people in her family and a facts mi a talk. Go spain go ask bout she and everybody in d community only ago say one thing day who a johncrow n dog dem deh (she and her family dem..mother n cousins)
    A because d reputation bad n dem wuda kill dem off a spain cause a bay klans dem f**k y she run go a town n because she want place fi live she fling jacket pon d boy.

14. DUTTY theifin tekkset go look a life how much man you one want so go fix you DUTTY body and face. How much people life you want mas up. Dance hall mattress

15. Rudy stop Mek up story pan the woman bout jacket you need fi go pan Maury wid fi you pickney a who him fava you shoulda sham a uslef. Mi don’t no how man sleep wid u without condum fi bree you. Mi not lying tho u have ambition you will do anything fi mek it in a life.

16. Low bloodclat Rudy a f**king lone why uno bloodclat mad tho ? If the dirty bloodclat boy de love an wah him wife are whateva de f**k she is to him him wouldn’t outta a road a fling him dutty buddy all bout the bloodclat place suh low bloodclat Rudy an Rudy don’t stop f**k him till when yu feel like fi stop till yur hear a voice say f**k no more dem vex eehh which pussy still a cuss

17. From mi read dis mi know a de socal wife send dis in sis read ova weh yu write before yu send tings in smh yu sound very dunce

18. Anonymous @11:07
    Sweetie you are the one who sent in your own story…Baby girl you made the exact spelling error in both the story and comment.You both seem attractive,so please don’t talk about each other kids…Runnnnnnnn the community cocky aka loser

19. Rudy weh nav no belly bottom every man MI f**k u f**k every man weh f**k u say u ave a bighole Kennedy say u hole slack like u skin u need fi move yuh bloodclat Rudy member a u fada f**k u and breed u and did hate u at 1point caz u f**k all a him fren den old John bout tekset a cud never u pussy yah talk caz all u walk and do a tekset pon ppl man and wen dem dun f**k u dem class u bighole say when dem a f*k yuh yuh pussy a backfire like di truck dem pon highway 2000 so don’t feel special Kennedy a fi all a we

20. Rudy u and yu dirty fren dem weh a comment plz go si dung cause di only thing winning is di money u a spend pon Kennedy gal cause Kennedy no wan yu him soon gone and all u a spend Kennedy still a walk a f**k like him blind. Di babymadda shouldn’t even be up here cause she no count she only stay in di house an tek care a di likkle girl a never see a gal fool so in all mi life but a swear she must be Deft dumb and blind cause all the woman Kennedy a tek she nah leave but I can see is because she no live no weh. gal fool like bat all tatoo Kennedy name pon har big belly and Kennedy tell him woman dem Sey she a him sister a she look bout him daughter cause him nave no time. Di baby mother no really look good him don’t even bring har out she a bleach hard fi catch up wid di mate dem but it nah work gal look pink. Annakay u fly out weh day why u never stay u think coming back mek u hype Kennedy still a pass yu wid gal go and come all him farrin gal fly in wah day and she and him go spend time. She a di next stay bad one bee rose she and rudy a spend hard mi nah lie. All me can Sey is rudy no post back no pic wid Kennedy cause him Sey u is just a fan big pussy gal f**k out gal and to di baby madda go look a life cause Kennedy mek yu fava idiot

21. Rudy stop write what you don’t no bout the girl why u love problem so. a u go in the woman life just hole u Corner if u a tek a gal man. u too bright dats y no man not going to stay with u because u want to make the world no you taking dem man. It only look bad pan u cause U pussy can’t keep dem dat to me mean u underneat no good.

22. Kennedy is a wicked boy him walk and f**k without care and him mix up and lie bad but these hoes are just as bad fi a hype him bout husband and who own him cause Kennedy no want no one

23. Ah mussi Dovey Magnum hype dem. Where all these tek ah gyal man, no morals, low self esteem having, side chick contented bishes come from all of a sudden :ngakak

Sickening and need to go in a dark closet go sit down!

24. everytime me hear the word ppl man,me skin crawl. Slavery days abolished long time so nobody dnt own a soul.its a reason y u cant go station and report that somebody cheating on yuh, or somebody tek yuh man/woman. Ppl have free will to sleep with whoever them please. Its this kind of mentality that mek woman a fight/cuss/kill over man and mek man a kill dem woman cause dem think them own them. If you man/woman a cheat on yuh, its because he/she wants to, u have a choice too, u either stay or you go, simple. Stop put unuh self n family inna drama over f**kery. All a unuh sick stomach.. F**king fools…sorry fi be a woman sometimes..

25. Wooooooiiiiiiiiiieeeeeee annakaye u shuda never send in yourself fi look a hype. A yasso nice! it backfire pon yuh mi gyal.
    Go back to Jamal please but a worm wid eye affi born wid it

26. Me like yah suh bad! But how you a cuss the wife suh? An you wa go back a school to cuz a noh suh the gal name spell

27. A bay sad Gyal Deh ya suh annakay the baby mother yuh sad,the girl weh comment say every man she take rudy take yuh sad and di rest a unuh weh a war ova Kennedy all who him don’t even know unuh life sad like a lonely rainy night smh……..if me have a man and him say me a wife and him ago take pic wid di next woman Inna dance him nuh rate me none at all so I would say a Rudy a lead…….all u bitches need to get a life unuh na make no sense……all this time unuh Deh ya criticize Kennedy Inna di Gyal king size bed asleep weh could a accommodate all a unuh plus di baby mother n di baby

28. Were Kennedy sleep because a one bed Rudy and are Son sleep pan. Rudy get a life bout king size bed wid the one fake sheet wa you need fi talk bout is how much man Pass through it. You a everybody woman nasty slut.

29. Uno need a life one boy wa Rudy use to da wid sa that all she do a mek trouble wid the wife dem the only thing good bout are is the oral part she will suck wa u man fi a month are 2.

30. Kennedy sleep at any gal yard weh him a f**k as long as dem have somewhere can put him up and it no matter if is king, Queen or full size bed. Kennedy can’t bring no gal a him yard cause di baby mother live there so rudy don’t feel special kmt. @anony 1:33 ask rudy how much she walk down Kennedy at him cook out to take that pic and ask har if Kennedy spent 10 mins with har stand up in a him dance.

31. A so she stay fi tru want to get picture wid the people dem man fi put it up like the man dem want are. From mi no that girl every man she tek she cause problems wid dem woman a picture she always use to did man dem a fool fi get ina picture wid rudy.a problem child dat the man dem need to no that.

32. Rudy f**k out and love gwaan like she a somebody one a mi fren f**k har and seh every minute him affi stop f**k and a wipe cuz har ole a drain like pipe ….. D gyal BBC badmine to Issi and nuh like wen nuhbdy look betta than har lick out batty rudy Yuh need if go gym go tightn up Yuh stay bad body