SHE SAY SHE BOILING……..WHILE DI BIBLE BAKKA HIM

Freaky Damian mason yuh need fi start tek care ah yuh youth weh yuh have ah mount vernon. From di baby born not even ah bottle a milk yuh nuh give di youth. But mek mi tell yuh dis ah FBI soon come pick yuh up don’t fi get. I’m going to show you what I’m made out of , mi blood ah boil fi yuh (Edited)

damian

0 thoughts on “SHE SAY SHE BOILING……..WHILE DI BIBLE BAKKA HIM

1. Damian yuh need to do better than that yuh ah (Edited) between new York Jersey, California an don’t want to take care of your Child you is nothing but ah dead beat sperm donor. AND let me tell you this taking you down is not an option It’s a priority…. so just have all the fun now because it’s coming to an end very soon mark my words…… wink wink

2. A bay lie him tell an talk bout him have money him need fi go get him papers an tek care a him pickeny

3. Deportee bwoy bout yuh name British and nuh have no money yuh fi tek care a pickney. Only worthless man run from dem responsibilities.

4. LISA BARKER,,,,,STOP TELL LIE PAN DI MAN YUH DID a FUK MI MAN TO!!!,YUH GO BREED BECUZ YUH DONT WANT IMMIGRATION DEPORT YUH,,,,,,LEAVE BWOY ALONE LISA BARKER

5. OMG !!!! LISA BARKER I know her she run leave Florida becuz immigration gave her time to leave,,,,,wicked girl

6. LISA BARKER!!!! YUH REALLY PUT THIS UP WEN YUH A FUK MI MAN YUH CANT GET PAPERS IF YUH A GI MAN JACKET

7. @mmmmmm u fi tel u man fi mine him pickney .when him did f**k lisa were uno was.If it was me him either mine him pickney r him go back a him yawd.dutty Damian go tek care a u boy fr him born u see him u dont even j

8. @mmmmmm u fi tel u man fi mine him pickney .when him did f**k lisa were uno was.If it was me hm either mine him pickney r him go back a him yawd.dutty Damian go tek care a u boy.memba a drugs u sell yaw u nuh hard fi find

9. Damian you are not going to live in America an don’t support my child, so have all di big chat now because I’m sending the FBI an you an your friends dem mark my words don’t forget seh aah drugs yuh sell/weed… suh di only ting yuh can do is to call di immigration Dem but yuh si my jacket yuh AFI mine….

10. Lady mi feel it fi yuh but this is not the place to talk bout PICKNEY ,it look like a di 2 a yuh ago a jail girl and lef that PICKNEY deh life ruff on you and yute if a ur yute mine it

11. Dutty Damian by the hook or by the crook yuh must tek care a yuh pickney, memba say yuh have daughter wey go Holy Childhood. So yuh can run but yuh caan hide. All yuh need fi do is tek care a yuh youth and stop being a little pu**y ass nigga. Yuh claim sey a jacket, but even inna di summer yuh ago wear dis yah jacket.

Leave a Reply to Mmmmm Cancel reply