SHAWN DI PERSON SEH YUH A TELL LIE PAN DI GRINE BUT YUH DUH DI SWIPE

Dirty Shawn yuh nah stop walk round and tell lie pan people p**y.

What you need to talk about is how yuh mek man gyal sidung inna yuh face suck p**y boy. Talk about your dirty house and f** out baby mother weh the whole a Queens ram out. She nah stop sell har p**y fi weed fi mine yuh pickney.
Talk bout dat biglip bowazz boy

5 thoughts on “SHAWN DI PERSON SEH YUH A TELL LIE PAN DI GRINE BUT YUH DUH DI SWIPE

1. @met Niko Chromatic baby mama drop some words. On her latest posts saying Niko fren badmind and she soon talk the things dem

2. I would sit on his face right now sender!!! Sender telling men they now now adays is wack you’re stuck in the 70s boo so curse him about something else because the real women love bow cats

3. @Annoynmous 1:28 I don’t think they know each other lol
    This dude just put the name on his profile lol

4. Dwl he’s now dating a 90z thot name kemeisha weh Dem seh have shit inna har battyhole wen man a f**k her( Randy Hosimage) the camera man seh suh cause him f**k it