SHAVEL NUH JUS GI BIRTH?

18 thoughts on “SHAVEL NUH JUS GI BIRTH?

1. Recommending porridge. ..be it banana,oats,hominy corn,plantain or cornmeal! !Don’t get me wrong enuh n think a good body shavel mi a shade..unno don’t dweet!!

It’s just that porridge is very nutritious n delicious. .overall good fi yuh..THAT’S ALL IJS!!when last unno sort out a bowl of porridge! !??

2. U know how long to spot for after giving birth ?smh and the smell … this hoe nasty…. I gave birth January and all march me still a spot.

3. Her babyfather allow it cause I’m sure he sees her when she leaving the house because they live together smh

4. Believe the baby girl is 2 months old. Nice chunky baby splitting image of her daddy and big brother. This sweater made her look classier than usual.

5. Met in all honesty I seen her in nick klean party her body looks good like she don’t have any kids and this sweater dress really compliments her

6. Unno a guh kill di girl but unno said ones cheer fi Beyonce wey out a drink wine and roller skate by time the twins were a month. When ppl nuh like yu bra bra.

7. Yuh can know when ppl nuh happy a swear…..cause dere is no way mi can just have pickney, pussy and body breast milk and all still leaking and yuh deh a pawty.. spend even 3 months home wid yuh child just a read an nurturing and dem tings….mi can tell seh demyah gal nuh have babyfada :nerd poor ting!!! cause a good good babufada naaaa mek him good up babymadda weh fi a breast milk outside like dat obviously she a look next man…. an when gal have pickney dem fi fat up and look nice…. Body bounce back mi bloodclaat…… a stress unda some a dem bumbo hunger an all kina tings suh dem nuh muss draw back dung…..But a whey di bloodclaat dem yah ppl come from look inna di gal face stress a beat har look deh all one a di yiy dem lazy :ngakak a because dem yah gal weh a breed bruk das why… cause when gal a breed is like a yuh wedding all one year yuh spend cock up foot and eat grapes an shit cause yuh babydaddy got it suh di one year naaa hurt a ting. :ngakak Lmao a wah dissssssssssss buttu lifestyle.

8. I never knew ppl bleed for 2 1/2 months ? And uno have sadiki bread and trick unu the man doh even reach 30 good yet frighin fools. The girl look damn good and her kids dem eva nice and clean and her house well kept and her baby father still wantsssss her badmind still active

9. I don’t understand why these young girls so quick fi jump into dancehall and go breed. Where the ambition? My GOD get a career or a trade. Travel around the world. Breeding thing fi hold man is a no no. Welfare system really spoil people. In my 20’s i was finished with college and was in a career. I had a man who took care of me and used it to my advantage. I was a GOAL DIGGER. I used resources to elevate myself because I knew certain things won’t last.