SHAZI DI PERSON SEH WHY?

8 thoughts on “SHAZI DI PERSON SEH WHY?

1. Unnu know a we she a throw shade pon over here right!!!! lmao yes Nicole we congratulated you on your academia and all now does that stop your husband.

2. lol only a showoff delusional self-centered bitch would boast about academic qualifications outside of a job interview. Some of the most successful persons dont have a degree, she sound stupid, yes nicole u bright but di man still a bun u with some regular gal so u degree cant stop your nightly tears, nicole pink wall dash out u business & it bun u, unuh run come a ova yah a peep but Sasco still no love u, the “tyings” a ware off now di man look sad & depressed, unuh so damn fake, nicole memba u will always be a groupie who got lucky. You go somuch top school & still endup a run dung artist gal di way u boasy u shuda married a diplomat or PM. You & your teifing sista favor rat.

3. Exactly Saran, a suh ppl dead fi likke and less than nothing. We done establish seh a SHAN****TY***** and NOT SHAN****ZI***