SENTENCING POSTPONED TILL NEXT WEEK………… LAWD DI BADDIE

kartel

Nationwide News Break sentencing postponed till next week Thursday, April 3, 214 defence said they never got letter sentencing guidelines

0 thoughts on “SENTENCING POSTPONED TILL NEXT WEEK………… LAWD DI BADDIE

1. What guidelines? :nohope Finson really gud at grabbing at straws! :nohope Kartel need pet an powdering before him get sentance, :bola :bola but wat is not this!!

2. UNLESS KARTEL OBEAH MAN IS JESUE CHRIST……..HIM A GAA PRISON TILL HIM FAAAAAT! MI NA SORRY FI DEM! IF HIIM CAN DU DAT TU HIM FREN FI ONE “SHOE” WEH HIM CAN ALWAYS BUY MORE……WEH HIM WUDDA DU MI N YU? HA WAA DEM GEEM 2LIFE SENTANCE……… I KNOW SHORTY MUST BE ONE OF THE HAPPIEST WOMAN IN THE WELR AFTER SHI ERE THE GUILTY VERDICT! SHI JUS A LISSU FI DI LIFE SENTANCE NOW……. SOH WEN HUNU SI SHORTY BUSS OUT A BALLING,,,IT HAPPINESS

3. Met dem sey shawn storm madda do ah interview wid Cliff Hughes about last week, can u find it n post it. Please n tonks.

4. Met evey hour mi jus a peep een… a wey de baxside this. Enough already!!! Im liar can try everyting inna di book but it nah stop Kartel fram going to prison for a looooooooooooooooog, loooooooooooog time.

What I want to know if me dey all de wey a Canada and know sey tidday a sentencing. How fi im liar nuh know dat and mek sure him get di sentencing guideline before him show up ah court? He should be disbarred.

5. Di 1 Finson him nuh tap use delayed tactics, but mek him tan deh nuh matter weh him do dem cant escape d judgment

6. Judger reportedly inquiring if provisions will be made for kartel to record while in prison and if so the proceeds should go to the estate of the deceased.

7. dis is a DRAMATIC (shawty mi a use yuh wurd rite mum :nerd) weight man…a hope dem put him pon suicidal watch cuz de man belly get flat inna less dan two weeks

8. @Simplyyyyyyyyyyyyy, u seeit to?? what a way di man slim dung?? fretfraashan unda shirley skin..

9. Met and simpi unu nuh see kartel a carry fi him and MADD Suss drinks so the man a carry the bag and the woman the drink awwww how sweet what a loving relationship . Mi hope unu get fi hang pon the same piece a rope

10. A tell the judge wah tell kartel not to make anymore music from prison..But him kno kartel probly still squeeze n do it..so him a mek him kno if yuh dweet all proceeds go to the decease family..kartel not goin to want to make any music coz him claim him innocent so him nuh owe Lizard family nothin….This judge wah strip Kartel of everythin n dash him weh not to be found! Which is jus fine by me..Mi like the judge bad bad!

Leave a Reply to obara meji Cancel reply