SPEEDY DELIVERY

***Maybe dis person did waa guh pan di flyer?***
nosahtracey-Optimized
Big-woman you a pose up with boom flyer b***h u need to go back in you hole old whore boom I can’t believe u still a f**k this old drug queen but you are a clean up man you clean up all the dancehall trash Tracy you can’t even breed yu p***y condemn dutty old hoe classless dog you can talk bout no one you a s**t bucket Tracy u work for the F***s you jail and come out makes me wonder what did you have to give up you don’t even have a expression on your face because Botox is killing it nasty Tracy boom flyer gal

0 thoughts on “SPEEDY DELIVERY

1. sender is a punk behind a keyboard bet you wouldn’t say it to her face lol I don’t even know this chick but this post is full of anger on a personal level. bet you like her stats and go to her parties a bunch of hypocrites.

2. Is who name Boom ?. The man wey have the restaurant /club a queens wo she always a follow up and down the place in the man club .

3. U know Weh mi no like with we females if a person don’t have kids is like a crime wat if is a medical problem r just GOD’S will for her not have one. Leave di woman and her condemn pusssy a look up, if u c fi u if u do worry both fi u a stop worry about Tracy’s pussy Nuff a oonu have pickney and the only time them c oonu a wen oonu a get ready fi go dancehall. JEALOUSLY a MADDDD Uuuuuuuu!!!!

4. @genuine I agree me have two sisters web say dem don’t wah b mother n I don’t even question them bcuz I know not everyone fit fi b mother

5. Boom a clean up all a the dancehall trash them fi real tracey is just another one a the many hide and f**k gal them weh him a f**k no big deal but it sounds like the sender a one to dwrl sender come talk how him hurt you

6. Boom a clean up all a the dancehall trash them fi real tracey is just another one a the many hide and f**k gal them weh him a f**k no big deal but it sounds like the sender a one to dwrl sender come talk how him hurt you

7. Anyone can say anything to tracey face what is the bitch gonna do whore her way out of the fight because that’s all she good at

8. Tracey say ” FROM DI WOMB TO DI TOMB”…. Nuh worry bout har – she wi have kids wen shi ready! Senda talk di truth – look like Tracey mek yuh head bald…. Go thru Champion bun a hole inna him pocket!

9. @ YAWDY4LIFE watz up child, how u and ur families hope all is well. Much love u have to call it out wen u c it hate how devious we can b towards each other u have Pickney dem chat u no have dem chat.

10. Niche kerlew you a mad a who tell fe go breed fe boom . Niche boom say him never fucx u yet niche boom a do you bad go god him a kill you nasty rass you shoula stay with jounior boom ugly bad him could not talk about me you fuxx too much fe money .you they home a hurt with the belly you a dead me feel bad fe you .one ting me have fe tell u me like the job of the flyer girl you is wat a count less baby mother .niche kerlew just tell the man say it could be fe daffy .bald head .lava. Shy shy could it be for jounior becaus me a wonder a who’s baby boom say it not for him. Leave the flyer gal alone

11. Omg tracey a talk up nichie them type a raffling not in style now you mad tracey and boom was just f**king the 2 a them know the deal why you mad nichie go mad with your nasty dutty hole weh everyman f**k out but Tracy flyer girl you good you a dun boom bad I think you loose your job now dwrl

12. Tracey a cuss people say them f**k fi money I mean nichie a long time hoe yes but tracey of all people a cuss people say them f***k fi money lord what is the world coming to tracey didn’t you f**k for the vacation and money oh sorry your f**k wasn’t just a f**k but nichie own was tracey wake up you a international hoe that f**k for money nichie is just a local one

13. NASTY TRACY IS ONE OF THE BIGGEST HOE IN DANCEHALL.
    SHE SKIN OUT IN EVERY STATE , LIKE WHEN PLANE A TURN.
    SHE IS JUST DANCEHALL TRASH.
    EVERY CREW IN THE 50 STATE OF AMERICA F**K DUTY TRACY.

14. tracey champion nothing nuh wrong if yuh f**k fi money girl because shabba sey if a man want it meck him pay down pon it. neishie a whore just like her mother kurlu. what a big woman love f**k young boy and mind them.muma kurlu a yuh meck yuh daughter f**k suh much.like mother kurlu like daughter kurlu