SHOOT OUT IN LA SEND ON DI INFO

MIL
Met shoot out with the cowboy and robbers over the weekend at Millennium shop..The same shop Bready ugly sister Melissa and thiefing man Jerome running.Multiple people get shot one name Boo from out of town dead..Too many thief in one place and the gunman get trigger Happy!
L.A come talk up!!!

0 thoughts on “SHOOT OUT IN LA SEND ON DI INFO

1. Hey girl :peluk..couldnt sleep sat nite and den busy pan di road early dis mawnin…extremely exhausted suh mi ah relax ah read todeh..

1. Dem wortless nuh bloodclawt SALT LIKE !!! No ambition people hang round a dem shop deh bere tiff n robba man n likes man and woman n beggas! Everthing weh no right hang round deh smh outta town man dead ? Sass christ him maybe neva know is a death trap round deh ! Bout dem run barba shop YE DEM DO HAIR INNA DI FRONt a DI SHOP BUT ALL A DI GWAN DEM A GWAN WIT INNA DI BACK like dem a fool di people dem! And u know sey NASTY BLOODCLAWT MELISSA JUS HAVE BABY NOT EVEN A MONTH GOOD INNA HALLOWEEN PARTY WIT BATTY RIDA PUSSY PRINTA Like she NUH JUS HAVE HAVE BABY before she stay n breast feed her pickney WORTHLESS…

1. Dutty Melissa and sour MilkShake is on display with there old to young done over bodies. Thas how women that been ran through and has no other recourse than to share men behave, expect no better from them…..ah di bes’ ah dem dis!

2. morning met & metters! i’m still runing my investigation,so far i hear one person from out a town dead 2 in the hospital in critical condition! will keep you posted!!!

3. No robbery, the dude went for who he was in arguement with couple of days prior, walked up on them outside of ratchet Melissa’s shop and open fire on them. Still getting the whose who as well, will be back with the 100 as I am not in Hell Hay at the moment!

4. If is one thingi hate is these dutty so-call business places whe endanger innocent ppls lives. Can’t someone call the feds. Wi need fi rid ourselves of this mi nah inform mentality.

5. Nasty L.A shit house people
    Mi hear all di WHORE dem a Bawl
    :berduka :berduka R.I.P to the youth still
    Fool dem nuh learn all now every movement mek it haffi post on social media making it easier for the Feds and who after them

6. Nasty nasty Melissa just breed still got discharge a run all inna party a wid smelly puss Milkshake….anno mi say it Cakey son say so…whoring self bitches still lookin man in party. 2 poppy show if u ask mi. Shop soon finish yard ppl don’t keep nuthin

7. mellia teck u nasty rass out the shop n go stay with u baby ,one bag a hyprocrite round deh dutty dion wey meck di piece a ring wey teifing boone give u get to u head like a u first ago married nobody no want boone but u wey dun out ,dutty milkshake u only live for insta mi been all a dem place deh wey u a post up u frighten u find di ole ugly boy u tun fool it wont last cause u cant keep a man and mi beg u n michie boo fren dem fi stop been a hyprocrite to her cause nothing bout michie bboo no look good she look like a hippo only the clothes wey she tief look good not her stop bout ray u hot , u look good kmt michie boo go hide ,milkshake because michie boo send di tight shoes n di ugly panty suit u wear go bag white cookout meck u a big r up u fake ,shana shana shana stop falla milkshake n go stay with u picney milkshake dun grow fi own dem n shana stop talk bout man cause u don’t have one di way how u claim ruff love him chiny thing n spoil u where is he now bitch no man don’t want u dem love the sucking di new man live with him woman so teck di likkle f**king n easy uself tell me which man want u with that dutty file u have kmt go a life girl first no man no want no woman wey live in the st n every wey u ago u naked n tell lie bout him no want u wear this n that man liar u be u is a nice girl kno when to go naked n kno when to put on clothes u tan deh when di man dem group up dem talk about onu get that in head no class u f**k off all a la so u get leff man stay in a good pussy dem no run leff good pussy ok n milkshake tell krissy sey fi stay in cause mi never see one nice looking girl so crany she don’t look good only black n stocking everytime pls n shana tell mellisa from wi jamming sey fi leave one piece bathing suit alone cause she look like wata in a condom bag no shape dwl dwl ,back to shana a lot of pretty girls out their u just ok not pretty living in the st a take a toll on u n milkshake fren is not ur fren n mellisa fren is not ur fren ok read between that ,hey Maxine don’t do like them stay home with ur daughter meck she come out like fi milkshake r better no meck she turn like fi shana n shelly n live in the st like them n heng on to u likkle boo u have aim n be carefull a dion stay far ok dion a poison shelly am comin to u n yes yes shana y u haffi borrow ole red bottom fi mellisa baby shower not because a u sister wear what u have r meck di man weyu claim spoil u buy one for u stop living a lie on insta to be continue

8. a true mellia need fi come out a the shop di people dem head she a do nasty like she mi glad ano place mi go no like no a dem roun deh especially mellis. dutty dutty shelly if u never tie bob u would never have a man caus u worse dan shana u have u like daughta a tun r out every wey u ago u have r man backa u what kind a mother u r man not dunning chile pls mi ago bathe n come back

9. melissa she can gwaan a rome shi a watch mek shi cah,stay home and take care of her baby! but melissa yu need fi guh park,cah a de same people dem wah a smile in a yu face a tek,yu baby fadda! melissa i only hope when yu deh a dance a nuh de young kids dem yu leave with the baby! cah remember sey child protective service did take away your two kids,because yu same man rome wha yu have the third child for did,run left your kids dem!

10. Omg hell la f**k box them lord milkshake Shana nuh stop tell people say you a f**k the boy from new york name pony Tamara bf

11. Dutty Dion seh left har good good man alone. Boone seh she and she seh Boones. Well only she seh Booones cyaa no gyal ah LA want him cyaa him fava night of the living dead. She a mine he cyaa Boone tank empty like wah. The ole a dem a LA RATCHETS Jamaicans version. Big Oman Tish Hayes mi tiad ah u and your Facebook rant early mawnin. Tek up a Bible and ask fada God for direction. Dont figet find a spelling dictionary cyaa mi swear wen mi read your post mi tink a lil pickney write dem. Your fb Fren dem need fi stop hype u up cyass your life Salt bad. Ole foot Trina u seh ur dawta have up har Law Degree. Mi tax money send har guh a gain classes but lawyer smh. The ole a unu need fi put in a barrel and toss inna the deep blue sea cyaa unu life SAD SAD BAD AND LAME. Kant badda wid dem unpurpiseful ole foot dem.

12. Dutty Dion seh left har good good man alone. Boone seh she and she seh Boones. Well only she seh Booones cyaa no gyal ah LA want him cyaa him fava night of the living dead. She a mine he cyaa Boone tank empty like wah. The ole a dem a LA RATCHETS Jamaicans version. Big Oman Tish Hayes mi tiad ah u and your Facebook rant early mawnin. Tek up a Bible and ask fada God for direction. Dont figet find a spelling dictionary cyaa mi swear wen mi read your post mi tink a lil pickney write dem. Your fb Fren dem need fi stop hype u up cyass your life Salt bad. Ole foot Trini u seh ur dawta have up har Law Degree. Mi tax money send har guh a gain classes but lawyer smh. The ole a unu need fi put in a barrel and toss inna the deep blue sea cyaa unu life SAD SAD BAD AND LAME. Kant badda wid dem unpurpiseful ole foot dem.

13. Which Trini….LATrini daughter have law degree in carrying belly aka jail birds pickney. She can represent dem if a she have law degree. Bravo to the gyal weh have up har Law degree Rayyyyyyy

14. DO ANYBODY HEAR OR KNOW OF TAMARA WHEREE ABOUT. SHE MISSING FROM THE PARTY SCENE NEAR 4 yrNOW. JUST CURIOUS…HOPE SHE OK . SHE DID DEH WID GEORGIA 81 BREDDA.

15. ok so milkshake y when Sheryl post the text shana send her about ur fake boot u a cuss Sheryl ,y u no cuss shana n wonder y shana get so early a send text eeh a Sheryl u have strength fa if shana was ur fren she wouldn’t do that one bag a hypocrite milkshake shan shelly , milkshake n mellisa always a chat shelly n shana a pure man shana talk bout wey she no have mi not beginning no man wey mi a hide a f**k like that u mad n mi kno sey as long as mi live mi not seeing shana with no man fi rself a after good man no fool and want no gal when dem deh no wey u see all ten man wey f**k r chile pls u run out u hand too f**kie f**kie it a haunt u now, dutty shelly wey walk in a flat shoes like u a walk in a heels dwl u is bob pimp cause him kno all the man dem wey u out a road a teck shelly pls to let ur daughter go to sch n try come out to something y u up n down with her n her man bad mother ur brawlin no little class bout god pussy a shame onu no have what good about onu pussy tell only good fi teck man n dem not staying milkshake god not sleeping u wicked ur mom no have no wey fi stay n u put r up for a minute and dem u tell r u want ur space bitch that’s ur mother who carry u for nine months u maad if a one bed di two a onu fi see in deh plus u no live with no man omg god gonna punish u shelly tank god u change u car but a wha u a gawn so fa den suppose a di range r bmw u woulda mad what away u n shana run go look fren from tweedly woman cause donna a f**k r man onu one piece a mix up lord lord shana a how u n dion tun big fren so noo shame to ur game shana yes yes shelly mi memba mi see u a sey pon tape good clothes good clothes n pieces pieces na sey a pure toss up clothes donna wear ,n u no wear toss up but nowadays u n shana n milkshake cant not even meck the people dem teck up the machine off the clothes dem down town before onu in a dem mi never kno onu could wear clothes from down town a rat race now to rass but notin wrong with the clothes from down town but onu did gawn like a only designer onu can wear one bag a shit onu ,n milkshake run gone out a weeknd time all because onu see sherlyl posting it a mad onu baad, is not only women talking about yall al man too dem a talk bout onu pussy too much milage shelly everybody kno u no stop f hairy face n more u run to lenny think him come ya with money lol shana shelly milkshake go lay down and take a book n see if yall can remember how much man onu teck that’s the home work ok yall aint shit

16. la leave the ppl dem alone milkshake have har ( house an Job ) Shawna look good a true yuh man might a look har Melissa did a good job Gurl yuh shop a Gwan and if yuh feel like Shelly tye bob go pull him get a f**king life

17. What a way Jerome stomach strong and hearty him don’t tired fi sleep inna coffin beside dead cause melissa is one very rock face ugly piece a walking mummy she remind me a ISIS.. Gyal like she deserve papers cause she fit the profile fi deh a Syria a fight war fi America.. Melissa favor Halloween bad bad bad she fi lost a Middle East cause gyal no suppose to ugly so.. Not even sin ugly like Melissa.. Bready need fi dip her 7 times with him bleaching cream and pray she still no come up rusty shine barky and ugly

18. Bout Maxcine a good girl di church a bun wid har in it .. A she wicked la come yha gal meck mi dash it pan u .. R u and Maxcine a fren how u don’t ask her how she a get so skinny if a ting she have ., Mi naw lie Mi nuh really chat to di good pussy dem .. Cause dem Lickle bit too much but Maxcine look the worst out a all a dem and mi never c Maxcine daughter pan har ig .,

19. Morning ppl all I do is laugh when I see these la big old woman dem,they’re so confused and so mix up.the twin say she pretty and shape good with all these things going for her yet she still doesn’t own a car (it don’t look good).stop bragging about how your vagina good cuz it can’t be too good cuz no man ever stay with you long enuff.come on shana step it up a full time now.Bob the builder aka milkshake all the cut and suck you do you still tooooo big my lord .tattoo can’t cover all dem dent and pot holes inna your legs them ok!!!why you throw out your mother pon the street omg that’s a wicked act that’s bad blessing milkshake look in your book of life every man you tek gone a prison you’re cursed can’t you tell pony hpye better run while he has the change cuz you’re cursed.go to church and stop run dung dancehall leave that for your daughter them throw in the towels plz.shelly Shelly untie bob plz mi a beg you you to wicked man .you f**k down the place like there’s no tomorrow you still a f**k the big man Shelly ah you buy the ring cuz you know bob don’t have no money him bruk like.shelly you can’t reach Donna levels yet baby you know see a Benz she a drive your ting soft obeah worker Shelly Donna body up up up up.you need to catch up. Melissa your soft pussy out inna dance already omg it don’t look good your friend dem wicked to you cuz my friend couldn’t come a dance with me .melissa you know you shouldn’t have gone go breed cuz you don’t even spend time with the other 2 you have them always deh a ppl yard fellow milkshake footstep raise the kids den first plz get some parenting skills from her .mel you really favor a tranny fi tru your face just tuff and hard nothing about you look good you want dip inna some bleach man.:(

20. Tru Tru Wasteshake do good for her pickney dem. She to f**ky f**ky man. She a f**k Pony and him a walk and beg white.Wait til him gal find out cuz she crazy 4 him. Shelly a f**k hairy face Roadie but mi see him inna dance with pure yankee gal dem. All him not rate she. Ruff no want Shauna him just want the batty swipe and sucky sucky. Mi hear she still a f**k Suchman and the odda day she go fi him party with the rest of him gal and can’t even stand next to him. All him gal inna one yard. Mi feel sorry 4 you Unno f**k fi nuthin at all. Bob a f**k down the place a carry him yankee gal out cuz him shame of Shelly inna dancehall. Him bruk and weak man cuz him know she f**k hairy but him like him doings and staying out a night time so dem just a nasty. Kaneisha need to stay away from yard gal cuz all dem want is yo man. Dem see him fix you up and dem need the same fixin

21. Ugly Donna stop chat bout di gal dem Wayne don’t want u him like him batty lick out cause u love lick out batty .. Batty mouth Donna Shelly a mad u cause she take Bob from u and u can’t get him when u a give dog leash head him say don’t look pan mi u too ugly u chat Wayne and say him a pussy hole and him love him belly .. Di girl soon take di ole truck from u lol Donna go get a new car and not a old one

22. no matter what milkshake a sey u should be ashame of what u did to ur mom u don’t own no house u just like everyone else plus u kno ur body is fake u meck the doc cut off too much of ur titty n them cant push up dem sewn down on ur stomach batty do belly do stop tell lie pon gym u is still a dog Sophia y u no talk bout u fren man u teck n leff u bady daddy when him get broke piece a shit man a u problem cause u cant do without one n we all kno ur work alone cant do it, shana shut up man no life no class what u get out of f**king n u soo call pretty self nothing nothing but more f**kin n more f**kin nothing to show but a child onu kno a true di people dem a talk did yall do ur home work the person told u to worse set a gal dem bout good pussy wrong bang shelly pls no life darling bob just playing along is that a married ring r engagement because have seen u wearing it for years now the ave need fi bull doze down nothing good on it if mi a walk a talk sey my pussy good I have to show show a lot I get from my good pussy people can change so Maxine is trying n mellisa also but milkshake shana n shelly think man a go dead out but u kno u wait until dem pop wey again cause they sit behind each other n chat each other mostly milkshake n mellisa met put this back up a top meck di ppl dun dem I kno its hurting them them only acting

23. What bout Maxcine change she wicked she f**k gardy and she know she have hiv Maxcine di man dash water in yuh face him say yuh skin ugly like yuh mouth .. Aids pussy Maxcine a so she did want mi man Maxcine a privet hore yes everyday yuh post and can’t smile pan di pics go fix yuh teeth Maxcine a pure ratting teeth har mouth stink

24. Maxcine look like night a di living dead .. Tell Maxcine fi post har hiv test and c if she a go post nun a hope when gardy test him self u run Maxcine cause u know u have hiv him a go kill u

25. MATE so how the good pussy ave a get done, and mi no here bout the ADIS VICTIM’…… Name MAXINE. Mate mi just a lef wrk now. Mi ready . Maxine don’t even like her child, pay attention if that child go no where is the done out twins, Shelly and shana, coming soon to u. Yes mate Maxine you still on your meds, cause u look like u soon dead. Maxine the man Weh dead, say u pussy cold❄️⛄️❄️⛄️❄️⛄️. Maxine tell the truth u jealous over Mel and the shop. Every five min u a done the gal. Maxine u live a lonely life. U taking G barbie

26. Cali mi love that, yes Maxine POST POST the result, not the one you take one month after u f**k Dennis , the most recent one

27. Maxine you bloodclattttt you ,you think say u did a go miss it. lavisha laylay go and check your self to see if you have HIV??? Cause the whole time Maxine did a f**k G wile u pregnant

28. walkin dead stop it Maxine no have no aids maixine a someone from the good ave a write things them on ere bout u because no one crusing u tell u about fren ,a no mellessa shop mellisa affi pay toney him money n Maxine have to work so that’s y u see the kid with the wortless twins that’s nice yall can smile through ur shame milkshake y u don’t address the situation with ur mom wortless gal put out u madda bad blessing ago teck u n y u not fren with ur sister u is not a good person cause u don’t treat ur family good never seen u out with then nowhere y go pray

29. a dion she bout she aguh keep engagement party and a fr last year she claim sey the engage,di people dem a talk bout it man face dionnie,you is nutten but a big poppy show you and shana tek the same man and yuh tun roun bout you aguh use shana as bridesmaid poor yuh mi figet seh yuh guh both ways still suh yuh goodly want a f**k fr nasty shana the whole set a oonu condition want shampoo

30. look how mi gud gud beautician dutty dion name ah call up pon pinkwall. you like falla evil and the devils workshop is no place to play with god. dion you have your faith in church and how you can left the decent shop pon kings and run guh falla fashion monkey. dion your sins guh ketch u. dats y mi nuh guh up a tuff face mellissa shop guh get mi hair dun from since dutty dutty dion guh deh guh work. mi did like the kings blvd shop but that millineum ah too much mixing/mix up. my man told mi nah fi gud deh cyaa him neva feel safe bout the place. now all this shooting and killing happen. dion u lose a good good client u kno mi but mi nah come deh cyaa dat environment too mixy mixy and full a drankcrow and parasites. glad mi falla mi first mind and stay away.

31. Maxine have fi wrk?? not even pon Sunday she take her child to church.every body wrk and keep them kids , you no see her older son run

32. Dem shoulda shot mellissa in har bloodclot head an har theiffin man. Dat shop nah last long tony soon teck back him place. Good pussy Avenue gewh who cuh none of them cant hold a man, Shelly and Suck batty Shanna need fee go sit dun all dem do is walk and f*k and dont get not bloodclot! Shanna need fi go check up under har wata hole weh no stop run peer discharge she have! Shanna is time for you to get rid of your man dem cus mi don’t understand how u can have so much man and all nw you cant get all your man dem to chump up and give u a money to get a lil car! your Head game tun down cus the way you can suck and lick out batty mi dont understand how it cah give u ride so u can stop catch bus! Shelly wait wait you ah hype bout new ride????? Ah Hyndai you should be the first to drive that bloodclot that notno good car! the way you hype and how ur pussy good you should’ve top Donna weather Donna truck ole dont matter you shouldve came with 2015 Range or Mercedes! since your Pussy good! ah weh u do fi get it You must suck di old mon buddy and him treat u too a new car cus mi seh ano bob buy you dat cus him broke! Water down Milshake you should be ashame of yourself you throw out your madda that carry your bloodclot for 9months you ah go get a beating! you wicked no bloodclot! AIDS VICTIM Maxine you need fi stop sleep wid the ppl dem man cus dat dont right you knw you sick and you just ah pass it round like candy!

33. Dem shoulda shot mellissa in har bloodclot head an har theiffin man. Dat shop nah last long tony soon teck back him place. Good pussy Avenue gewh who cuh none of them cant hold a man, Shelly and Suck batty Shanna need fee go sit dun all dem do is walk and f**k and dont get not bloodclot! Shanna need fi go check up under har wata hole weh no stop run peer discharge she have! Shanna is time for you to get rid of your man dem cus mi don’t understand how u can have so much man and all nw you cant get all your man dem to chump up and give u a money to get a lil car! your Head game tun down cus the way you can suck and lick out batty mi dont understand how it cah give u ride so u can stop catch bus! Shelly wait wait you ah hype bout new ride????? Ah Hyndai you should be the first to drive that bloodclot that notno good car! the way you hype and how ur pussy good you should’ve top Donna weather Donna truck ole dont matter you shouldve came with 2015 Range or Mercedes! since your Pussy good! ah weh u do fi get it You must suck di old mon buddy and him treat u too a new car cus mi seh ano bob buy you dat cus him broke! Water down Milshake you should be ashame of yourself you throw out your madda that carry your bloodclot for 9months you ah go get a beating! you wicked no bloodclot! AIDS VICTIM Maxine you need fi stop sleep wid the ppl dem man cus dat dont right you knw you sick and you just ah pass it round like candy!

34. Bob the builder (milkshakey) you love life for the gram eehhhhh.you could put of the world but deep in ur heart your one miserable unhappy old biitch, why cuz you put out your mother and di woman cry di day mi feel go her. Her eye water ago catch you darling .shakey why you I do Maxine so bad a what happen cho maxine tell you say Shana always a chat you and you don’t wantt to believe it cuz I shana and Shelly mek man see you,nobody nuh look pon you with dem piece a breast deh why you do that it don’t look good it’s the truth your old those tattoo not gonna cover up nothing tooooo much surgery my gal stop now plz. You need just fi suck out the fat out of your double chin :2thumbup :2thumbup :2thumbup

35. What is this world coming too, I pray for the family for their lost and I hope that the other two make it. I don’t care what beef another man have withing each other he should never take it to a public place where children can be and innocent bystanders no one wakes up in the morning and think they are going to loose their life. It’s just sad that these men don’t value people life enough to go out and kill people. I pray that God bring down his hands pon everybody. Theres too much natiness going up so and LA dun got out of order and the men is mostly the blame because they f**king he same women and friends and things are passed around and all they looking at is they getting the pussy women need to stop use they pussy fi think its going to get a one or two bill pay that shit is now played out just like LA played out.

36. I smell a rat. And it smell like Maxine the one with the monster. Fram weh day mi si dem a leff yuh out. A wah? Yuh bitter so u up here a dun dem? Lawwd wid fren like u who nd ememeeez

37. the likkle ole madda princess aka evil dawta milkshake madda is a nice oman. give har a spliff and she good. it sad to see how har dawta throw har out cause she tell har stop chase afta har last pitney baby fadda. chruu the madda seh dont go down dat road again she cuss har madda and har bredda weh live up a zona had to tek har in. Sourshake u evil–bare crosses guh falla you for wat u do ur madda for a man weh nut want u nastiness. Mi wanda weh desmond cotch up–a who yard him rest him head. Unnu need fi left the girl DEE alone cyaa she nuh badda people but just illusion from the time the likkle blind boy from jersey left har. she tek good care of harself and har money pull up. What happen to she and the king blvd people like sharon platinum. i taught they were big fren from far. Wat happen to hairdressa mitchelle she still still ah platinum empty shop. Big foot sheryl use har finance to buy man cyaa she long stiff and shoe maka mek har flip flap. cant badda with dem LA pop down people. The ole ah the oman come from SHARE COCKY AVE AND THE MAN DEM live pon DASH WEH COCKY HIGHWAY. tHE 81 DEM WELL QUIET. I GUESS DEM A BEHAVE DEM SELVE CYAA DEM LIFE SAD BAD.

1. Princess is really a nice Woman but which last Baby Father Milkshake ah chase after, her last childs father is is Junior her Son’s father and she put him in the nursing home. Maybe you meant the second daughters father,him she ah mad ova and your right that yute don’t want her, he’s married and has his wife ah New York.

38. A weh milkshake eat fi oonuh? Mi hear seh stay bad raquel run guh breed again choo shi si de man live in wife a breed tuh. Woman like dat still mek.? Raquel yuh seh de last belly was accident. Wat is dis one crash?

39. raquel life miserable. the only investment she live on is WELFARE AND EBT. gyal without vision and future. Har sister the halloween clown run left Texas and a turn dancehall groupie. The ole a dem need holy wata.

40. How man breed gyal with no ambition and gyal breed pitney for man with no forwards. What a pack of waste people fcy fcy lky lky and no purpose inna life. Dem need fi dash weh inna a gully. sewer

41. Why Maxine not find her own man, she know seh lavish Lay lay man dat. Poor girl him got Har looking bad. She look very sickly don’t know what the man G see in her.

42. if mi lavish I wouldn’t be on here but at Maxine door step where I be give her a mean lick fi mi man. but that’s just me lol mi have beef with nobody a peep mi a peep

43. Merely my opinion from reading these comments that everyone need fi go check themselves because LA no good again! Can’t stress enough ladies your body is a temple treat it as such, these men will have money one minute and the next minute it’s gone and then what you then move on to the next man to see what he can do fi you. It’s all a circle of games and it’s nonstop makes no sense at all but real talk LA is a place of a lot of talk and a lot of nastiness and a lot of envy and hate all in one melting pot. People say they go to church, they should know sinners go to school, just because you go praise the lord doesn’t mean no bad will every come to you. Smfh If you going to seek God seek him for good reason not for your benefit!

44. Milkshake,Shauna and shelly kill you them sah u have on down town shoes u aunty where the same clothes the night before,u should have not put you mada out not nice u ole now go sedun,Shauna all the man u a f**k and dont have a car them sah u pussy cah tak no more cocky a in a u batty u a tak it,shelly them sah u mouth smell like shit,bob is not for u he’s for u sista,shelly if mi start pan u a same u nasty ,Maxine shellyand Shauna tell. Everybody u have and u mouth leen,Melissa u man a look me friend and sah u nasty,all a u need fi name the no good pussy crew,don’t trusted these bitches

45. The truth dem a chat bout sourshake she really did put out her mother her cause a rudy an her mother tell her how she mek her bredda princess son wayne dead a sea all now dem cant him body! So her son shad come tek her up from arizona afta him come outta prison ( a him name salt eva de a prison)him love him mumma so she alright yah now BUT DEM DAUGHTA WEH SHE PUSH OUTTA HER HOLE BUMBOOOO DEM WICKED EEEEEN! Dooont figet di one name tiesha how she a follow her big sister sourmilk steps her baby fadda eva sick out n she nuh stop gi di man bun and cheese o god she all a look new man to payvher rebted house weh she lie n say she buy n her sister look it up n buss her out bout she nuh buy noooo house (dem wicked to one another) and f**k micky t when her man cant even barely walk mi hear say pampers him all a wear.. mi here say her father did deh deh with tiesha and cotch cause he and princess loss dem house and tiesha put him out her own father sge put out mi cant believe how dem sista so wicked to dem mother n father milkhake n her crosses front n tiesha with her cemetary from every somebody dat f**k dem either go a prison dead or sickly out fi dead a dem need fi all no born cause dem to wicked all dem think bout a clothes n likes n keep up n surgery ……family crosses

Leave a Reply to MIMI Cancel reply