THIS PERSON SEH DEM A BASSA SISTER

Jheanell Blackburn

Scamma who lol. I am a shame of my brother. Me love him yes but he is not living right. Every minute is a different sister in law him tell me about. Unu woman just fool and stupid. And Scamma a don’t know nothing about you but if I were you I would just keep quiet because my blood brother bassa do not love you. When someone love you and respect you they don’t make you feel less of a woman. When I talk truth people will feel hurt. Girl focus on your life and career and stop acting like a blasted fool. You know how many girls right now as we speak my brother say he loves. Trust me I am shame of him. He always make people draw him out and him do too much stupid things in life. Why he can’t be like Claudie. And when you tell him the truth about his dirty life he want to get brite but I am older than him so mek him start it. One thing to I can say he love drama and this bad spotlight. All I can UNU protect unu self and mine unu catch AIDS from my brother to all the girls he mingle with. Mi shame God know.

30 thoughts on “THIS PERSON SEH DEM A BASSA SISTER

1. Marceileno embarrassing the family, we tired to talk to him rass him put up on Instagram how him name name pinkwall boss so obviously he enjoys all the negative attention…. Jheanell stop wasting your time because he cares zero.

2. Mi should a have a 100 hands fi shake this sister hands. She put him on blast, shi nuh kip up wid foolishness. Women if yu si a man sister come out and talk about their brother like this unno fi tek heed. I do not sense any malice but just the truth. Any who, when dick sweet woman dem nuh tek telling. Suh sister, gwan mek sure yu teeth dem nice and white an pretty cause a nuff sister in law yu haffi meet and greet.

3. Lawd di family shame like dawg. Dah bwoy yah nah change. Him madda wash har hands, she done wid him. He’s not embarrassed and so this is why he will continue to do his dirty deeds. Him post up bout PinkWall Boss like it look good. This is the consequences of being a dunce!!

4. Pinkwall boss bassa and kanisha pinkwall bosslady,met turn these two ppl into somebody when they were nobody. From nothing to something on pinkwall Lol.

5. A jungle me come from, mi know these people really good. Me talk to Bassa sister likkle while, she seh she knows nothing about Pinkwall muchless fi send in post. However, she did say Kanisha is behind this because since Bassa run weh di ole foot she wah mek him life a living hell. She really never business wid dem life from beginning. She’s a hardworking woman who don’t have time for drama.
    Kanisha yuh name haffi call because when man lef yuh is like yuh haffi be very malicious. Yuh get weh yuh deserve. The AIDS talk lame, cause that would mean yuh have it as well. Yuh nuh know when fi stop. Next time yuh wah send in a story at least spell the girl name right. Gwey wid yuh hole weh cyaan get noooooo man fi stay. As much as Bassa ain’t no angel, yuh nah look good inna di light yah. Stop call him madda and bredda dem nah answer yuh call. Tek weh yuh get!!

1. Mi did have a feeling seh that psycho was behind it. Bwoy Kanisha yuh really want revenge. SMH. Pinkwall Boss a dis yuh pick???
      :ngakak :ngakak

6. @beat and teach. Well said. I do believe it’s time Kanisha stop making fake profiles to stalk people lives. Bassa long gone lef her now. It’s time for her to face reality.

7. It’s obvious that Kanisha sent in this post. First of all Kanisha learn fi spell him sister name properly. Isn’t it strange how this post is only bashing Scamma Dolly when Kanisha is the most hated person in this whole bassa situation???? Kanisha try again. We all know u posted this!!! Next topic plz

8. DWLLLLLL MET YOU BOSS CANT SMILE. IF I TUN OVA YA ONE MORE TIME, WAT IS DIS PINK WALL BOSS DWLLL

9. Scamma dolly pregnant that’s why kanisha got mad and send in the story…….well kanisha if you can’t help make up bassa football team him don’t want your old barren ass.

10. BANGA BANGA BANGA BANGA!!!!!
    Yuh never see smoke without fire. Seet yah now, Scamma Dolly are breeding??? Bassa need fi guh drown himself, real bloodclaat talk.

11. Time to grow up, which woman Inna dem right mind a mine man weh can’t tame. Ladies when man a mine we, we have to cook wash clean and make sure dem happy. Please tell me how come when unno a mine man dem don’t do nothing but sex unno and disrespect unno. I saw a pic of the xgirl right her on pink wall, The girl looks good. Y would she subject herself to this constant disrespect? Girl put your all into caring for yourself, your children, family and serving God because what u r doing isn’t working for u. Di bwoy seh pinkwall boss, come on ladies mi shame if unno weh a mix up wid dat

12. @bad and boujee scamma dolly pregnant and she let mr no teeth bassa move in wwith her.now we all know why kanisha doing this.

13. Lmao yow from me start read the story mi know fi a fact that him sister neva send in nothing , met come on now a how this pass u? . Unu no sI a Kenisha a do all a this lmaocsuse if a was my brother, I would talk up on everyone not just scama. Unu can’t even pretend

14. Yu waan tell mi sey a young man like dat inna today’s day an age nuh have in nuh teet. No sah I kaaant (inna mi deep deep english accent) believe. Him can link Macka Diamond mek shi gi him di name a har dentist wey mek fi har plate. Him teely must tun up den cause no way pan God’s green earth no teeth man can a get so much woman. A mussi Gully Bop nephew. Met may I have a drink of ice water, this tea is tew much.

15. unno need to come off of kanisha why would she want to say that is bassa sister that girl n bassa put them SELF UP TO LOOK ATTENTION TO MAKE KANISHA LOOK BAD IT NAH GO WORK COME AGAIN YOULL SEEKING ATTENTION ON MET SITE IT NOT GOING TO WORK BASSA MET TIRED OF YOU N YOUR WORTHLESS CARELESS SELF ….N STORY N PUT UP HIM SISTER RIGHT NAME PICK SENSE OUT OF NONSENSE ONLY DUMB BASSA N HIM DUMB GAL WOULD DO SOMETHING STUPID LIKE THAT…CAUSE THEM NO HAVE NO BRAIN BASSA ONLY KNOW HOW FOR KICK BALL N BREED GAL HIM NO HAVE NO SENSE N HIM WOMAN DUMB CAUSE SHE THINK HIM LOVE HER SHE SOON GET WHAT THE DUCK GET ..WAIT MON BOUT SCAMMA DOLLY PREGNANT IF SHE PREGNANT SHE WONT BE THE FIRST N SHE WONT BE THE LAST ALL OF BASSA WOMAN DEM PREGNANT SHE DEAF OR SHE BLIND WHICH ONE ??? AND FURTHER MORE IF SHE THINK BASSA DEH WID SHE ALONE SHE BETTER BLOODCLAUT THINK AGAIN N STOP WORRY BOUT KANISHA CAUSE KANISHA A THE LEAST OF FI HER PROBLEM BASSA A MAKE HER FOCUS PON KANISHA SHE BETTER FOCUS PON THE GAL WHEY HIM BREED N TAKE HER MONEY N A MINE A THAT SHE FOR WORRY BOUT N THE LITTLE SCHOOL GAL THEM WHEY HIM A F**K A DAYTIME …A THAT SHE FOR WORRY BOUT WHATS IN THE DARK SOON COME OUT IN THE LIGHT THOUGH WAIT MON

16. No a prettimiller send me bitch You forget me sister have him in a court cause him nah mine him baby n him still a walk n breed gal all over the place before him go pay the 2000 a week court order for me sister baby dutty careless stripper gal who mine man n don’t mine her own son dem bitch go get ur life n stop ✋ worrying about Bassa cause he’s going to run left ur ass like him do all his babymother them cause all he do is walk n breed woman n leave them u see thickaz_doll go take a look on her Instagram page bitch how your husband breed her n left her so why you don’t think he will do the same thing to you … you damn fool

17. No a prettimiller send me bitch You forget me sister have him in a court cause him nah mine him baby n him still a walk n breed gal all over the place before him go pay the 2000 a week court order for me sister baby dutty careless stripper gal who mine man n don’t mine her own son dem bitch go get ur life n stop ✋ worrying about Bassa cause he’s going to run left ur auss like him do all his babymother them cause all he do is walk n breed woman n leave them u see thickaz_doll go take a look on her Instagram page bitch how your husband breed her n left her so why you don’t think he will do the same thing to you … you damn fool

18. Nasty germs yu nuh know when somebody fat from when dem a breed?? Crosses gal don’t start weh yu can’t manage. A mi fren fault mek preetimiller pu%%¥ nuh good?? U a gwaan like a she mek him na mine har pickney!! Further more the baby a maybe all jacket to. Sh%t house mi fren na come pon pink wall suh mi deh ya fi dun unu bloodcl%#t. Come off a mi fren Scamma Dolly case now she na use yu