TRINIDAD BATTEYMAN PUT A BWAY PAN BLAST

The same ting whey di lickie lickie bwaay dem a do a Jamaica , a di same ting a gwaan a Trinidad. Dem a sleep wid di batteyman dem fi money. Now this bwaay Kevon lee Ha, him have a baby mother and add this batteyman pan facebook because him hear seh di bwaay pay man fi sleep wid him or him fi do tings to dem. Suh him add di bwaay and gone to di bwaay bout him waa buy car so di bwaay tell him fi come and di bwaay seh him bout XXXXXXXXXXXX amount a hickey pan him neck and do di tings to him. Now it bus out ina dem district and di bwaay baby mother find out, di bwaay a seh a lie di batteyman a tell pan him suh di batteyman tek out di receipts

5 thoughts on “TRINIDAD BATTEYMAN PUT A BWAY PAN BLAST

1. Dem two batty soul deh a guh a hell… a NUFF A dem deh jamaica to… a NUFF A dem duggie f**k like dat,,, choo dem love likes…

2. Come on..Stop giving these deplorables a platform..There are no moral and integrity, so we need to do what we can to limit these sick people..

3. As you look pon the babyfada you see the gayness pon him. That’s why it need fi legalize so we can know who is who and people can live their lives!

4. The boy said his going to do whatever it takes to get the money to buy the car he want, but the battyman use him for fun and didn’t gi him no money, he went putting hickey pon the battyman neck… The boy picture he look like a fish… This is crazy I thought Atlanta is well know for undercover battyman but Jamaica what is going on here fi real… These young boys selling dem soul for tings….

Leave a Reply to Artikal Cancel reply