SHE NUH LOOK STRESSED

Jamilia aka aja !! Young miss u nuh born and grow inna seaview and u come seaview and a done it !! Wah mek u bad suh ?? U will do any and any thing fi money , yet still the money nah show pon u … We see u go deh with the money boy from gitty and think u wuda change and keep u p*** unda rules and regulation ,yet u still a walk and a f*** down seaview !!
U wah inna the hype so bad , u go (Edited)the upcoming artist hood over train line and him still never left him woman fi yuh !!

GIRL
U stay bad and wah sum clothes , weh u do with u money weh u f*** and collect ?? U need sum clothes all 3 to 4 days u inna one suit fah !! U seh u young and hot and nah ntn !!
U wah inna argument with my nice clean Fren dem and u nuh inna dem league cuz di Ppl dem seh the gitty boy a find u out , him start see seh u is a b***h now !!
U affi walk up and down behind a him and him still nah use u .
Young 18 gyal and u p**y nah no grip , behave and go sign up fi a school and do sumn with ur life u too careless !!

Weh suking and f***g ago take u ? No where , u need fi stop diss the gitty boy to cuz a him mek u fat cuz before him u did hungry and walk and borrow borrow ,u need prayer

5 thoughts on “SHE NUH LOOK STRESSED

1. All in a r mind poppi cool did all want r Kmt all in front r him a look woman but she blind to it. Eva beg n a burrow tpc. R man look everybody n him n him woman round the road still Deh poor she!!!!

2. Oh lord and we presents to you “seaview mattrass”can’t be no better cause a same su ar madda tan walk and f**k bare young bwoi and a pinky(ace baby mother)and poppi cool a f**k now poor soul aja from yo dash weh poppi cool baby him nu in a yo girl bye

3. Dash weh belly aja pinky no wa poppi. Poppi all up in a pinky. And him wa everybody. All in front r facr poppi look ppl aja a nu wifey type neither sge fi go sidung f***k out gyal aja stinking gyal aja gyal . U now who tell u say pinky n poopi deh back the f*****k up n get u facts straight