Haha, a swear me see it pon me timeline and a dead wid laugh. Fi somebody weh hype suh, den hair nuh fi tan suh. And she has no edges so u can’t too too blame the hairdresser either. She start the weave weh she see hair. Lmao
When has her hair ever looked nice….this is nothing new….she cute yes but cannot put herself together to save her life….she always look uncomfortable and out of place to me…but then again a pure hypocrites she surround herself with so that may explain that.
Pony a f**k nuff gal inna LA and she know and still a mine the bwoy. Him look every womon fi mine him. Sad bad cuz the gal stupid so. Batty bwoy Pony mon fi mine womon
Where Velvet fi get money from fi mine man fool fool ppl , pony Afto a mind her who pay for those good shoes for them both nuh must pony, think logical. Pony a mind di gal wicked ppl, Velvet work when shi feel like it, pony Afto a spend, I think that’s the only girl him Eva spend pon in di world
Talk truth. Pony takes care of her Only woman fi truth him ever give things cause he’s tight bad with his money. Stop worry the people them relationship status Point is she make history
Plz Trisha don’t want him, gal have her good up man from Maryland a think him from whey him pocket nuff pony him was there because of the baby birthday
Tresha talk. All the time in her shop how she don’t want him back in her life people did uhu. Figot say shi dimiss him out her life, she talk that all the time.
Met nuh see not a ting wrong with the woman hair. Maybe she like short hair senda lol
She resembles Ishawna
It’s because of the hardness in the face. Lol no sah.
Haha, a swear me see it pon me timeline and a dead wid laugh. Fi somebody weh hype suh, den hair nuh fi tan suh. And she has no edges so u can’t too too blame the hairdresser either. She start the weave weh she see hair. Lmao
Dwl real fckn talk stop mine pony n stop buy plastic hair
Dis gal Tashine swear she hit the jackpot lmfaoooooooooooo
She favor Apple
All she need is a stylist and good hairdresser this girl is very pretty but tacky.
When has her hair ever looked nice….this is nothing new….she cute yes but cannot put herself together to save her life….she always look uncomfortable and out of place to me…but then again a pure hypocrites she surround herself with so that may explain that.
Senda yuh sound confused hush
Noooo cause him affi pay fi di man dem batty
Pony a f**k nuff gal inna LA and she know and still a mine the bwoy. Him look every womon fi mine him. Sad bad cuz the gal stupid so. Batty bwoy Pony mon fi mine womon
Nothing is wrong with her plz very pretty girl
Di gal always look nice sender what is the matter . You like pony
Very boring topic
What a pice a obesssion over the ppl them oh laud, shi always pon point never see her look tacky yet, jcompre to some a these lammies in dancehall
Stacey is the next one to her hair never pon point yet wid cheap wig Dem , no sag
Stacey is the next one!! Har head neba tan good yet!! Wi tired a di blue , black, blonde recycling wig
Staceieee wear di same wig ova n ova! Till di string all pull out! Please give the blonde wig some rest time now
Where Velvet fi get money from fi mine man fool fool ppl , pony Afto a mind her who pay for those good shoes for them both nuh must pony, think logical. Pony a mind di gal wicked ppl, Velvet work when shi feel like it, pony Afto a spend, I think that’s the only girl him Eva spend pon in di world
Leave Stacie alone a hard time
I saw staceey di oda day n har hair a melt di way how it cheap n tacky pon har head! Buy good hair ladies
Stacey look blooming from di other day thou
Shi look nice Stacey
Good body Staci
Velvet wah gwan wid yuhhair normally yuh thing nuh look suh.
Staci no bad looking either
Shi cute like ishawna wonder if dem related
Apple yuh tek bck jadion
Jadion f** pon Apple like dog, wha bout di gal in the hotel Apple
Girls dem too nice fi man f*8k so much pon dem, every man f**k
A Velvet alone Eva get pony money, him look out fi har facto
Pony Neva spend pon nuh gal yet!!
All mi can say a shi a di only gal mean pony Eva buy nothing, dah boy Deh don’t spend money on gal so she lucky bad if I must say
Wicked people pony affi mind di gal, every man f**k what is new people at least he’s buying her things
I don’t see nothing wrong with har hair, pretty piece a gal all I can say. Pony your girl nice hands down
Topic yah call fi yarnzzzzz
Talk truth. Pony takes care of her Only woman fi truth him ever give things cause he’s tight bad with his money. Stop worry the people them relationship status Point is she make history
She nice ehee
Look like him still dealing with the big ugly bloated baby mother a queen she was on his snap the other day and even the sister had him up
Plz Trisha don’t want him, gal have her good up man from Maryland a think him from whey him pocket nuff pony him was there because of the baby birthday
U are Mimi up top and from this morning u posting only u changing names. Its Sunday
Tresha talk. All the time in her shop how she don’t want him back in her life people did uhu. Figot say shi dimiss him out her life, she talk that all the time.
Stop it people what pony really would a do back Deh so. ……………. sip tea