SUH A MOUNTAIN VIEW MARVIN GONE ITCH UP?

Marvin the beast new woman abby. Him love sleep a woman yard sah, now the girl and her sister vex because him a walk round inna di tenement house wid only towel on and the sister have her little daughter in the house. Inna di ghetto a mountain view marvin guh sleep all because him licky licky. River meds… now the girl fada tell him nuffi come back a di yard

16 thoughts on “SUH A MOUNTAIN VIEW MARVIN GONE ITCH UP?

1. Sass Christ. Wa part a mtn view. Tap or battam? A cause dis bwoy refuse to utilize him documents don’t want to work….

2. Oooh my days, him nuh build a house yet, or buy a bed, still a cotch a people place, Marvin no more money pull up time fi tek up u responsibility, a suh u ago live till u a 65 an a talk bout Di gud old days, enuff, stop kotch a people yard!!!!

3. you unu come offa di man name now!!! give him a chance to go rent a one room and buy a bed!!! πŸ™‚

4. QUEEN NIKKI NEED FI LEAVE IS ASS ,BECAUSE WHEN HE IS NOT AROUND HER SHE BLOSSOM MORE ,HE A BAG OF CROSSE ALL BECAUSE OF HIS BADMIND WAYS ALL THE PEOPLE DEM THAT HE FIGH AGAIN IS ABOVE HIM , DINGDONG, SHER,630,SHELLYBELLY, HERO ,AND THE LIST GOES ON,.IS ALOT OF YOUTH WANT WEH HIM HAVE AND HIM CARELESS WITH IT ,THE US GOVERNMENT NEED TO REVOKE IT…

5. This youth ya omg . A him say green card with no ambition. Youth can get a job even in Macdonald β€˜ what happened when you youthful days are gone ???

6. @Flyboy i totally agree with you,yah di realest everyname that you call is doing better than him and minding the business that pays them,mi afi wonder more while if dis big greytone man ago dance all ah him life,the lastime mi check nuh pension nuh deh in ah swing from tree,dagga dagga aka dancing it hurt mi heart fi si all my bredda deh ah foreign ah work construction and last year him afi run off ah site sprain him ankle because ice run up pon di site all because him nuh have him papers,now him ah work fi ah moving company and ah try get him paper works.

1. Your bredda have ambition ,marvin is a wordless cutlass if NIKKI go back to him she is the same thing as him carless as well , she too need to go and do something passtive with her life and stop cleaned street with her body she a young lady with 2 kids and walking and cleaning street side with your body is not a job girl friend be a rolemodl to your children, I really like you and your style but stepup you games..

7. Wait wait WAIT AH MINUTE ! :bingung :kts: wa happen to β€œM an N?”

Marvin and Nicky play on M&M?? :hoax2

Could never be. So yuh tell me after all the hype another woman is left to single parent not one but now two children in poverty?

8. Him an nickiesha lef. Bwoy Nicki weh u really do to u life gal? Since that bwoy come in her life,like is a hol dung ting a gwan her friends a prosper longtime me no hear nothing a happen fi her.

9. I was on Foota and Sher live couple weeks ago and i listened to her keenly and when she spoke about her struggles on being a dancer,and people who wanted her to work and did not want to pay her,she spoke about breaking her hands twice,but the one thing as a female that made me smile is when she told Foota she bought her house,Foota himself didn’t even know about her home purchase as close as they are,so CONGRATS to SHER as a female your story touched my heart to hear your struggles on being a dancer and to hear how you rose above it and is now running your business its a great look

10. Anonymous @12:20 whea yuh seh Marvin naw Kotch him a shelter in place as per Bro Gad orders,no man lol

11. Marvin is doomed to be wutliss. Look how much opportunity come his way and he still wont do anything with it. Marvin could have house a yaad and foreign by now if him neva so wutliss.

12. Woooooooeeee dutty wukless cutless anything
    him touch mash up!!!!β‚©β‚© this girl yah nuh hear about him seh
    him one crosess pussy hole fassy this yah likkle
    gal run tek up foot & cut bare chaos him come wid ‍♀️‍♀️‍♀️‍♀️

Leave a Reply to Flyboy Cancel reply