SHAUNA AND RERE WHA SOUR DI FRIENDSHIP

FR
FR2-Optimized
DE PHILLY W**S ARE AT IT ONCE AGAIN
IN ONE DARK DUTTY CORNER YOU HAVE RERE AND HER CREW AND IN THE NEXT INFESTED CORNER YOU HAVE FREAK/F**K BOX SHAUNA AND HER CREW. RERE TELL THE WORLD THE REASON YOU AND SHAUNA WHO SHARED RANKING’S COCKY AMONGST OTHERS NOT SPEAKING. OONU DID THICK AS THIEVES NOW FRIENDSHIP GONE TO THE DOGS. IS SIT BECAUSE SHAUNA STOP HELPING YOU GIVE RANKING THREESOMES?

0 thoughts on “SHAUNA AND RERE WHA SOUR DI FRIENDSHIP

1. Nasty shakira leave ppl business alone.stop calling around philly inquiring about the girl business. Stop eating Kim’s pussy you’re pregnant anything you eat the baby eat also

1. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others…
      you had me laff’n wen i dont need tuh..weh seh de baby duh :ngakak

2. So wait deh cute girl like Shakera a bite di pums dat hard? mi think she only dabble every now and then. dwl. Bobby you a lick it back and more. no sah.. So is truth Susan a talk den when she seh Shakera love har juice and ah it she a carry feelings fah.. Susan all ur man a real boy toy cause him cah know dem things yah and meck unuh a keep girls night out unda him nose ina him house.
      wait deh…. Susan is weh happen to you and Shauna realtionship???????????????????????? yes your mate cash cousin was ur Bfff. if i laugh pop up. :ngakak :ngakak :malu

2. Unuh lissen mea. Shauna is in the next State, City, or Corna of ur neighborghood a suck off a man lali or a gal Chuni right yah now. She no care, she say money is money . Right about now she is impressing some naïve girl weh no know betta,seh she a rich hot girl. Shauna is a Chamillion, she knows how to fake that smile and move in for the kill. Only Shauna alone knows her motives and you will fall victim if you doh know better. When she start tell you stories of her hot girl life style you will be facintated. Shauna please go repent and go to church . is bad blessing a falla you for all the evil you have done to ppl who showed you any act of kindness. You eva notice no matter what she try is like she cah prosper. Shauna get mi fren fi open up furniture store in him name and she will foot the bill. All now me fren in a bad credit and debt cause Shanuna pack up the good and left town leaving all the debtors and customers wanting to kill mi fren. Same so she do when she open phone store a philly. This gal meck di ppl dem name fukk up cause the store was a bizness and a box pickup fi all ah di man dem weh can pay har a few shillings. The worst part about it is Shauna hire one a har fren fi run di store and doh tell di girl wah a gwann. Di girl coulda loose har life cause shauna neva deh a di store and she leave the girl a di store and tell har seh she a di manager . LOl Dwbl while a put di gal life in jeopardy. Shauna uis a ole woicked and is har sins dem a beat har bad.
    :hoax2 :marah :marah

3. Rere and Shauna no chat cause it look like a Shauna go tell Patsy bout Rankin and Rere meck Rere get di ass bussing ina har owna party lmao. Shauna why did you meck jealously get di best ah you when you did a teck Rankin tooo. Is not Rere faulty meck Rankin a dead ova har dawl and bawl Bajan chunnie.
    Shauna is weh you do coolie gal and Indie meck dem move you up soo fast? Wah day you did up dem ass now you ina di toilet like constipated dogshit.

4. Nikki,
    Yes you in di bottom Pick wid Shauna. Why you gwann like you so cute and you no seh if ano makeup ppl run when dem see you widout it.
    MY girl me see you ina Rite aid and mi couldn’t believe me eyes. You are darker than the shade of makeup that you use. You fi stop it. Mi cuz weh did like you buss out a laugh cause him seh di picture dem really do you some justice. now mi see why Harry affi gi you 2 mate weh ah orignal browning and flawless widout makeup.. Mi cuz seh him gwine carry u to the beach pon unuh first date fi wash weh all a weh you a hide.

1. suh a make-up dat on her body to..smh! ntn wrong wid the girl if a loud yah loud har up seh anuh ants alone inna har milk duh dat

5. NOOO Not Shauna and reRE again!! Cum with real suss like why Marlo n Nikki man shabba get him face buss with gun up a poka flat. was it over marlo cuz the boy whe do it been a frig Marlo and daughta! how club goin Nikki u gonna need the money for u hot man.

6. @deadding, is where you get your info, come in like you know her full resume’. when will shauna ever learn

7. so shabba carry the man name to Marlo and she tell back the Man?? who do it? So she never know the man would bust shabba in face? so marlo have man with shabba lol. what shabba do when it happen. what the rest of the man whe always with shabba do?

Leave a Reply to Cho Cancel reply