0 thoughts on “UNFILTERED

1. my eyes must be fooling me she aint ugly as shit but she definitely is not a pretty girl .. is this a joke???? the girl is clearly bleaching and those ugly contacts dont fit her .. sigh pretty??? no sa

2. Yo Is that hair bumps on her chin come on now Owen yuh fi duh betta..Mi nuh know who fool dem dancehall mattress deh KELLY you and your Cousin need fi guh rebirth Unu fi shame seh all DAT hype and unu look suh kill unu dead a unu Name Looks no hater just stating facts I don’t even Go Out like that unless its a family thing cause philly people unu a real disgrace MAN CLOWN & FRAUDS…. get your priorities straight PHILLY MATTRESSES

1. IF U WANNA COME ON JMG AND TYPE ANONYMOUS U FREE TO DO SO. BUT WHAT U WILL NOT DO IS COME AND TRY TO MIX MI BY USING MY NAME. AH COULDA U SAME ONE SEND THIS SHIT IN. DONT PLAY WITH ME. MI KEEP QUIET BUT NUTTING NUH CHANGE MI WILL STILL CUSS YUH,
      GO LOOK SINTING BETTA FI DO THEN FI TRY MIX MI WID PPL STUPID BITCH.

3. Kelly, please to come tell us weh you and Alissa have? All of a sudden you run gone fren back Dianty weh bexx wid you how much years now because e a Veachie dem. Kelly please stop cause problems between Kayann and Alissa cause now you meck dem all a shut dung di bizness. You meck Kayann affi pick side and now she affi go sh**t t chu har ribs and you know you cah help har.

Kay, yes you wid di biggest mouth me eva see. Please to stay out of Alissa and har family affair. All of a sudden she tunn you partner in crime she and har cousin dem at it. Leave di ppl dem alone meck dem work out dem family affair. Mi like dat you helping Alissa to be Mobile and healthy, but we all want to know what is ur motive for doing soo.. You well show ah Kelly Foam party like unuh go deh fi prove a point. Alissa muss feel like dog vomit cause none a har family never acknowledge har presence. ALiisa for some reason you exhibit a high jealousy and wants special treatment. Go throd di road and find your own stardom too. You should be happy for your family’s happiness not jealous.

4. Nuh she just come out of prison not even a good 2 months now??.who she upsetting already?? Nuh yesterday mi a read comment and dem call j-icon name pon har pumpum.. Den ah so 3 some popular..might as well MAN don’t LOOK just one woman. wen him see a set ah girls LOOK all of them at once. THEN THEM WILL ALL KNOW WHAT FI PLAY..She not pretty but she not ugly eeedah! Mi would ah seh she OK!! Mi would like go see a next pix versus this one

5. wasn’t she at a pool part r sumthing justify the red eye,runny make up n lashes, besides all that shes a good looking girl

1. SIMP. dem sick man. dem is very frigging sick. real mad person that uppa top. really try fi mix me smh :hoax2

6. Like I said I careless for Kelly she looks a mess sure she and one smaddy name suh a philly so Go Take SEVERAL SEATS Who EVERRR YOU ARE LOOKING HYPE

1. Gweh dutty gyal with ur identity theiving ass. I can’t have any seats cuz ur theiving ass jumped in my seat before me :hammer :hammer

7. Kelly Need fi tek out the contact out of her eye. It look like stigmatism a come. At least match up the right colors for your complextion, oh i forgot you bleach, you wear contacts, you wear fake hair, fake nails. Is there anything on you real. Lawd God!

8. 8it Anuh philly people alone comment pon JMG So please go sit your seeking attention ass down NUH KNOWINGS!!!!!!!!! I R SPREADING 😛

9. Bigup Yuh Damn Self Kelly…Latti a CNT U A Chat seh ppl dem ugly yuh weh can only walk a nite if a day yuh affi do up yuh face wid makeup please come again yuh nuh pretty like mi fren OR On our levels try KNOW THAT

1. First off I’m very pretty anuh ask mi ah ask Yuh, ah tell mi ah tell Yuh. Mi nuh need NO makeup AGAIN anuh ask mi ah ask Yuh, AH TELL MI AH TELL YUH pussyhole. Lastly u need to brush up on ur comprehension skills. Reading is fundamental if I’m not on your levels in the looks department that’s fine by me Because u done prove that your not even on my 7 Yr old daughters Reading level. So bitch I guess it sucks 2 be you. Give me Brains over beauty any day.You imbecile.

10. Yuh a come pon JMG Bout comprehension. Go teach your daughter bout comprehension why are you Here instead of attending to her:-\ ANUH ASK WE A ASK YUH TELL WI A TELL YUH ,YUH FAVA ONE STINK DUTTY GULLY RAT:3 :3 :-X WHO R U AGAIN????????? NUH KNOWINGSSSSSS :O

11. I Thought it wasn’t you hating? wha bout smaddy a use yuh name??? Whatever ZOO PET … GO look hype somewhere else CLOWN