SHAWNA DEM SEH REALLY AND IF DI SHOES IS REAL……

46 thoughts on “SHAWNA DEM SEH REALLY AND IF DI SHOES IS REAL……

1. good mawnin met,metters,peepers nd others…

yes she do luk like russle chile as tuh de shoes dats what happen wen yuh live inna it after all a fe har own she a wear weh she hab nd lub,its worn down so wats de biggu…..oh mi feget wen dem behave like dem a live above dem actual means dis a de feed back dem get.

***shrugs shoulder***

2. If yuh comparing yuh self to Angella in dat pic…AND DAT PIC ONLY….of course u look like her IN DAT PIC….but here is the problem . She looks like a fukkin drag queen in dat pic suh a guess you saying yuh look like a drag queen….Hey…you said it. Betta you dan us cause unuu love cuss we say we talking shyt an we jealous. Dwllllll. As for the next pic….A hope yuh was able to release yuh foot outta dat position cause u twist it up just fi di red bottom show. A hope yuu nuh sprain u ankle. Shawna yuh know yuh life sad. Yuh give di impression say u happy but mi know when u go to bed at night….yuh sad no raas. Cause u constantly haffi a try fi be sum omlne else an dats hard work. Is like a full time job. Smfh.

1. Lol…mawnin Simply. How u do?? She fi gweh mayyyyneee. Cho. Mi nuh doubt di resemblance eeh nuh . But she so excited fi dash it out deh….she get di worst picho of di girl an a compare. Cho. Dem too nuff man. Dwlll

1. no man is a glass table top, but i r looking at the shoes inna the fuss pic…no dolly or sweets shoes dat…dem confuse me i kaint tell the two a dem apart 🙁

1. @me too pretty I was wondering the same thing if them wear each other shoes and clothes. Causen I saw Shawna in a pants suit and I saw Sweets in the same exact thing but diff top inside. Mi not saying is the same, but they are known to wear each other’s clothes

3. Shaka mouth fava shovel mouth shark
    Anybody know the song whey say “well I would walk 500 miles just to say I’d walk 500 more” a dat a gwaan wit dah boot here

4. den how di red a disappear like sum gyal ole suh :hammer ayeeeeeeee mr christian need fi use mor polish mi mean red paint

1. @Zervah and Chuety unuh bad and unruly inna the Monday mawning. How yuh mean disappear like sum gal ole….no sah unuh are not namal. Yes her friend mouth big and wide fi true. @KMT whey yuh sey Shawna the Star piss bed lol
      Good Morning Ms Met yuh people dem very unruly dis mawning all mis Cita she…. :hoax2

2. Zerva naughty corner…Wah mek yuh bad suh???????????? Wooooiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee I cant with you today, nope!!!

5. Me & her usto be classmate at Jose Marti technical high school 1 day after school I went to her house I wanted to pee & met she take me way up the road! So y she acting like she grow up wit things & shi didn’t own a toilet mi hate wen dem nuh member where they coming from met I jus laugh sometimes

1. yo too f**king lie and wicked because shawna grow up inna a very nice house ova braeton…nuh come pon met site and tell no lie!!!…maybe she jus neva did waah carry yo go inna har house lmao

6. Oh Lord!!! But classmate a nuff people grow up with humble beginnings a nuh weh yuh a come from a weh yuh going. Shawna need a couple full time jobs and har own man, fi summady wah over 18 she love the internet bad. How about you try to keep your business to yuself….

7. @Babygirl she cannot keep her business to herself when KP, Dolly and Sweets a post up things she feel irrelevant and she will not let anyone tek whey di likkle shine whey she have left. Cita is so on point when she sey she sad. All when Shawna laughing shi still looks sad in her eyes. From the lady husband dead (RIP) and the $$ stop run as it use to, she nuh look as good as before and shi use to gwan like sey shi nuh repeat clothes and shoes and now the Starone nuh stop repeat (nothing wrong wid dat but she USE to gwan like shi too RICH to repeat when the lady husband was alive).

8. Shawna u too nuff bout @angelasimmons, bitch Angela nah look pon you! U fav vybz kartel wife shorty! Always looking for attention don’t nobody see you bitch get a life! Always on insta gram with your bullshit bitch when do you work? A betta u did say you look like baby Sherk wah u siddung next to in pic #2! #taking this star thing too far #these bitches on insta all look alike all post the same bullshit everyday and think dem a star #its insta gram don’t nobody believe you #who gives a f**k tho #u get u moneys worth tho

9. Real LB shoes don’t rub so bad no matter how often you wear them…the paint under the bottom will have marks depending on where u walk and how you walk..am sure she is not skating using the shoes to skate on gravel or rough paved surface…number fake…sorry girl..not hating on you I don’t know you
    But anyone who has real LB shoes knows what am talking about I have 3 pairs they are real but I wait until they are on sale…
    I mean real sale…

1. YOU NEED TO SHUT UP AND GO DO YOUR RESEARCH ON RED BOTTOMS..MET ME NAA TEK UP FI NO BODY BUT THE REAL RED BOTTOMS RUB OUT THE FIRST DAY YOU WEAR THEM..THATS WHY I SAY ITS A WASTE OF MONEY. AND ITS REQUIRED TO PUT THE PLASTIC RUBBER THING UNDER THE BOTTOMS IF YOU WANT TO PRESERVE THE RED SOLE…BUT UNNO STOP COME PON MET COME TRY STYLE PPL AND DONT KNOW WHAT THE F**K UNNO A TALK BOUT..IM GONNA TELL YOU YOUR RED BOTTOMS ARE FRIGGING FAKE A NEIMAN MARCUS I WORK..GET AWAY FROM HERE..,MET IF YOU SEE THESE FEMALES POSING IN PICS AND LIFE UP DEM FOOT AND THE RED PON THE BOTTOM NAA PEEL OFF ITS FAKE..THAT WHY WHEN UNNO A DONE APPLE DEM I LAUGH CAUSE I KNOW THEIR SHOES ARE FAKE..IM NOT SAYING ALL A DEM REAL BUT THIS ONE IS..

10. all these hoes are fake as fvck …
    sweets n dolly nuh stop rock forever 21
    it look sticky pon all a demmmm
    dwrclllllll mi just a sit back n laugh
    dem humble yuh frig !!! im glad they finally realize
    they aint shit !!

11. SMH SMILING IDK WAT TO SAY MI SEE A FRIEND BUY ONE FI 900 DOLLA AND IF MI SISTER NEVA DEH DEH MI WOULDA NEVA BELIVE AND IT RUB OF DI SAME NIGHT AND MI JS NEVA RUB OFF DEN HER OTHA FRIEND BUY ONE SHOE WIT RED UNDA DI BOTTOM IT NO RUB OFF SO IDK MORE POWA TO RED BOTTOM CUZ RED R PINK BOTTOM MI NAH WALK BAREFOOT POOR BOASTY SOME A DEM

12. Sweets said shawna move all the way to Long Island and she had no movers she a suck hood to live in li and how she always a beg fi go out and never have no money ya fi stay home stink mouth gal di people husband die and u running down men with Barbie fi pay dem bills if mi lie mi tell lie offa sweets

13. Shawna den pon IG stay a @ Ja nice like di gal want fren her shawna stay in ur thieving lane and go thieve clothes like ya do people no seh you a thieve

14. Yes in di salon dem seh how shauna a live in longisland far out and is di white man she a f**k rent di apartment . She deh with di gal from la man too shauna a sly gal she stay f**k people man fi clothes and shoes she try fi be like she fren dat graduate with a real degree shauna we all laughed at you , you went to a tv college and get a certificate in someshit . U Neva affi where no cap and gown my girl is all fi show

15. Met plus she fren dat do she hair seh she tired of her coming fi free hairstyle or paying short , get ur money right or stay out off di gal spot shi have bills to pay too

Leave a Reply to no sah Cancel reply