SHE SEH A SHE GI DI GIRL DI FALSE BATTAM

23 thoughts on “SHE SEH A SHE GI DI GIRL DI FALSE BATTAM

1. Camalle Harris I thought you turn your life over to God ???
    Time to find a man of your own now and stop f**k f**k… You and your sister love mix up too much…

2. BITCH STFU U FUXKING UGLY.. YES YUH HAVE TIME CUZ YOU ON PINK WALL A TALK BOUT MI COUSIN U FUXKING BIG HOLE GAL.. GET A FUXKING LIFE OLD BISH AND STOP TEK UP YOUNG BWOY.. WHEN UUNU PISSY BIG UNNU CHAT BOUT THE MAN THEM HOOD LIKKLE.. LOL NO UNNU BAD.. STOP WALK AND FUXK DUNG MAY PEN NASTY STAY BAD GAL.. AFTA YUH NUH INNA NO LEAGUE FI MI COUSIN WIFE YUH..BOUT UNNU EXCHANGE FUXK DWFL.. GET A LIFE MY GIRL AND GUH TEK CARE A YUH HOUSEHOLD AND STOP STRESS OVER THE YOUNG MAN.. THIS WEH ALWAYS REACH UNNU OLD FUXK UNNU LUV TEK UP YOUNG MAN AND YOUNG FUXK TOO MUCH THATS Y UNNU ALWAYS INNA PROBLEM. YUH NEED FI GUH FIX YUH TEETH THEM YUH A COME CHAT OFF YUH STINKING MOUTH.. GUH SUCK 10 HOOD DUTTY GAL. YOU LITTLE MAD OR BIG MAD?

3. Rhatid!!!she tek on all comers inna the county of Surrey.unno nah go can manage har so Tek my foolish advice n low/lef har esp you daydra.no sah!

1. Anytime u see Smaddie willing to degrade themselves to ensure u go dung,u nah go can win dem cuz dem sey no limit to humiliation! U nuh see n hear di lady sey SHE lend daydra HER fake bottom?? Share shoes,clothes even wigs but false batty??how unhygienic

4. “Thank God for yah color because you nuh cute, you nuh have no hood and yah bruk” gal ah still phuck man fi complexion alone inna 2016? Oh I forgot this bytch is Jamaican, I forgot that it doesn’t get more color struck than yardies hahahahahaha.

5. NUFF A UNO WAH A CHAT FI MOVE FR YAH A LEF D GAL I DONT WRONG HER A SOH NUFF A UNO LOWLIFE GAL TAN UNO LIVE TROUBLE PPL AND CHAT SHIT BOUT DEM…BUT HAS SOON AS DEM CAH TECK IT NO MORE AN DASH OUT UNO GET QUITE OR A ACT LIKE SHI SHOUKDNT MECK D VIDEO MECK U VIDEO GAL AN READ DEM OUT DEM HAVE SKELETON INNA FI DEM CLOSET AN A ACT A SAINT CUSS DEM

6. More time ppl affi come dung to a level fi show sum a uno mix up bit#@%% sah ppl noh fraid a uno an uno live like dag a cause sum ppl dont even kn uno a chat sah d gal ulgy cause shi meck ppl kn sah uno a ole dag nothing noh rong wid d gal shi need fi read out more a uno all dutty lowlife boy wid him 5 in wah a gi trouble dun dem my girl

7. SHE CAN MEK ALL THE VIDEO SHE WAH IT NAH GUH DO NOTHING.. NUH BADDI NEVER TELL HAR FI “EXCHANGE FUXK” WID THE BRUK POCKET LIKKLE HOOD COLOR BWOY.. SHE TOO FUXKING NUFF.. SHE NEVER KNOW ALL THE ABOVE LISTED BEFORE SHE TEK HIM.. BISH BYE U SOUND REAL DUMB AND STUPID BOUT A CAUSE A HIM LIKKLE COLOR WHY YUH TEK HIM DWFL WOMAN CAH FOOL SUH.. THAT UNNU GET UNNU LUV TEK HYPE MAN TOO MUCH.. DELETE YUHSELF AND YUH VIDEO BOUT YUH LEN GAL FAKE BATTY LOL NO SAH FROM I BAWN I NEVER HEAR THIS FUXKRY BEFORE WOOOIIEEE MI REAL BATTY..

8. So wait afta how man f##k did u realize him ugly bruk and nah no wood??? A just now it come to u make u realize …. none a dem may pen gal have no class. Dem just walk and f##k one another inna do party scene….. living a fake life with fake hype. Girl you really a shame yuhself

9. I went to school wid diedre that gal a sell f**k from Lennon days!! That gal pussy nah no principle friends or not she will f**k u man!!

10. Gal Barrow till dem Barrow all batty wow! Mi a mussi wah different species cause wah mi Nuh have mi do without.. If mi Nuh have no clothes yuh can tell me inna di mawning how di pawty go.. mi ancestors dem Neva have nuff clothes an dem survive so why mi muss beg ppl dem tings.. lol no sah!

11. That’s why I don’t mix up with whole leap of Dancehall gal and man! Me and my friends would never be on social media airing each other out to the world. If fact if We stop talk bc of this or that then it’s just that. True friends… not these new age instagram, Facebook, dancehall etc friends. Genuine people who check for you and you check for them Strrraight! You know! Going back to sip my tea and rewind
    lol”

12. Smh.I’m ashame to say. I’m fr may pen where is the love can we not take a different approach to conflict we are all the same some may have ever clothes than the other but we are. All children of one God come on man look at the male they not acting like he females come on wat bout we praying for each other

Leave a Reply to b3 Cancel reply